Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
seismic έγραψε:
bill33 έγραψε:
seismic έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Που ειναι ο seismic τωρα που τον χρειαζομαστε?? :protest:

Εδώ είμαι :s_howdy
Νέος σεισμός! https://www.youtube.com/watch?v=P0HREG3 ... s_digest-g

Γιατί το κάνεις αυτό;Δεν μπορεις να κρατηθεις απο το σπαμάρισμα; :thumbsdown:

Το κάνω για να σας δείξω ότι η Αριστεία στην Ελλάδα είναι έγκλημα, ή όπως το λες σπαμάρισμα.
Εγώ το λέω φίμωση.

Τι λες άνθρωπε μου; Μηπως δεν καταλαβαίνεις που γράφεις; :slap:
Άβαταρ μέλους
By seismic
bill33 έγραψε:
seismic έγραψε:
bill33 έγραψε:
seismic έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Που ειναι ο seismic τωρα που τον χρειαζομαστε?? :protest:

Το κάνω για να σας δείξω ότι η Αριστεία στην Ελλάδα είναι έγκλημα, ή όπως το λες σπαμάρισμα.
Εγώ το λέω φίμωση.

Το θέμα μου για τον σεισμό και για τον Ζωγράφο είναι κλειδωμένα. Που να γράψω τα νέα? Θέλετε να σας πω τι καλές που είναι οι κατασκευές στην Ζάκυνθο? Πόσο γερά σχεδιάζουν οι μηχανικοί τις κατασκευές? Λυπάμαι δεν μπορώ να το πω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
seismic έγραψε:
bill33 έγραψε:
seismic έγραψε:
bill33 έγραψε:
seismic έγραψε:........

Εγώ το λέω φίμωση.

Το θέμα μου για τον σεισμό και για τον Ζωγράφο είναι κλειδωμένα. Που να γράψω τα νέα? Θέλετε να σας πω τι καλές που είναι οι κατασκευές στην Ζάκυνθο? Πόσο γερά σχεδιάζουν οι μηχανικοί τις κατασκευές? Λυπάμαι δεν μπορώ να το πω.

Να μην γράψεις,για αυτό κλειδώθηκαν.Αν συνεχίσεις έτσι θα κλειδωθείς και εσύ εκτός φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#188030 Το θέμα καθαρίστηκε από το διαρκές flood. Προς όλους: δεν έχει πλάκα πια. Έφυγαν και κάποιες δημοσιεύσεις που μπορεί να ήταν σωστές, αλλά μπορεί και όχι. seismic, έχεις ένα warn μήπως σταματήσεις αυτό το πράγμα. Εδώ το φόρουμ δεν προσφέρεται για να γράφεις τα τεχνικά σου άρθρα, φαντάζομαι υπάρχουν αρκετά εξειδικευμένα για να κουβεντιάσεις. Κάθε φορά που θα συνεχίζεις το ίδιο βιολί, θα έχεις warn. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#188042 seismic εκ μέρους των normal χρηστών σου ζητώ να σταματήσεις να παρεκτρέπεσαι. Καταντάει κουραστικό και βγαίνεις κι εκτός θέματος. Μπορεί να έχεις τα χίλια δίκια αλλά δεν τα κερδίζεις έτσι.
Πάμε συνεχείς.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#188043 seismic και εκ μερους των Mods σε παρακαλω σταματα το.
Ευχαριστω για την κατανοηση.
Παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#188238 Βίντεο από την περιοχή των Εγκρεμών στην Λευκάδα, την στιγμή του σεισμού. Αντίστοιχο βίντεο υπάρχει και από το διάσημο Πόρτο Κατσίκι. Σκέφτομαι τι θα γινόταν, αν ο σεισμός συνέβαινε Αύγουστο μήνα...

Το ίδιο ισχύει και για άλλες αντίστοιχες παραλίες της χώρας μας, όπως ο Λογγάς στην Κέρκυρα, οπού το καλοκαίρι τραυματίστηκε σοβαρά μίας έγκυος τουρίστρια, ύστερα από κατολίσθηση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Άβαταρ μέλους
By nEK
#188339 Ε μας επρηξαν με τους εγκρεμνους! Τιποτα αλλο δεν επαθε ζημια στο νησι?
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#188342 ΣΤΟ μπτσομας οι εγκρεμνοι

ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΦΕΤΟΣ! :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#188620 Εντάξει ήταν από τα πλέον τουριστικά αξιοθέατα και ωραία γαλανά νερά. Δεν τα φχαριστιεσαι βέβαια γιατί γίνεται πανικός, αλλά και Σανη ίδιο πανικό θυμάμαι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
JimClark έγραψε:ΣΤΟ μπτσομας οι εγκρεμνοι

ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΦΕΤΟΣ! :s_shout :s_shout

Ρε συ, μην λες τέτοια, είναι που είναι πίτα η Χαλκιδική, αν έρθουν και όσοι πάνε στην Λευκάδα, δεν θα χωράτε! :lol:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#188688 Κριμα, φοβερη παραλια, απο τοτε που πηγα και καθε καλοκαιρι βαζω σε ολες τις συσκευες μου ως wallpaper μια φωτογραφια που ειχα βγαλει απο ψηλα...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#188734 ΕικόναP0707b by Alex, on Flickr

Πάντως για εμένα, υπάρχει ένα θέμα κατά πόσο είναι ασφαλείς τέτοιου τύπου παραλίες. Υποθέτω πως αν ο σεισμός είχε γίνει καλοκαίρι, οι νεκροί στο Παρίσι θα φάνταζαν λίγοι.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#188803 Μόνοι αυτοι που ανεβοκατεβαιναμε τη σκάλα θα φταναμε!
Υπεργαματες παραλίες βέβαια όλες αυτές (εγκρεμνοι, κάθισμα, πόρτο κατσίκι, γυαλος), αλλά κι εγώ σκιαχτηκα όταν την είδα όπως έγινε, το τι θα συνέβαινε μέσα Αυγούστου πχ που η απόσταση μεταξύ γειτονικων ομπρελλων-ψαθων δεν ξεπερνούσε το μισο μετρο :/
Κι έτσι όπως φαίνεται, τα αυτοκίνητα που ηταν παρκαρισμένο ακριβως απο πανω, παιζει να έρχονταν κι αυτά καπάκι για μπανακι.