Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nass
QsisVTS έγραψε:αυτό σημαίνει ότι ερχόταν από το παλιό αεροδρόμιο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθείς εκεί

τώρα τι έκανε εκεί κάτω κάποιος 8 το πρώι, δε μπορώ να καταλάβω

Εχει κάτι γηπεδάκια 5x5. Και επίσης μπορείς να βγεις εκεί φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα Ελληνικού αριστερά προς παλιό αεροδρόμιο αντί δεξιά προς ΕΜΥ (ας πούμε).
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
giannik1977 έγραψε:Στην Ελ.Βενιζελου;

η βενιζέλου περνάει από κει που είναι παρκαρισμένα τα παρατημένα αεροπλάνα, εμείς όταν λέμε αεροδρόμιο εννούμε το σημείο στο οποίο πήγαινε ο κόσμος για να πετάξει εκεί που έχει τα πάρκινγκ

υπήρχε ένας χωματόδρομος που από τα πάρκινγκ έβγαινες χαμηλά στη βενιζέλου, αλλά τον έκλεισαν γιατί ενοχλούνταν οι περίοικοι που περνούσαν συνέχεια αυτοκίνητα για να γλιτώσουν το φανάρι στη γωνία βενιζέλου και βουλιαγμένης

αυτό έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια

μεταξύ βενιζέλου και του πάρκινγκ του αεροδρομίου μεσολαβούν κάτι χωράφια όπου περνάς πεζός, αλλά πλέον όχι με αυτοκίνητο

οπότε η βενιζέλου με αυτό το σημείο που λέμε (του ατυχήματος) δεν έχει σχέση

για να πας από τη βενιζέλου εκεί πρέπει να βγεις βουλιαγμένης, να πας αριστερά κάτω από την αερογέφυρα, να κατέβεις μέχρι το πάρκινγκ του αεροδρομίου και να ανέβεις ξανά προς τη βουλιαγμένης στο ρεύμα προς αθήνα

και για να πας στο σημείο του ατυχήματος ερχόμενος από αθήνα μπαίνεις στο παράδρομο του βασιλόπουλου περνάς αριστερά από ένα μικρό εμπορικό που έχει εκεί κατεβαίνεις τέρμα κάτω μέχρι να φτάσεις στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και μετά ανεβαίνεις και πας στο ρεύμα προς αθήνα

όπως καταλαβαίνεις δεν περνάς περαστικός τυχαία από κει
Άβαταρ μέλους
By gianik
#221844 Ρε συ το ξερω το μερος , εκει πιο πανω ειναι το πατρικο μου. Ελ.Βενιζελου λεγεται κ η αλλη που ανεβαινει απο το Α.Τ Ελληνικου..
Παντως καταλαβα που εγινε..

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
nass έγραψε:
QsisVTS έγραψε:αυτό σημαίνει ότι ερχόταν από το παλιό αεροδρόμιο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθείς εκεί

τώρα τι έκανε εκεί κάτω κάποιος 8 το πρώι, δε μπορώ να καταλάβω

Εχει κάτι γηπεδάκια 5x5. Και επίσης μπορείς να βγεις εκεί φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα Ελληνικού αριστερά προς παλιό αεροδρόμιο αντί δεξιά προς ΕΜΥ (ας πούμε).

έχει τα 5χ5 έχει το πάρκινγκ του αεροδρομίου για κάνα φάσωμα ξέρωγω (είναι από τα λίγα έρημα σημεία εκεί γυρώ) και έχει και σπίτια κάτω από το βασιλόπουλο και σχετικά καινούρια

αλλά αν μένεις εκεί φεύγεις από το δρόμο που περνάει έξω από την ΕΜΥ όχι την αερογέφυρα (α τώρα είδα ότι και αυτός ο δρόμος λέγεται βενιζέλου :lol: νόμιζα ότι ρωτούσε για τη βενιζέλου στη γλυφάδα που είναι δίπλα )
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
giannik1977 έγραψε:Ρε συ το ξερω το μερος , εκει πιο πανω ειναι το πατρικο μου. Ελ.Βενιζελου λεγεται κ η αλλη που ανεβαινει απο το Α.Τ Ελληνικου..
Παντως καταλαβα που εγινε..

