Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#214081 Τα βρίσκεις σε απίστευτες τιμές αλλά εκτός της κατανάλωσης έχεις και το ετήσιο σήμα και βέβαια την ασφάλιση..... Και μετά έχεις το σέρβις και αν θελήσεις να επισκευάσεις και κάτι που χάλασε σου έρχεται εγκεφαλικό και καταλαβαίνεις γιατί το πήρες τόσο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#214289 αφιερωμενο σε Διγετιο και Βεαμς

Άβαταρ μέλους
By dimviii
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#214461 Μπρος πίσω τακακια,μπροστα δίσκοι & υγρα σε C180 1,6 w204 .Σε εξειδικευμένο MB ,450 euros :hmmm:
Αξίζει να βάλει τα αυθεντικά ή τα χρήματα είναι λίγο εξωπραγματικά?
Τι λένε οι γνώστες?
Beams? :oops:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#214463 πιστευω 150 ευρω μπορεις να γλυτωσεις ανετα....

τι θα πει αυθεντικα.... ( ? )
Άβαταρ μέλους
By drdino
#214470 wat?
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
kostis20 έγραψε:Μπρος πίσω τακακια,μπροστα δίσκοι & υγρα σε C180 1,6 w204 .Σε εξειδικευμένο MB ,450 euros :hmmm:
Αξίζει να βάλει τα αυθεντικά ή τα χρήματα είναι λίγο εξωπραγματικά?
Τι λένε οι γνώστες?
Beams? :oops:

Κωστή καλημέρα :)
Η τιμή είναι υπερβολική ακόμα και για γνήσια.
Που τι σημαίνει γνήσια; Πράγματα κάποιου κατασκευαστή φτιαγμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εκάστοτε εταιρείας και πακεταρισμένα σε κουτάκι με το σήμα της εταιρείας εν προκειμένω με το αστεράκι.
Ένα παράδειγμα. Στις 211/1 η εργοστασιακή τοποθέτηση στις δισκόπλακες ήταν Jurid. Πήγαινες λοιπόν στην αντιπροσωπεία όταν ήθελες να αλλάξεις, ζήταγες τιμή και πάθαινες εγκεφαλικό διότι έβρισκες τις ίδιες ποιοτικά δισκόπλακες σε κουτί Jurid στη μισή τιμή. Αρκεί να ήξερες ποιον από τους δύο κωδικούς να αγοράσεις.
Γιατί η Jurid για τη 211 έβγαζε δύο κωδικούς. Έναν με ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές που έμπαιναν εργοστασιακά και έναν δεύτερο, β' εθνική, ακόμα πιο φτηνό αλλά χωρίς την ίδια ποιότητα.
Στο θέμα μας τώρα. Μια πολυδοκιμασμένη μάρκα σε ποιότητα και αντοχή για Mercedes σε υλικά τριβής είναι η Pagid. Αν σε ενδιαφέρει λοιπόν, στείλε μου πλαίσιο για τη 204 και σε 10 λεπτά θα σου στείλω πμ για το πόσο κάνουν τα πράγματα που θες με τοποθέτηση.
Τιμή δική μου.
Επίσης, η Ate που γράφεις παρακάτω, είναι από τις κορυφαίες εταιρείες σε φρένα και οι φρενάρες που φόραγαν παλαιότερες σειρές της εταιρείας ήταν από την Ate. Απίστευτη ποιότητα για τα σημερινά δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#214498 Ευχαριστώ Beams!!Να είσαι καλά!Θα ρωτησω το παιδί που ενδιαφέρεται!!
Για τα γνήσια κτλ τα ξέρω και Συμφωνώ απλά έκανα πλάκα στον pop...Και εγώ στο Α5 έβαλα pagid μπροστά και ferodo πίσω. Τα pagid να πω την αλήθεια σφυριζουν λιγάκι αν και μπορεί να είναι τυχαίο.
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο
σου.Έχω δύο φίλους με MB ,μια slk & τη c αλλά εγώ δεν εχω ασχοληθεί πολύ οπότε δεν ήξερα.
Τεοκαρ πάνε και οι δύο...Τι λες?
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
kostis20 έγραψε:Ευχαριστώ Beams!!Να είσαι καλά!Θα ρωτησω το παιδί που ενδιαφέρεται!!
Για τα γνήσια κτλ τα ξέρω και Συμφωνώ απλά έκανα πλάκα στον pop...Και εγώ στο Α5 έβαλα pagid μπροστά και ferodo πίσω. Τα pagid να πω την αλήθεια σφυριζουν λιγάκι αν και μπορεί να είναι τυχαίο.
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο
σου.Έχω δύο φίλους με MB ,μια slk & τη c αλλά εγώ δεν εχω ασχοληθεί πολύ οπότε δεν ήξερα.
Τεοκαρ πάνε και οι δύο...Τι λες?

Παρακαλώ :)
Κοίταξε, δεν μπορώ να μιλήσω για ανθρώπους που δεν ξέρω. Αλλά από εμπειρία σε άλλα εξουσιοδοτημένα ειδικά στη Mercedes, δεν αξίζει το πολύ παραπάνω ποσό που καλείσαι να πληρώσεις. Υπάρχουν έξω κάποια πολύ καλά εξειδικευμένα συνεργεία και ανταλλακτικάδικα' στα οποία μπορείς να κάνεις εξαιρετική δουλειά και τα χρήματα που θα γλυτώσεις να τα φας αλλού. :lol:
Για να σου δώσω μια τάξη μεγέθους διαφοράς, στη 211 έκανα τη δουλειά που θέλει να κάνει ο φίλος σου στη 204 πληρώνοντας 220 ευρώ με το ΦΠΑ. Σε αντιπροσωπεία δεν χρειάζεται να σου πω για τι ποσά ζητούσαν.
Οπότε , δώσε τις πληροφορίες στο φίλο σου και αν θέλει να προχωρήσει έτσι, ειδοποίησέ με να βοηθήσουμε τον άνθρωπο να γλυτώσει χρήματα σε δύσκολους για όλους καιρούς.