- 03 Ιαν 2016, 23:31
#202664
Ζω στην Αθήνα.
Πάω τάπα όπου μπορώ και όταν γουστάρω, γιατί υπάρχουν και οι στιγμές που θέλω να ρολάρω και να κάνω ένα τσιγάρο με νορμάλ χλμ/ώρα.
Ευχαριστιέμαι στην Αθήνα ακόμη και στα στενά.
Ευχαριστιέμαι και τις ευθείες (πχ Αττική Οδός, Συγγρού), ευχαριστιέμαι και τις στροφές (πχ Λιμανάκια, Πεντέλη), ευχαριστιέμαι και τους ανοιχτούς δρόμους (πχ. παραλιακή λεωφόρος).
Έχω μια Alfa 147 10+ χρόνια. Την καραγουστάρω και την ευχαριστιέμαι ακόμη σχεδόν όπως τον πρώτο καιρό.
Δεν ξέρω αν είμαι εξωγήινος, αλλά αυτά που έγραψα παραπάνω και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι τα εννοώ και είναι αλήθεια.
Και χρόνο βρίσκω και τρόπο βρίσκω. Παραπάνω χρήμα θα ήθελα να βρω.
Σχετικά με τους κινητήρες.
Το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζα σήμερα αν αγόραζα ένα C-segment IX είναι αυτό της επιλογής κινητήρα σε έκδοση ως και 1.6lt.
Πραγματικά ψάχνω να βρω ποιο αυτοκίνητα από τα σημερινά διαθέσιμα του C-seg. έχει έναν σπορ κινητήρα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. Τίμια.
Η 147 για παράδειγμα, μπορεί να με τα σημερινά δεδομένα και σε απόλυτα νούμερα να είναι τάφος επειδή έχει ανύπαρκτη ροπή, αλλά έχει έναν σπορ κινητήρα. Κανένας κινητήρας ως 1.6lt δεν με πορώνει όσο αυτός. Ο μοναδικός που είναι κάπως σπορτίφ είναι ο 1.4 Τ Multiair με τους 170 ίππους. Όμως βρίσκεται κάτω από το καπό (Giulietta) ενός αυτοκινήτου το οποίο δεν θα αγόραζα για άλλους λόγους.
Τα αυτοκίνητα που μου αρέσουν στο C-seg σήμερα είναι κατά σειρά τα εξής: Mercedes A-Klasse, BMW 1er facelift, Audi A3 Sportback, Volvo V40, VW Golf 7.
Κανένα από αυτά ως τα 1.6lt δεν έχει κάποιον σπορ κινητήρα. Θα έκανα τρελό συμβιβασμό.
Άποψη μου βέβαια αυτή. Μπορεί και να διαφωνείτε, σεβαστό...