Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
deep purple έγραψε:Για αυτήν την δίπορτη 124 κάποια στιγμή θα τα σκάσω, αλλά πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη... Διγέτιε για εσένα βαράει η καμπάνα.. :lol:

Ναι και θα στην αφήσω, νομίζεις; :shifty: :shifty: :lol: :lol:
Πέρα από την πλάκα, κάτι θα βρούμε... :hmmm:

Με εξαίρεση τον απεριόριστο εξοπλισμό (που δεν με συγκινεί και πολύ), ακριβώς κάτι τέτοιο είχα στο νου μου για 210. Αμάξι των 10Κ χλμ το χρόνο, ελληνικό από παραλή μπάρμπα... Και αντίθετα με τον dp, που ψάχνει να βρει απαντήσεις, εγώ χαίρομαι που δεν τη θέλει ο κόσμος και τη θεωρεί μπαρμπαδίστικη.
Μωρέ μούχλα σκέτη, dp μου, ούτε που να γυρίζουν να τη δουν, γίνεται; :lol: :lol:

Mirage, στην Αγγλία υπάρχει θεϊκό 220cdi με 6λιτράκια στα 100χλμ (ή λιβροποδα επι τετραγωνικές ουγγιές ανα ίντσα, πως το μετράτε εκεί). Και να εξαφανιστεί στη σκουριά μετά από 3 χρόνια, τα έχεις βγάλει πολλές φορές τα λεφτά σου...
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#200447 Μάριε το παρκτρονικ του αυτοκινήτου που πόσταρες δεν είναι εργοστασιακό. Αν ήταν θα είχε τις οπτικές ενδείξεις στο φιλέτο ξύλου πάνω από τους αεραγωγούς για το μπροστινό παρκτρονικ και στην πίσω πλαφονιέρα για το πίσω. Δεν ξέρω αν έπαιζε περίπτωση να έβγαζε το elegance μόνο με πίσω αισθητήρες, αν και δεν το νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By Marios
#200452 Όντως δεν είναι. Αλλά γω το πόσταρα μιας που η συζήτηση πήγε στην 210 γιατί το αυτοκίνητο αυτό είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση, ο έμπορος σωστός και τα χιλιόμετρα πραγματικά. Μακάρι να ήταν αλλιώς οι περιστάσεις και θα την έπαιρνα.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Marios έγραψε:Όντως δεν είναι. Αλλά γω το πόσταρα μιας που η συζήτηση πήγε στην 210 γιατί το αυτοκίνητο αυτό είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση, ο έμπορος σωστός και τα χιλιόμετρα πραγματικά. Μακάρι να ήταν αλλιώς οι περιστάσεις και θα την έπαιρνα.

Με χειροκίνητο κιβώτιο, όμως... ; :oops: Πάντως φαίνεται όμορφο αυτοκίνητο!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#200455 Να είσαι επιφυλακτικός... Νομίζω 192 άλογα το 2002 δεν υπήρχαν, τελείωσαν το 1999, μετά οι νόρμες για euro 4 το φίμωσαν στα 163. Για τα χιλιόμετρα μακάρι να είναι τόσα.....
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
deep purple έγραψε:Αυτό είναι ταχύτητα στην έρευνα :yahoo:
Που βρίσκεται αυτή η ομορφιά; :inlove:

Ιαπωνία! 2 τσιγάρα δρόμος (μέχρι το αεροδρόμιο)! :lol: :lol:

Καλά κάλα... τη "δίνω" στεγνά:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5446842/

και ζάντες από εδώ (δίπλα σου είναι):
http://www.car.gr/parts/view/1062675/
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#200464 Οι σαμουράι μάλλον ακόμα την προσκυνούν την πρώτη, ειδικά αν σκεφτείς τι έβγαζαν για limo την δεκαετία 1985-1995.
Η αθηναΙκή πολύ ωραία, αλλά δείχνει αφύσικα σηκωμένη, οι θόλοι μοιάζουν τεράστιοι. Πάντως το σαλόνι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ακόμη κι αν ξαναντύθηκε από την αρχή, έγινε καλή δουλειά. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχει 79 χιλ χιλιόμετρα... Τα λεφτά που ζητά είναι πολλά, πριν λίγο καιρό στο Βόλο κάποιος έδινε μια λαδί 124 στο car με τα μισά...
Άβαταρ μέλους
By Marios
#200469 Έχουμε φτάσει πάντως στο σημείο να σκεφτόμαστε 1000 φορές και τελικά να μην παίρνουμε αμάξι 15-20ετιας :( :omg:

Αλλά υπάρχει ακόμα και η πιο safe επιλογή 190 1.8 :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#200473 Η ώρα πέρασε θα καληνυχτίσω, παππούς γαρ....
D-jet να βρεθεί κάτι, υπάρχουν και π.μ.

Καλό βράδυ!
Άβαταρ μέλους
By markvag
D-Jet έγραψε:
Οι asa στην 500 είναι 16" αντί για 15 στις 4/6cyl. :s_cool

Ναι... όντως, χωρίς να έχω δει διάσταση, φαίνονταν μεγαλύτερες...

Πρέπει πάντως να είναι εξαιρετικό αμάξι...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#200482 Δεν ειναι και BMW

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:Δεν ειναι και BMW

< >

:s_tongue :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#200797 Μετά την αναγούλα από την 5 gt και γενικά την bmwκρατία, ένα κάρο της προκοπής:

Σ αγαπώ :inlove: