Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#231621 Αυτός είναι οπτική ξεκάθαρα
Άβαταρ μέλους
By krom
#233807 Ναι FTTB είναι, παίζουν 100mbps με 5ε το μήνα.
Άβαταρ μέλους
By avel
#233809 Για να μη λέτε...

Εικόνα

Cable Internet από τον μοναδικό ISP στο τετράγωνό μου (μονοπώλιο).

και αυτό κοστίζει $30 το μήνα, χωρίς τίποτε άλλο, μόνο για το Internet.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Μια νέα σκέψη που έπεσε στο τραπέζι μετά και τον περιβόητο φόρο στη συνδρομητική τηλεόραση, αλλά και τις αυξήσεις στη φορολόγηση της κινητής τηλεφωνίας, είναι η επιβολή χαρατσιού στις συνδέσεις του internet.

Το νέο τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής θα μπει σε όλο το φάσμα της χρήσης του internet, είτε στις συνδέσεις που προσφέρονται αυτούσιες από τις εταιρείες, είτε σε εκείνες που αφορούν στις συνδέσεις μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει ποσοστό και έτσι δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί και η επιβάρυνση των καταναλωτών.

:omg:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#239455 Εικόνα

Ειναι δυνατον να παιζει αυτο στο wifi της δουλειας? :dizzy:

<+
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#239472 άμα έχετε δικό σας datacenter εκεί ναι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#239656 update: έχω 2 βδομάδες σχεδόν που γύρισα σε ΟΤΕ και παίρνω ADSL από καμπίνα. Η ταχύτητα εκτοξεύτηκε από τα περίπου 7 σε περίπου 20 (!!!) και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σταθερότητα της γραμμής και την ποιότητα των κλήσεων :hmmm:
Το router που δώσανε είναι για VDSL.
Έχω όμως μια απορία: είναι τέτοια η χωροταξία που δεν βολεύει καθόλου να τραβήξω καλώδιο από το router για τον υβριδικό αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ tv (έναν ΚΑΟΝ κάτι). Αυτές οι συσκευές που δίνουν δίκτυο μέσω ρεύματος κάνουν δουλειά; Αν τις βάλω πάνω σε πολύπριζο θα παίξουν; Παλιά που είχα δοκιμάσει (5+ χρόνια πριν λέμε τώρα) είχαν θέματα και τις είχα εγκαταλείψει :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#239659 https://www.skroutz.gr/s/3563295/TP-LINK-TL-WPA2220-Kit.html

Αυτό νομίζω έχω εγώ και ένας από τους λόγους που το πήρα ήταν για να δώσω καλώδιο στον αποκωδικοποιητή και την tv. Δουλεύει μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Asimov έγραψε:
Το router που δώσανε είναι για VDSL.

τα router που δίνουν πλέον είναι και για τα 2
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#239661 Τις έχεις κατευθείαν στην πρίζα ή πάνω σε πολύπριζο;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#239662 Νομίζω αναφέρει ότι δεν συνίσταται να είναι πάνω σε πολύπριζο. Αλλά αν δεν έχεις πρίζα μπορείς να πάρεις powerline με σουκο και ρίχνεις εκεί πάνω το πολύπριζο.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Asimov έγραψε:Τις έχεις κατευθείαν στην πρίζα ή πάνω σε πολύπριζο;

Δεν πειράζει αν μπεί σε πολύμπριζο, εφόσον είναι απλό πολύμπριζο και τίποτε άλλο. Αυτό που πειράζει είναι αν τοποθετηθεί σε πολύμπριζα με line conditioners, surge protectors, φίλτρα κλπ. Οι κατασκευαστές για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, συνιστούν να αποφεύγεται το πολύμπριζο.
Επίσης κάτι άλλο που θα πρέπει να δείς αν έχεις τριφασικό, είναι ότι οι δύο μπρίζες πρέπει να είναι πάνω στην ίδια φάση.