https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.toyota.gr/new-cars/prius/index.json
Αν κατάλαβα καλά θα πληρώσει 91 Ευρώ!
Κυκλοφορούν σχετικά πολλά άρα κάτι θα μαζέψει το κράτος... σωθήκαμε, θα έχουμε πλεόνασμα το 2016
pik. έγραψε:dimviii έγραψε:pik. έγραψε:11ος 2005....![]()
![]()
17 -10 -2005 αλλα δεν λενε κατι τα 30 ευρω,δεν κανει καμια διαφορα.
ανικανοι και αυτοι να μαζεψουν χρημα.Συνεχιζουν στο ιδιο ηλιθιο μοτιβο των προηγουμενων.
Ουτε ενας δεν θα αποτραπει για 30 ευρω να μην παραδωσει πινακιδες,ουτε ενας δεν θα παρει πισω πινακιδες για 30 ευρω λιγοτερα στα 660 ευρω.
απελπισια...
δεν γλυτωνουμε τον φορο πολυτελειας;![]()
wtf?
δεν καταλαβα γι αυτο ρωταω.
τον φορο πολυτελειας τον γλυτωνουμε ολοι που ειμαστε 2005 μοδελο ,αλλα αυτο δεν ειναι κατι καινουριο,ισχυει εδω και χρονια.
Σχολιαζω το νεο,που ειναι να πληρωσουμε 30 ευρω λιγοτερο οσοι με 10ετιας 2λιτρα.
dimviii έγραψε:pik. έγραψε:dimviii έγραψε:pik. έγραψε:11ος 2005....![]()
![]()
17 -10 -2005 αλλα δεν λενε κατι τα 30 ευρω,δεν κανει καμια διαφορα.
ανικανοι και αυτοι να μαζεψουν χρημα.Συνεχιζουν στο ιδιο ηλιθιο μοτιβο των προηγουμενων.
Ουτε ενας δεν θα αποτραπει για 30 ευρω να μην παραδωσει πινακιδες,ουτε ενας δεν θα παρει πισω πινακιδες για 30 ευρω λιγοτερα στα 660 ευρω.
απελπισια...
δεν γλυτωνουμε τον φορο πολυτελειας;![]()
wtf?
δεν καταλαβα γι αυτο ρωταω.
τον φορο πολυτελειας τον γλυτωνουμε ολοι που ειμαστε 2005 μοδελο ,αλλα αυτο δεν ειναι κατι καινουριο,ισχυει εδω και χρονια.
Σχολιαζω το νεο,που ειναι να πληρωσουμε 30 ευρω λιγοτερο οσοι με 10ετιας 2λιτρα.
α ναι οκ.
αστα να πανε...
αυτο το gap απο το 300αρι στο 630...μεγαλο ρε παιδι μου
Ποσο |λογοκρισία| κρατος εχουμε ρε πουστη μου.
Dimsabas έγραψε:224v έγραψε:Τους εδωσα 150 για το τριμηνο τελους ετπυς για το 224v, δεν θελουν τα παλια 440. Ο.Κ.... τα ιδια θα παρουν και του χρονου... παπαρες ολκης... ουτως η αλλως για το κεφι μου βαζω τις πινακιδες... αλλιως τα ΜΜΜ με καλυπτουν μαζυ με το Juke της οικογενειας.
Ο 21 γράφει ότι τρομοκρατείς όταν κυκλοφορείς. Πώς γίνεται αυτό με τα ΜΜΜ; Με χοντρό μπουφάν το κατακαλόκαιρο;
Δεν τρομοκρατω...
, απλα μετακινουμε αναμεσα στα αλλα οχηματα χωρις να τα ενοχλω εκμεταλευομενος την ισχυ και τα κενα που αφηνουν αναμεσα τους!,, Το καλοκαιρι οταν θελω να διασκεδασω παιρνω το Μινι cooper S του γιου μου, και κανω το ιδιο αφου εχει και λιγωτερα οχηματα στους δρομους. Τα ΜΜΜ μια χαρα με πανε στο κεντρο οπου δεν λεει να κυκλοφορω τα πρωινα με την κινηση
Anonymous Founder έγραψε:8ος/2007![]()
![]()
Κι έλεγα πως φέτος μπορεί να μην πλήρωνα περισσότερα, αλλά θα μου φανεί βάλσαμο σε δύο χρόνια!![]()
Από 1000άρικο, θα πέσω στα 600€!![]()
Και μένα του '07 είναι το type-r. Δεν έχουμε πολυτελείας φόρο του χρόνου; Γιατί 600; 2λιτρη δεν είναι η bmw;
Το 600 ήταν τυπογραφικό λάθος. 630 σε δύο χρόνια. Μέχρι τότε, 998€.
Κουράγιο!
Πραγματική ληστεία από το ελληνικό κράτος.
Ενώ μία Ε250 Kompressor τίγκα στον εξοπλισμό με λιανική 60Κ είναι φτωχικό 1800ράκι...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Εσείς με τα δίλιτρα είστε πλούσιοι...![]()
![]()
![]()
Ενώ μία Ε250 Kompressor τίγκα στον εξοπλισμό με λιανική 60Κ είναι φτωχικό 1800ράκι...
Το αστείο είναι ότι αυτό το είχε πει πριν δύο μήνες και ο ίδιος ο Αλεξιάδης που υπογράφει το παραπάνω. Και μάλιστα φώναζε και έλεγε ότι πληρώνουν λιγότερα οι πλούσιοι.
Anonymous Founder έγραψε:Πραγματική ληστεία από το ελληνικό κράτος.
ρε
Μετά από όσα έγιναν εκλογές, κόντρα εκλογές, δημοψήφισμα και εκλογές, με εναλλαγή δεξιά, αριστερά πάνω , κάτω και με πλήρη γνώση όλων των δεδομένων ή πληρώνουμε ή δραχμή δεν είναι το θέμα (?). Διαλέξαμε οπότε πληρώνουμε και τραβάμε μπροστά
Όλη αυτή η ιστορία με τους κακόμοιρους ιδιοκτήτες που έχουν ΙΧ μεγάλων κυβικών πλην όμως ευτελούς αξίας, για τους πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι στον πόνο τους με στοργή και προδέρμ, αποδείχτηκε απλώς μια επίθεση φιλίας ίσως και για προεκλογικούς λόγους, ένας εμπαιγμός. Το αναγνωρίζω ως επίτευγμα βέβαια.
Σαπώ στους διοικούντες.