Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#195494 Τελείωσα πρόσφατα το παρακάτω πρόγραμμα:
http://www.sealab.gr/pages/viewpage.act ... d=16482465
Που να το βάλω στο βιογραφικό?
Σεμιναρια? Σπουδές? Αλλού?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NickTG έγραψε:Τελείωσα πρόσφατα το παρακάτω πρόγραμμα:
http://www.sealab.gr/pages/viewpage.act ... d=16482465
Που να το βάλω στο βιογραφικό?
Σεμιναρια? Σπουδές? Αλλού?

Εξαρτάται πόσα παρόμοια προγράμματα έχεις παρακολουθήσει.

Αν είναι πάνω από 3-4, φτιάξε μια κατηγορία "επιμόρφωση" και βάλ΄το εκεί μαζί με τα άλλα. Αν είναι μόνο αυτό, βαλ'το στις σπουδές.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#196715 ρε μου έκαναν θέμα επειδή τόλμησα να βγάλω υπόλοιπο επιδόματος άδειας σε υπάλληλο με λίγων μηνών πρόσληψη :s_whiteflag

δε τα καταλαβαίνουν αυτά οι τύποι που είναι από τα εξωτερικά :s_hang

θα μου πει κανείς βέβαια ότι έχω δει και τύπο που δεν ήθελε καν δώρο χριστουγέννων, ούτε καν στην ΑΠΔ για να φαίνεται εντάξει στο ικα :superman:

γιατιιιιιιιιιιιιί;
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:τι μισθοί παίζουν κύπρο;

από 850€ μινιμουμ π.χ για πωλήτρια σε Zara κλπ μέχρι sky is the limit. Πρόσφατη μεταγραφή συναδέλφου ετών 27 παρακαλώ σε τράπεζα πήγε 35000€ net ετησίως. Γενικά το 1000-1500€ για κάποιον με σχετική εμπειρία είναι εύκολο από εκεί και πέρα εξαρτάται από την εταιρεία κλπ

edit: ποσά μέχρι 19500€ τον χρόνο είναι α-φ-ο-ρ-ο-λ-ο-γ-η-τ-α και σε αυτά δεν υπολογίζονται πιθανά έξοδα μετακίνησης, κινητής τηλεφωνίας κλπ :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:μιλάς για καθαρά ποσά;

ναι, οι κρατήσεις ούτως η άλλως δεν είναι τραγικές 7,8% για "κοινωνικές ασφαλίσεις" και για πάνω από τα 19500€ τον χρόνο 20% φόρος μέχρι ενός ποσού, μετά αυξάνεται το ποσοστό.

http://www.pwc.com.cy/en/publications/a ... -greek.pdf
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#197356 έλεγε το αφεντικό μου για πλάκα να τα κλείσουμε να πάμε όλοι κύπρο να χεστούμε στο χρήμα

φαντάζομαι αν σκάσουν οι γεμάτοι χαρακιές βετεράνοι σε ένα απλοϊκό φορολογικό και ασφαλιστικό περιβάλλον θα πετάνε ή θα βαρεθούν :lipsealed:

στην ελλάδα έχει πιο πολύ σασπένς :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:έλεγε το αφεντικό μου για πλάκα να τα κλείσουμε να πάμε όλοι κύπρο να χεστούμε στο χρήμα

φαντάζομαι αν σκάσουν οι γεμάτοι χαρακιές βετεράνοι σε ένα απλοϊκό φορολογικό και ασφαλιστικό περιβάλλον θα πετάνε ή θα βαρεθούν :lipsealed:

στην ελλάδα έχει πιο πολύ σασπένς :lol:

ως τι ως λογιστές? αμφιβάλλω αν θα χεστεί στο χρήμα.....η μισή χώρα είναι λογιστές :lol:

άσε που το χοντρό χρήμα βγαίνει από τις offshore κι εκεί δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Deleted User 1 έγραψε:Ανοιγεις το pdf και....καταθλιψη!!

<+

Όντως... :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimik έγραψε:

ως τι ως λογιστές? αμφιβάλλω αν θα χεστεί στο χρήμα.....η μισή χώρα είναι λογιστές :lol:

άσε που το χοντρό χρήμα βγαίνει από τις offshore κι εκεί δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα.

ναι είναι αλλά έχω την εντύπωση ότι δε στροφάρουν και τόσο όσο οι έλληνες :hmmm:

όσο για τις offshore χαίρω πολύ, για την ελλάδα και η κύπρος offshore είναι
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:
dimik έγραψε:

ναι είναι αλλά έχω την εντύπωση ότι δε στροφάρουν και τόσο όσο οι έλληνες :hmmm:

όσο για τις offshore χαίρω πολύ, για την ελλάδα και η κύπρος offshore είναι

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις τελείως άδικο, αλλά δεν είναι τόσο θέμα στροφαρίσματος όσο θέμα κουλτούρας.
Δηλαδή αυτό που στην Ελλάδα λέμε customer care απλά δεν υπάρχει, ούτε καν στον πληθυντικό σου μιλάνε, deadlines σπάνια τηρούνται και δεν ιδρώνει και το αυτί κανενός.....είναι λίγο Ικαρία η φάση δηλαδή :lol:

Σε ότι αφορά καθαρά το στροφάρισμα και ειδικότερα στους λογιστές που τους τρώω στην μάπα καθημερινά το 80% είναι κάτω του μέσου όρου, από "πλούσιες" οικoγένειες που τους έστειλε σε καλό αγγλικό πανεπιστήμιο και με τις γνωριμίες της τους εξασφάλισε μια καλοπληρωμένη θέση. Βέβαια παίρνουν όλοι ACA ή ACCA.