Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#209930 ...παντως αυτη που ειχα ανεβασει στην προηγουμενη σελιδα, απο αγγελια, μια μπλε 300SL-24 manual με ταμπα δερμα :inlove: , που ζητουσε 10,900ευρω, εφυγε... :sorry:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Κίκιζας . έγραψε:...παντως αυτη που ειχα ανεβασει στην προηγουμενη σελιδα, απο αγγελια, μια μπλε 300SL-24 manual με ταμπα δερμα :inlove: , που ζητουσε 10,900ευρω, εφυγε... :sorry:

Έχει πολύ πράγμα εκεί έξω. Το θέμα είναι τα κερατιάτικα μετά.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
D-Jet έγραψε:(αυτό είναι, αν ο κύριος Νίκος είναι και κοντά στα 75, αυτό θέλω...)

Θα σταματάει προσεκτικά στην άκρη όταν η κυρά του τον καλεί στο κινητό άραγε; :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:
D-Jet έγραψε:(αυτό είναι, αν ο κύριος Νίκος είναι και κοντά στα 75, αυτό θέλω...)

Θα σταματάει προσεκτικά στην άκρη όταν η κυρά του τον καλεί στο κινητό άραγε; :lol:

NAI, ΡΕ ΦΙΛΕ! :lol: :lol: Παρατήρησες ότι είναι sportline και δεν κάνει κουβέντα, ο κύριος Νίκος! Μάλλον δεν το θεωρεί προσόν... από το '92 (κάπου μας τα χαλάει αλλά μπορεί και να μη θυμάται) την έχει στο κοντένειρ πισω! :lol:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
D-Jet έγραψε:Εικόνα
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7125710/
(αυτό είναι, αν ο κύριος Νίκος είναι και κοντά στα 75, αυτό θέλω...)

Αθάνατος Νικόλαος Ι.
Κατασκευή Εκκλησιαστικών Ειδών
Μοναστηρίου 365, Μενεμένη, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

κουφαλα, σου φεξε.... θα ειναι και αγιασμενο....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#209997 Άλεξ δεν λέει για AC. Παίζει να μην έχει;

Αν θες πάντως να πάω να το δω.

ΥΓ: Αθάνατος Νικόλαος; Θρυλικός Αξκος των ΤΘ που έβγαλε την ΕΜΑ του έξω στα Ίμια χωρίς Τμηματική Διαταγή και τιμωρήθηκε με στέρηση βαθμού. Διοικητής μου πριν πολλά χρόνια στο ΚΕΤΘ. Ε μάλλον απλή συνωνυμία... :innocent:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 21 Ιαν 2016, 22:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
popolaros έγραψε:κουφαλα, σου φεξε.... θα ειναι και αγιασμενο....

:s_rofl Εντωμεταξύ, σιγά μην το έχει πάει ποτέ πάνω από 120!!!!
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
popolaros έγραψε:

Αθάνατος Νικόλαος Ι.
Κατασκευή Εκκλησιαστικών Ειδών
Μοναστηρίου 365, Μενεμένη, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

.

Αθάνατες αυτές οι 124, πάντα μου το λέγανε :yahoo:
Η εν λόγω είναι και μοναστηριακή. Σαν κάτι σπάνια αποστάγματα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
REALZEUS έγραψε:Άλεξ δεν λέει για AC. Παίζει να μην έχει;

Αν θες πάντως να πάω να το δω.

ΥΓ: Αθάνατος Νικόλαος; Θρυλικός Αξκος των ΤΘ που έβγαλε την ΕΜΑ του έξω στα Ίμια χωρίς Τμηματική Διαταγή και τιμωρήθηκε με στέρηση βαθμού. Διοικητής μου πριν πολλά χρόνια στο ΚΕΤΘ. Ε μάλλον απλή συνωνυμία... :innocent:

Δεν πρέπει να έχει (το απλό, αν θυμάμαι καλά, έχει τρία κουμπάκια ανάμεσα στους περιστροφικούς επιλογείς).
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#210061 Οι πινακίδες είναι πολύ καινούργιες, σε καμία περίπτωση από το 1992, μήπως είναι τρίτο-τέταρτο χέρι ο κυρ-Νίκος ή μήπως καθόταν για μεγάλο διάστημα το τουτού;

Αν εξαιρέσεις το τιμόνι που μου φαίνεται κακάσχημο, το υπόλοιπο δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά μόνο από φωτο τι να καταλάβεις.....

Αν ανέβεις Θεσσαλονίκη να το δεις, περιμένω να τα πούμε...
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Κίκιζας . έγραψε:...τα τιμονια με τον αεροσακο, (που ειναι και πιο εμφανισιμα Imo) ποτε μπηκαν σε αυτες, το 93-94? :hmmm:

Από το '86 που πρωτοβγήκαν υπήρχε διαθέσιμος αερόσακος οδηγού. Στανταρ και συνοδηγού έχουν οι μετά το '94.
Τα τιμόνια είναι τρία, ανάλογα με την περίοδο:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Γενικά σε όλα τα μερσεντές από το 2000 και μετά ο αεροσακος δεν έχει ημερομηνία λήξης. Σε όλα τα παλιότερα, όμως, δεν σου δίνουν καμία εγγύηση ότι θα δουλέψει και τυπικά δέχονται 15 χρόνια ζωής. Αυτό σημαίνει ότι τα ωραία τιμονάκια που βλέπετε, αν δεν τα έχει αλλάξει πρόσφατα ο ιδιοκτήτης (με την καμία), είναι κανα 1000ρι ευρώ+. Για ξαναδές τώρα, ., δεν φαίνεται πιο όμορφο το απλό το τιμονάκι; :)
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
deep purple έγραψε:Αν εξαιρέσεις το τιμόνι που μου φαίνεται κακάσχημο, το υπόλοιπο δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά μόνο από φωτο τι να καταλάβεις.....

Αν ανέβεις Θεσσαλονίκη να το δεις, περιμένω να τα πούμε...

Α, τώρα κατάλαβα... δεν είναι καφέ, έχει βάλει αυτές τις ψεύτικες επενδύσεις....

Αν είναι να ανέβω Θεσσαλονίκη, θα πάμε να φάμε κανα φαϊ της προκοπής και, αν μας κάνει ο καιρός το κέφι, θα κάτσουμε παρέα στην παραλία να φάμε σποράκια και να χαζεύουμε τον κόσμο...Ωχ τώρα και εσυ! :s_drinks