Black-eyed έγραψε:kacey έγραψε:Αποφασιστε!
kacey έχω προσωπική εμπειρία γι'αυτό ξέρω τι ισχύει.
Εχει δικιο ο μαυροματης
, mea culpa
Fiat Panda 7,6l/100km
Black-eyed έγραψε:kacey έγραψε:Αποφασιστε!
kacey έχω προσωπική εμπειρία γι'αυτό ξέρω τι ισχύει.
, mea culpa
dimik έγραψε:Το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι νόμιμο αλλά έχω πληρώσει από την τσέπη μου για λάθος και δεν είπα και κουβέντα γιατί ο ΟΑΕΔ ήταν στην επόμενη γωνία.
QsisVTS έγραψε:.................. αλλά bonus
QsisVTS έγραψε:
δε μοιράζεστε τα κέρδη για να μοιράζεστε και το ρίσκο, από κει και πέρα το πώς θα το χειριστεί ο καθένας είναι δικό του θέμα

fokion έγραψε:QsisVTS έγραψε:.................. αλλά bonus
Ορθον
Από εκει τα εκοβε....
Λαθος δικο μου δεν το διευκρινίσα...
trident1971 έγραψε:Αυτο που λες οτι πηγαν να σε χρεωσουν ειναι |λογοκρισία|, τα εταιρικα εχουν μικτη για αυτο ακριβως το λογο. Αλλο το λαθος στη δουλεια απο δικη σου απροσεξια και αλλο το αυτοκινητο που μπορει να σε τρακαρει καποιος αλλος χωρις να φταις.
trident1971 έγραψε:Me too, το θεωρησα και λογικο κιολας, το εχω ξαναγραψει. Προφανως δεν μιλαμε για ενα δισεκατομμυριο.
bibendum έγραψε:Οταν το αφεντικο δινει 500 ευρω το μηνα σε καποιον υπαλληλο και τον θεωρει υπευθυνο που εχασε δουλεια εκατονταδων χιλιαδων λογω σφαλματος του κατι δεν παει καλα. Κατα την αποψη μου, το αφεντικο πρεπει να κραταει τον υπαλληλο χαρουμενο. Αν δεν του κανει τον διωχνει, αν του κανει τον κραταει και του δινει συνεχεια ενα τυρακι για να δινει το κατι παραπανω. Το κοψιμο μισθου ειναι γυφτια.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]