Παρ' όλ' αυτά ψάχνω το θέμα για το ενδεχόμενο που χρειαστούν αλλαγή στο προσεχές σερβις...και αν όχι σ' αυτό, σίγουρα στο επόμενο...
Η σειρά ECO της Ferodo θεωρείται αξιοπρεπής; Βρίσκω με 55,74 € τα μπροστινά (FDB1641) και 30,10 € τα πίσω (FDB1788).
Ή έστω των συστημάτων κατανομής πέδησης (EBD κλπ.) ;ArrowsFA1 έγραψε:Σήμερα πήγα στο συνεργείο και προς έκπληξή μου ο μηχανικός (τον οποίο εμπιστεύομαι) μου είπε ότι τα πίσω μου τακάκια χρειάζονται αλλαγή, και όχι τα μπροστά. Αυτά μετά από περίπου 81.000 χλμ. όπως έγραψα παραπάνω. Οι δισκόπλακες είναι μια χαρά.
Μου φάνηκε απίστευτο, πάντα πίστευα ότι τα μπροστινά φθείρονται πιο γρήγορα.
Εκτός αν ακριβώς για αυτόν τον λόγο η VW βάζει πιο λεπτά ή μαλακά τακάκια πίσω, με αποτέλεσμα ομοιόμορφη ή ενίοτε και πιο γρήγορη φθορά.
Του είπα να παραγγείλει κάποια που θεωρεί καλά και να τα βάλει με κόστος 22 € για τα ανταλλακτικά + 15 € εργασία (επιπλέον των 30 € που θα πάρει για αλλαγές φίλτρων-λαδιών-υγρών φρένων).
Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Είναι θέμα οδηγικού στυλ;Ή έστω των συστημάτων κατανομής πέδησης (EBD κλπ.) ;
Edit: μετά από λίγο ψάξιμο φαίνεται ότι it's a feature, not a bug.
21 quadra έγραψε:ArrowsFA1 έγραψε:Σήμερα πήγα στο συνεργείο και προς έκπληξή μου ο μηχανικός (τον οποίο εμπιστεύομαι) μου είπε ότι τα πίσω μου τακάκια χρειάζονται αλλαγή, και όχι τα μπροστά. Αυτά μετά από περίπου 81.000 χλμ. όπως έγραψα παραπάνω. Οι δισκόπλακες είναι μια χαρά.
Εκτός αν ακριβώς για αυτόν τον λόγο η VW βάζει πιο λεπτά ή μαλακά τακάκια πίσω, με αποτέλεσμα ομοιόμορφη ή ενίοτε και πιο γρήγορη φθορά.
Του είπα να παραγγείλει κάποια που θεωρεί καλά και να τα βάλει με κόστος 22 € για τα ανταλλακτικά + 15 € εργασία (επιπλέον των 30 € που θα πάρει για αλλαγές φίλτρων-λαδιών-υγρών φρένων).
Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Είναι θέμα οδηγικού στυλ;Ή έστω των συστημάτων κατανομής πέδησης (EBD κλπ.) ;
Άν έχεις esp μάλλον δουλεύει υπερωρίες.

ArrowsFA1 έγραψε:Σήμερα πήγα στο συνεργείο και προς έκπληξή μου ο μηχανικός (τον οποίο εμπιστεύομαι) μου είπε ότι τα πίσω μου τακάκια χρειάζονται αλλαγή, και όχι τα μπροστά. Αυτά μετά από περίπου 81.000 χλμ. όπως έγραψα παραπάνω. Οι δισκόπλακες είναι μια χαρά.
) βάζοντας πάλι τα εργοστασιακά, κόστος 235€ τα τακάκια, 25€ αν θυμάμαι καλά ο δείκτης φθοράς, τα υπόλοιπα εργατικά στην αντιπροσωπεία.
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]