...>.
...>.
g8777 έγραψε:Eρωτηση: Αυριο πρεπει να φορεσουμε λευκο κολαν-ασπρο στρινγκ στο γραφειο.
Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ αν πω οχι; Αν ειναι να με απολυσουν, να το κανω χαριστικα.
Γκαρλαντ σκασε.
bill33 έγραψε:g8777 έγραψε:Eρωτηση: Αυριο πρεπει να φορεσουμε λευκο κολαν-ασπρο στρινγκ στο γραφειο.
Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ αν πω οχι; Αν ειναι να με απολυσουν, να το κανω χαριστικα.
Γκαρλαντ σκασε.
Mε τι χρώμα τοπάκι θα το συνδυάσεις;
trident1971 έγραψε:
Δυστυχως αν θυμαμαι καλα δεν υπηρξες ποτε υπαλληλος να δεις με τα ματακια σου τι |λογοκρισία| "συναδελφοι" υπαρχουν εκει εξω, και ας νομιζεις πως "αναγκα και Θεοι πειθονται"
trident1971 έγραψε:ειναι η μονη ουσιαστικη συζητηση
trident1971 έγραψε:
Σε οποιαδηποτε απο τις δυο θα ηταν μια χαρα, αν με πιανεις...
D-Jet έγραψε:trident1971 έγραψε:Σε Κοτσωβολο σιγουρα φορανε μπλουζες εταιρικες, και σε αρκετες αλλες εταιριες, Κοσμοτεδες κλπ
Στη λιανικη επισης, ειδικα στο εξωτερικο απο χρονια παιζει το ονομα.
Και; Είναι λιγότερο θλιβεροί επειδή υπάρχουν κι άλλοι κρετίνοι στη λιανική;
Εσένα σου αρέσει δηλαδή;
saxon_747 έγραψε:Απάντησε ήδη: παντού θα ήταν μια χαρά, αρκεί να του δίνουν ένα μπολάκι ρυζι

saxon_747 έγραψε:Δε σε ρώτησα σε ποια θα ήταν μια χαρά. Σε ρώτησα σε ποια από τις 2 θα πήγαινες.
trident1971 έγραψε:Δεν μου κανει ουτε ζεστη ουτε κρύο. Αν μου ελεγαν να βαλω θα εβαζα.
Ειδικοτερα, το θεωρω καλη φαση![]()
Οταν παιρνει καποιος τετραωρος στον Κοτσωβολο ή πχ σε εταιρια φυλαξης κανα 400αρι το μηνα και πολλα λεω, με την ψυχη στο στομα, το γεγονος οτι ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ στολη, τον απαλασσει απο το να εχει οπωσδηποτε καθαρα και καλοπλυμενα και εμφανισιμα διαφορετικα ρουχα καθε μερα που αναγκαστικα θα αφαιρεσει απο το πενιχρο εισοδημα του. Η στολη λοιπον μπορει να ειναι godsend. Το ιδιο ισχυει και με στρατιωτικους, λιμενικους, την ποδια που φοραγαμε στα σχολεια καποτε κλπ.
trident1971 έγραψε:saxon_747 έγραψε:Απάντησε ήδη: παντού θα ήταν μια χαρά, αρκεί να του δίνουν ένα μπολάκι ρυζι
Τι ηταν αυτο τωρα? Θα το γυρισουμε στις προσωπικες προσβολες? Ειναι αυτος τροπος για συζητηση?
Δεν σου μιλησα ασχημα, καλο λοιπον θα ειναι, αν θες να λεγεσαι σοβαρος να μην το κανεις εσυ. Ποσως δε μαλλον που εισαι και mod.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trident1971 έγραψε:saxon_747 έγραψε:Δε σε ρώτησα σε ποια θα ήταν μια χαρά. Σε ρώτησα σε ποια από τις 2 θα πήγαινες.
ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΝΑ' ΝΑΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΠΟΣΟ ΝΙΑΝΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ???![]()
![]()
trident1971 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Βασικά αρκεί η απόλυση απο το Πλαίσιο, το οποίο είναι γνωστή γαλέρα.
Για όποιο λίγο και να έγινε είναι καταδικαστέα λόγω του παραπάνω.
Επίσης όταν ακούω για απολύσεις αυτήν την εποχή θεωρώ πως το δίκιο το έχει ο εργαζόμενος, γιατί μου φαίνεται τρομερά δύσκολο να προκαλέσει ο εργαζόμενος την απόλυση του απο την στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρει άλλη δουλειά.
Από το Moto G
D-Jet έγραψε:trident1971 έγραψε:Δεν μου κανει ουτε ζεστη ουτε κρύο. Αν μου ελεγαν να βαλω θα εβαζα.
Ειδικοτερα, το θεωρω καλη φαση![]()
Οταν παιρνει καποιος τετραωρος στον Κοτσωβολο ή πχ σε εταιρια φυλαξης κανα 400αρι το μηνα και πολλα λεω, με την ψυχη στο στομα, το γεγονος οτι ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ στολη, τον απαλασσει απο το να εχει οπωσδηποτε καθαρα και καλοπλυμενα και εμφανισιμα διαφορετικα ρουχα καθε μερα που αναγκαστικα θα αφαιρεσει απο το πενιχρο εισοδημα του. Η στολη λοιπον μπορει να ειναι godsend. Το ιδιο ισχυει και με στρατιωτικους, λιμενικους, την ποδια που φοραγαμε στα σχολεια καποτε κλπ.
Ούτε που πέρασε από το μυαλό σου ότι τη στολή τη χρεώνονται, ε; Και φυσικά πως για να έχει κάθε μέρα καθαρή στολή θα πρέπει να έχει πάρει και άλλες δύο να πλένει εναλλάξ, οι οποίες μετά, ως διαφημιστικά του μαγαζιού, θα του είναι εντελώς άχρηστες.
trident1971 έγραψε:Σε φιλο που εχω σε εταιρια φυλαξης κλπ, ξερω σιγουρα οτι η στολη χορηγειται. Ρωτησα μολις τωρα και τον αλλον στον Κοτσωβολο, εκει η "στολη" ειναι μια μπλουζα, τους δινουν 4 καθε χρονο, 2 χειμωνα, 2 καλοκαιρι., παντελονια ειναι δικα τους. Εννοειται πως οι στολες δεν πλενονται καθημερινα, αν ειναι δυνατον.
Ξερεις κατι διαφορετικο?

Νίκος Παππάς έγραψε:Επίσης όταν ακούω για απολύσεις αυτήν την εποχή θεωρώ πως το δίκιο το έχει ο εργαζόμενος, γιατί μου φαίνεται τρομερά δύσκολο να προκαλέσει ο εργαζόμενος την απόλυση του απο την στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρει άλλη δουλειά.
bibendum έγραψε:
Και ομως υπαρχει πολλη λουφα εκει εξω, και λουφαδοροι που την γλιτωνουν και δεν παθαινουν τιποτα. Θα δεις πολλα που θα τριβεις τα ματακια σου. Αλλα επειδη ο ανθρωπος ειναι απληστος, αυτους θα τους δεις εκει που τα πραγματα ειναι πολυ καλα.
trident1971 έγραψε:Ξερεις κατι διαφορετικο?

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]