Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#208389 Άσε μας ρε Γιάννη που μας ειρωνεύεσαι κιόλας! :x

Κι άντε εγώ δεν έχω θέμα, το Γκεάκο δεν τον σκέφτεσαι?? :(
Άβαταρ μέλους
By JBT
#208390 Βάλε και φώτο από τον γυμναστή που ήθελε να σε ζυγίσει χωρίς ρούχα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#208394 Geako σου βάζει λόγια ο νοτιάς; :hmmm:

Κατά τ' άλλα κακώς όταν μιλάμε σε υπέρβαρα/παχύσαρκα άτομα, παραθέτουμε φωτογραφίες/περιπτώσεις από σφιχταριά, 6packs, φετόνια κλπ.

Πολλοί στην ηλικία 30-35 πέφτουν στη λούμπα ότι είναι ακόμα παιδαρέλια με μεταβολισμό τούμπανο και τσακίζουν απίστευτες ποσότητες φαγητού επειδή αυτό έκαναν τα προηγούμενα 10 χρόνια χωρίς πρόβλημα.
Κάπου εκεί πέφτει στη μέση και ένας γάμος και η καταστροφή ολοκληρώνεται... :lol:

Το Νο1 ζητούμενο είναι η υγεία και όχι η εμφάνιση.
Η αθώα μπάκα/πατσοκοίλι/dadbod στα 35 μπορεί να εξελιχθεί σε καραμπινάτη παχυσαρκία στα 40 και ένα κάρο προβλήματα (καρδιολογικά κατ' αρχάς και οτιδήποτε άλλο προκύψει).

ΙΜΟ όλοι μα όλοι μετά τα 30 πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε.
Δεν μιλάω για δίαιτες με βραστές αγκινάρες αλλά να μειώσουμε οτιδήποτε περιττό (πολλά τηγανητά, λίπη, γλυκά κλπ).

Μετά σχετικά με την άσκηση που λέει ο kovathe, εγώ θα πω μόνο ότι πρέπει να υπάρχει γενναία δόση αεροβικής άσκησης.
Προσωπικά μπορεί να έχω φτάσει 100 κιλά εμπροσθολαίμια τροχαλία (πλάτη) αλλά από τη στιγμή που δεν έχω τρέξιμο στο πρόγραμμα ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ.

@Busso
Και εγώ 1,85 είμαι και σε πρόσφατη λιπομέτρηση μου είχαν υπολογίσει 12% λίπος.
Σημαντική διαφορά: είμαι +10 κιλά από το δικό σου νούμερο.... :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Πως γκένεν αυτό; :dizzy: :omg:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#208396 Για να αντισταθμίσω αυτή τη δίαιτα και δη το αλκοολ, πρέπει να κάνω το πρόγραμμα εκγύμνασης του Φελπς, όχι απλά πολύ γυμναστική.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#208399 Πολλή ρε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#208400 Με έφαγε η περιέργεια, αύριο θα κλείσω ραντεβού να δω πόσο σάπιος είμαι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
JBT έγραψε:Πολλή ρε παιδιά.

Είσαι σίγουρος? Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι και τα 2 σωστά? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Αισθανομαι χαλια Μπιλ. Που ειναι ο κοβαθε να με βρισει?
Μπραβο qsi

< 3

Κίνητρο αγόρι μου. Χρειάζεσαι κάτι να σε κινητοποιήσει για να πας στο γυμναστήριο. Βρες κάτι, εσύ ξέρεις τα γούστα σου... :whistlink:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#208415 geo@.... Φίλε μου, δουλεύεις σε τράπεζα(από όσο κατάλαβα). Έχεις άρα σταθερό ωράριο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμα 3-4 φορές γυμναστική την εβδομάδα. Μόνο τις ώρες που χαζολογάς εδώ μέσα να περιορίσεις, τον βρήκες το χρόνο. Υπάρχουν άνθρωποι που κόβουν από ξεκούραση ή ύπνο για να γυμναστούν. Στο θέμα γυμναστικής θεωρώ ότι ο κοβάθε το έχει καλύψει καλύτερα από όλους. Με τα χάλια που έχω φέρει τον οργανισμό μου από την άθληση, δεν δικαιούμαι κανονικά συμβουλές. Αλλά θα τις δώσω και πέτα τες... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βάρη. Να αυξήσεις την μυϊκή σου μάζα, ώστε να καις περισσότερο. Και η αερόβια θα συμπληρώσει το αποτέλεσμα. Αν κάνεις μόνο αερόβια, με τα κιλά που έχεις και την ανύπαρκτη μυϊκή υποδομή, κλείσε από τώρα ραντεβού σε ορθοπεδικό.
Φαγητό.... Ότι και να σου πούμε, αν δεν το αποφασίσεις ο ίδιος, ξέχνα το. Με τη γυμναστική θα είσαι πιο υγιείς, αλλά κορμί δε φτιάχνεις αν δεν πεινάσεις και δεν στερηθείς. Μέχρι να πέσεις σε 2ψήφιο ξεχνάς γλυκά, τηγανιτά, και κανονικό βραδινό. Γιαουρτάκι και πολύ σου είναι. Πετάς ΟΛΑ τα delivery. Δεν τα κρύβεις τα πετάς. Φτάσε εκεί και τα ξαναλέμε

Αν δεν θέλεις(δεν υπάρχει δεν μπορώ σε αυτό το θέμα), σταμάτα να χαλιέσαι. Έχω φίλη χοντρή. Κανονική χοντρή. Πατόζα. Γκρίνιαζε σαν εσένα, και μπούκωνε κάθε βράδυ μια κρέπα τανκς και ένα γλυκό στο μαγαζί. Έχει φάει τις περισσότερες "τελευταίες" κρέπες που ξέρω. Το πήρε απόφαση ότι το φαγητό είναι το ναρκωτικό της. Και ζει αποδεχόμενη τον εαυτό της και ευτυχισμένη. Γιατί έβγαζε και κόμπλεξ. Έβλεπε κανένα ατόφιο εννιαροδεκάρι, και άρχιζε τα κλασικά:"Τι τρώει πια αυτή;; Σαν στέκα είναι. Σας αρέσει τώρα αυτή;" κλπ κλπ. Την ξέχεσα μια φορά καλά και συμφώνησε και ο άντρας της, και τέλος. Απλά να έχεις στο νου σου και τα προβλήματα υγείας που ΔΕΝ φαίνονται.

Από εμένα αυτά. Με πολλή(πολύ?) συμπάθεια και κατανόηση γιατί στο 1,78 είχα φτάσει 107 κιλά το 2010-2012
Άβαταρ μέλους
By JBT
Deleted User 1 έγραψε:
JBT έγραψε:Πολλή ρε παιδιά.

Είσαι σίγουρος? Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι και τα 2 σωστά? :hmmm:

Πώς είναι δυνατόν να είναι και τα δύο σωστά; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
#208420 Το "πολύ" είναι επίρρημα και το "πολλή" είναι επίθετο. Εφ΄όσον η "γυμναστική" είναι ουσιαστικό, το σωστό είναι το επίθετο.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#208423 Το "πολύ" είναι και επίρρημα και επίθετο (αρσενικό σε γενική & αιτιατική και ουδέτερο σε όλες τις πτώσεις). Στη συγκεκριμένη περίπτωση εφόσον έχουμε θηλυκό ουσιαστικό ταιριάζει το "πολλή".