Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#183740 Εχουμε μια τετοια στην δουλεια
https://gr.jura.com/en/professional/mac ... l-EU-13707

Εχεις κανεις ιδεα πως κανει κανεις καλο καφε με δαυτην γιατι μεχρι στιγμης για μαπα την εχω...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#183847 Μήπως θέλει κάποιον καθαρισμό; Γενικά είναι ευαίσθητες μηχανές οι συγκεκριμένες.
Ωραίο γραφείο έχετε! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#183854 Για να δουμε, για ποσο θα μαι εκει...

Ερχονται συχνα για σερβις απ οτι εχω καταλαβει...Μαλλον θα πρεπει να βρω το συνδυασμο επιλογων.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#183940 Δοκιμασε καλης ποιοτητας καφε και παιξε με τις ρυθμισεις του μυλου και την θερμοκρασια νερου.

< >
Άβαταρ μέλους
By avel
#183942 Παρόμοια έχουμε κι εμείς (για την ακρίβεια την XJ9c με δύο μύλους). Δε θέλει κάτι το ιδιαίτερο. Κι εγώ πιστεύω ότι αν δεν βγάζει καλό καφέ, πρέπει να ρυθμιστεί ο κόκκος άλεσης. Τη χρησιμοποιούμε με Lavazza, τίποτα το εξωτικό.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#184041 Απ'ό,τι είδα ισχύει ακόμα η προσφορά για την Illy Y3, με 79 ευρώ έχεις τη μηχανή+126 κάψουλες. Φτηνότερη μηχανή, ακριβότερες κάψουλες από τις Nespresso αλλά τις βρίσκεις παντού και έχω ακούσει ότι κάνουν καλό καφέ :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#198920 Χρειάζομαι τη βοήθεια των ειδικών του καφέ.Έχουμε μια καφετιέρα Krups XP 2050 (manual). Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν είχε χρησιμοποιηθεί γιατί είχε σπάσει η κανάτα του καφέ. Το Σάββατο αξιώθηκα να αγοράσω κανάτα για να τη λειτουργήσουμε. Το κατάστημα με τα ανταλλακτικά μού έδωσε το original ανταλλακτικό με κωδικό XS2000-10, το οποίο είχα βρει κι εγώ online ότι ταιριάζει. Πάω, λοιπόν, την Κυριακή να δοκιμάσω, τοποθετώ την κανάτα και ... ο μισός καφές έτρεχε εκτός κανάτας ακριβώς από πίσω της.Λογικά λείπει κάποιο εξάρτημα παρόλο που δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από το manual. Δοκιμάσαμε τρεις άνθρωποι να βγάλουμε άκρη αλλά τζίφος. Και, δυστυχώς, έχω μηδενική εμπειρία από καφετιέρες.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#198925 To drip stop φαίνεται να λείπει.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Πριν λίγους μήνες είδαμε με έκπληξη να έχουν κατέβει οι φωτεινές επιγραφές από τα κεντρικά γραφεία των καφέ ΜΙΚΕΛ, στην...
Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Μετά πληροφορηθήκαμε ότι στα γραφεία είχε μπει λουκέτο!

Τώρα, λίγους μήνες μετά έρχεται ακόμα μια είδηση που επιβεβαιώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την αλυσίδα καφέ ΜΙΚΕΛ!

Τα καταστήματα Mikel κρατούν αδιαμφισβήτητα τα πρωτεία στην λέξη καφέ όχι μόνο στη Λάρισα από όπου ξεκίνησε η εν λόγω αλυσίδα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπου εξαπλώθηκε σιγά – σιγά.

‘Ετσι, στην Πάτρα ο ερχομός των Mikel αποτέλεσε μία ευχάριστη είδηση.Ωστόσο, σύμφωνα με το dete.gr , μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους περνούσαν αυτές τις μέρες από το γνώριμο σημείο της Αγ. Ανδρέου 89 πριν την γωνία της Ερμού καθώς είδαν το μαγαζί κλειστό, τα τραπεζοκαθίσματα μαζεμένα και τον εξοπλισμό σε κούτες.

Παράλληλα μία μεγάλη ανακοίνωση έχει μπει στην βιτρίνα του μαγαζιού όπου υπογραμμίζεται ότι οι Πατρινοί πελάτες του Mikel θα μπορούν να εξυπηρετούνται στη συνέχεια από το άλλο κατάστημα της αλυσίδας στην Πάτρα, στην οδό Μαιζώνος 61-63, στην πλ. Όλγας (πλ. Εθνικής Αντιστάσεως).

Δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη και τελικά το συγκεκριμένο μαγαζί κατέβασε ρολά, όμως το άλλο κατάστημα της αλυσίδας στην Πλατεία Όλγας συνεχίζει κανονικά την πορεία του

Λετε να αρχισε η πτωση?
Εγω τον εχω κοψει παντως.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#199374 Σιγα μην αρχισε η πτωση. Καποιος πηρε το franchise, μαλακιστηκε /δεν το δουλεψε σωστα, το κλεισε. Τελος. Αν και κανονικα τα μικελ επρεπε να λεγονται ζαχαροπλαστεια και οχι καφετεριες.
Γκεακο τον εκοψες ε; Και ψευδεσαι και τρως.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#199394 Να κλείσει, πουλμουρ είναι μόνο. Ο καφές του είναι νερό, coffee island μακράν καλύτερος. Και όταν λέμε καφέ εννοούμε εσπρέσσο/καπουτσίνο
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#199395 Εχει τοσους υπαλληλους Δημητρη.
Να μην κλεισει λοιπον.

Συμφωνω για το coffee Island

g μου τον εκοψα.
Η μικελου εφυγε ξαφνικα..:P

Απο το κυλικειο της δουλειας καφε πλεον.