.

ναι το παρατήρησα τώρα :lol: δεν είχα προσέξει ποτέ ότι λέγεται και αυτή βενιζέλου :dizzy:

θεωρούσα ότι είναι ιασωνίδου, αφού είναι στην ίδια ευθεία :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#221849 Η Βενιζέλου είναι μετά το σημείο και μάλιστα στο άλλο ρεύμα, προς Γλυφάδα. Περαστικός δεν είσαι εκεί πέρα με τίποτα. Μόνο αν έχει καμιά εκδήλωση στο παλιό αεροδρόμιο ξέρω γω περνάει κόσμος. Δεν ξέρω (δεν το έχω τσεκάρει :lol: ) επειδή το αεροδρόμιο έχει ερημώσει μήπως τα βράδια πάνε τίποτα ζευγαράκια κλπ. και όταν τελειώσουν περνάνε από κει.

edit: όπως τα λέει κι ο Qsis
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#221852 Ρε παιδια ο ανθρωπος μπορει να πηγαινε καμμια γκομενα στο σπιτι της μετα τη νυχτερινη γυμναστικη.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#221853 ωραία μικροί σέρλοκ, άρα καταλήξαμε ότι είχε πάει στο πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου (γιατί για 5χ5 τέτοια ώρα δε παίζει)

γιατί όμως; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
trident1971 έγραψε:Ρε παιδια ο ανθρωπος μπορει να πηγαινε καμμια γκομενα στο σπιτι της μετα τη νυχτερινη γυμναστικη.

αν ήταν στα γύρω σπίτια απλά θα ανέβαινε τη βενιζέλου (που λέει ο giannik) για να φύγει δεν υπάρχει λόγος να έφευγε από κει

εγώ ψηφίζω απομόνωση και αμαξάτο στην ερημιά :hmmm:

αν και έχω καλύτερο μερός πίσω από μία εκκλησία, εκτός αν είσαι πολύ θρήσκος

στη στροφή πάντως αυτή που τράκαρε φεύγεις άνετα αν μπεις με πολλά, δεν είναι καλό σημείο για χιλιόμετρα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#221859 Την ξέρω την εκκλησία. Καλύτερο όμως γιατί;

Και όντως η άσφαλτος εκεί παίζει να είναι 40-50 ετών, μηδέν πρόσφυση.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#221863 δε ξέρω, με εμπνέει το μέρος :shifty:

βέβαια από τότε που πήρα πιο περιορισμένα σε χώρο αυτοκίνητα και απέκτησα πιο ψηλή γυναίκα (γιατί παλιά όλο με κάτι τάπες ήμουν) αυτά για μένα τελείωσαν

με suv όμως μπορεί να είχα άλλη άποψη
Άβαταρ μέλους
By pik.
#221897 θα ακουστει κλισε ομως,η νεκροψια θα δειξει αν φταιει η οχι.
δεν εχει ομως σημασια ,τουλαχιστον αν ηταν μεθυσμενος ή τιποτε άλλο,δεν πηρε άλλους στον λαιμο του.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#221903 Ενταξει παιδια φθανει,ειπαμε ο δρομος,η ασφαλτος ,οι μπαριερες ,το αλκοολ,η φιγουρα το να ταλλο.

Ας περιμενουμε τι θα πει ο ιατροδικαστης .
Άβαταρ μέλους
By trident1971
QsisVTS έγραψε:ωραία μικροί σέρλοκ, άρα καταλήξαμε ότι είχε πάει στο πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου (γιατί για 5χ5 τέτοια ώρα δε παίζει)

γιατί όμως; :shifty:

Ρε τι πλακα εχεις :lol: