Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#196524 Παιδια υπαρχει θεμα για ποδηλαταδες και ποδηλατα.
Δεν θελω να μοιραζω warns παραμονες του Αγιου Ελευθεριου
Άβαταρ μέλους
By Pitt
markvag έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε: Όσο για την τριάδα, αυτό είναι εκτός από τρομακτικά επικίνδυνο, και παράνομο, σωστά; :s_biggrin

Τίποτα δεν είναι παράνομο, έχουμε ανοιχτές αντιλήψεις για το σεξ, όπως βολεύεται ο καθένας! Προφυλάξεις να μην ξεχάσετε και να προσέχετε τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες! :rtfm: :innocent: :lol: :svivhaha:

Σε αντίθεση με το καλό sex, ο ΚΟΚ επιβάλει περιορισμούς και δεν επιτρέπει τριάδες, ούτε καν δυάδες. Μόνο "κατά μόνας" (όπως λέγαμε στο στρατό) ή σε στίχο, όχι παράλληλα.

Επίσης δεν επιτρέπεται να ακούς μουσική από το mp3 σου ενώ κάνεις βόλτα με το ποδήλατο. Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τους μοτοσικλετιστές.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Pitt έγραψε:
Επίσης δεν επιτρέπεται να ακούς μουσική από το mp3 σου ενώ κάνεις βόλτα με το ποδήλατο.

:omg: :ninja: :ninja: :ninja:

Αλλά, οκ, εγώ ακούω από το κινητό... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Serf έγραψε:Giannik77, εσύ που ηερεις , ποια η ποινή για αντιποίηση αρχής;

http://www.c00.org/2013/01/greek-penal- ... e-175.html

Φυλακιση ενος ετους για τον geo... :metalo:
Βεβαια δεν τον πολυπιανει το συγκεκριμενο αρθρο γιατι μιλαει για δημοσια η κρατικη κλ π υπηρεσια ή δικηγορια ή ψευτικους παπαδες..

Σε καθε περιπτωση ομως , ο geakos ειναι υπο την προστασια μου.. :s_wink
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#196885 Δεν μ' αρέσει ένα προαίσθημα που είχα τις τελευταίες μέρες για τα αυτοκίνητα της οικογένειας. Χθες έκαψε μία λάμπα το Fiat, σήμερα το βρήκα με φούιτ και το χειρότερο όλων κάηκε το αριστερό DRL Led στο Audi. ΑΑΑΝ είναι ο εγκέφαλος των led είναι 177€...δε θελω να ξερω το άλλο αν...και άλλα 200€ η μπαταρία που πρέπει να αλλαχθεί Merry fuckin Christmas. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#197059 Μου αρεσε η πρωινη βολτουλα στο Mall με κουτσουνα. Λιγος κοσμος ωραια ατμοσφαιρα. Ειχα περιορισμο κινησεων βεβαια σε ορισμενα μαγαζια (oakley, nike) αλλα χαλαλι. Ενα ζευγαρι γυαλια πηρα απο τα Μαρκ Αλεν μυωπιας. Και ερωτευτηκα ενα αρωμα στα sephora.

< 3
Άβαταρ μέλους
By g8777
#197060 Hint: O Γκεακος εχει πρεσβυωπια.
Αλλα τα Μαρκαλα ηταν σπανιο χαρτακι, ταξης Μηνας Χατζιδης.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#197062 δε μ αρε που ο τιραντας με αφησε στο δρομο, κυριως γιατι μου ρημαξε το σημερινο προγραμμα...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#197309 κοιτάμε και αριστερά δεξιά στο φόρουμ
Άβαταρ μέλους
By DAP
KiloMeater έγραψε:Δε προλαβαίνω ρε, δώσε κάνα link..Ελπίζω περαστικά

Φοβαμαι οτι ισως δεν ξερεις τι ειναι ο τιραντας.....Γι'αυτο πηγαινε στις τελευταιες εγγραφες του Ford foroum και θα δεις οτι η ευχη σου επιασε αμεσως και το προβλημα ηταν περαστικο......