Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By spoky
drdino έγραψε:Στάση για βενζίνη σε σταθμό ανεφοδιασμού σε βελγικό αυτοκινητοδρομο και...

Εικόνα

και ειναι σε Βέλγικο αυτοκινητόδρομο, ενώ το τοπικ αφορά τους Ελληνικούς. :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#211553 Δεν ήξερα που να το βάλω εδώ ή στους Αυστραλους και δεν είναι καν στο δρόμο αλλά ορίστε Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#217422 Σταθμός "ανεφοδιασμού" ηλεκτροκίνητων στην Κοζάνη. Ελπίζω σε λίγα χρόνια μια τέτοια φωτογραφία να μην ταιριάζει στην κατηγορία "ότι πιο απίθανο έχω δει σε Ελληνικούς δρόμους".

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#217428 ποιο πιθανό μου κάνει να έχει ξηλωθεί σε λίγο καιρό.
πες μου πάντως ότι έχει προβλεφθεί και special θέση στάθμευσης για ηλεκτρικό όχημα...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#217573 ... το οποίο ηλεκτροκίνητο θα φορτίζεται με ρεύμα που παράγεται από τους πεντακάθαρους λιγνιτικούς σταθμούς της περιοχής;;;;; :help:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#217648 Special θέση δεν είδα να υπάρχει, αν και προφανώς θα έπρεπε κανονικά.

Σχετικά με τα εργοστάσια, προφανώς η επιλογή της Κοζάνης δεν ήταν τυχαία. Είναι λογικά στα πλαίσια της "κοινωνικής ευθύνης" της επιχείρησης και μιας περιβαλλοντικά ορθής εικόνας που θέλει να δείξει.

http://www.autoblog.gr/2014/11/13/thn-ellada-prwtoporo-sthn-hlektrokinhsh-thelei-h-kybernhsh/
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
edmond έγραψε:ποιο πιθανό μου κάνει να έχει ξηλωθεί σε λίγο καιρό.
πες μου πάντως ότι έχει προβλεφθεί και special θέση στάθμευσης για ηλεκτρικό όχημα...

+ Γκραφιτι, ΘΥΡΑ 4,7,13 :metalo:
Άβαταρ μέλους
By glf
#219662 Οι σταθμοί φόρτισης έγιναν με ευρωπαϊκά λεφτά. Μάλιστα δώθηκαν και 4 i3 σε υπηρεσιες για κανα δυο χρόνια απο leasing.
Το ΤΕΙ εδώ έχει ενα ηλεκτρικό αυτοκινητο επίσης
Άβαταρ μέλους
By kacey
#224127 αναρτηση στο FB που μου εμφανιστηκε λογω καγκουρα φιλου που παρακολουθει τη σελιδα του Tolias Edition (γνωστου καγκουρο βοδυκιτ-ά)

Εικόνα

τι να πω ρε πστ μου...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#224131 + inercooler τερας. :slap:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#224152 Ένας ελαφρώς τραυματισμένος προφυλακτήρας, βάλε μαζί και την επιθυμία για ανέβασμα, βάλε και τον κινητήρα που αντέχει άνετα 400+ αλόγατα, κάπου υπάρχει και το conne για να το κάνουν φτηνά και έγινε η δουλειά.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#224154 Κανέναν low-profile φάρο δεν μπρορούσαν να βάλουν; :lol: