Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
Adriver έγραψε:Όσα λέει ο Πανούσης δεν σημαίνουν τίποτα καινούργιο από τη γνωστή συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με πιο "μαχητικές" δυνάμεις της ακροαριστεράς: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, "συλλογικότητες", ανένταχτους, αντιεξουσιαστές ....
Αυτοί έκαναν τα μπάχαλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εντυπώσεις σαν η μόνη ισχυρή πολιτική δύναμη που θα μπορούσε να ανατρέψει ότι "χαλούσε" τον καθένα.
Συμπόρευση σημαίνει ότι τους παρείχε πολιτική κάλυψη σαν "κόμμα του συνταγματικού τόξου", ότι "ερμήνευε" (κάλυπτε) τα πάντα σαν υπεράσπιση δημοκρατικών δικαιωμάτων ελεύθερης έκφρασης απέναντι σε κρατική καταστολή.

Δεν ξέρω πόσοι νομίζουν ότι υπάρχουν τίποτα χαοτικές αποστάσεις σε συμπεριφορές ανάμεσα στη κατάληψη ενός κτιρίου, μια μολότωφ σε αστυνομικό, μια μολότωφ/σπάσιμο σε μια τράπεζα ή κάτι πιο εκρηκτικό .... :hmmm:

ακριβώς αυτό και ανεξάρτητα από τη σκοπιμότητα των ισχυρισμών Πανούση, οι οποίες αποτελούν απλή συμπτωματολογία και όχι την αιτία μιας ανίατης ασθένειας.Αυτής δηλαδή ενός κράτους, που εξακολοθεί να παριστάνει την αστική δημοκρατία, ενώ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα τριτοκοσμικό eldorado, στο οποίο η νομή της εξουσίας, διεξάγεται υπό συνθήκες βιλαετίου, μη ελεγχόμενη θεσμικά (από βουλή, κόμματα, δικαιοσυνή, τύπο) και πολύ περισσότερο κοινωνικά (από το λαό).
Σε πείσμα αφελών, παρωπιδοφόρων και εγκαθέτων αποδεικνύεται το οφθαλμοφανές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μολονότι ούτε ελέγχει, ούτε καθοδηγεί τον τραμπουκισμό της ακροαριστερής αλητείας των ασχημονούντων στις πλατείες, των κρανοφόρων και των ανταρτών της πορδής, προσπάθησε όλα αυτά τα χρόνια να την εκμεταλλευθεί κομματικά, μετουσιώνοντάς την εν τέλει σε εκλογικά ποσοστά, παρέχοντάς της πολιτική κάλυψη. Και από ένα σημείο και πέρα είναι προφανές πως ενάς δίαυλος επικοινωνίας και διαλόγου, ανάμεσα στο στενό κομματικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ και στην εξτρεμιστική ακροαριστερά είχε ανοίξει, άσχετα αν οι αφετηρίες αυτού του διαλόγου ήταν πιθανότατα εντελώς διαφορετικές: οι μεν δηλ. τον εννούσαν στα πλαίσια του "εκδημοκρατισμού" και του εξανθρωπισμού του ποινικού και σωφρονιστικού κολαστηρίου και οι δε στα πλαίσια της ποινικής "εύνοιας".Δεν εξηγείται διαφορετικά το πώς όλο αυτό το διάστημα των οβιδιακών μεταμορφώσεων της "αριστερής" κυβερνητικής εμπειρίας, το "αντάρτικο πόλεων" και ο "ακτιβισμός" τηρούσε............ σιγήν ιχθύος.

Τα κίνητρα Πανούση είναι δευτερευούσης σημασίας, αν έχουν κάποια σημασία. Γιατί ανεξαρτήτως του ποιά εκδοχή ισχύει, το συμπέρασμα παραμένει το ίδιο θλιβερό.
-ο Πανούσης λέει αλήθειες, τις οποίες όλο αυτό το διάστημα δεν είχε την ανώτατη κυβερνητική κάλυψη να δημοσιοποιήσει, που τώρα έχει ή ακόμα και αν δεν έχει, ίσως άρχισε να φοβάται ως πολιτικά ακάλυπτος.
- δρα ως δουρειος ίππος του συστήματος (γιατί τι περισσότερο από ένας συστημικός γυρολόγος του πολιτικού και πανεπιστημιακού κατεστημένου υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια της άεναης αμπελοφιλοσοφίας), με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης (ενταγμένος πλήρως στην προβοκάτσια των κορώνων του Φίλη, των συλλαλητηρίων του κώλου και της κλωτσοπατινάδας)
-δρα σε συμφωνία με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, που τον πατρονάρουν, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως πολιορκητικός κριός στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών τους με την κυβέρνηση.

Ό,τι και να ισχύει από τα παραπάνω, το συμπέρασμα που αβίαστα προκύπτει, είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι τίποτε περισσότερο απο τον τελευταίο κρίκο σε μια μακρά αλυσίδα ανομίας και αμαρτιών, των οποίων τις συνέπειες ο γκιαούρης που μονίμως ψηφίζει το "τσάμπα χρήμα.......δάνεια σβήνω,οικόπεδα χαρίζω" θα πληρώσει με το νόμιμο τόκο.

Τα καλύτερα είναι ακόμα μπροστά. Και επειδή δεν μας αρέσει η προστυχιά του διευθυντηρίου των Βρυξελλών, θα έχουμε να κάνουμε μόνοι, με τις τακτικές των ληστοσυμμοριών του ελληνικού φαρ ουέστ. Ο σώζων ευατόν σωθήτω......και καλό να έχει κανείς και έτοιμα τα διαβατήρια, πριν βρεθεί μαντρωμένος, λόγω εθνικής κρίσης, στο κοτέτσι, για να έχει τη μοίρα αυτών που σήμερα παρακολουθεί να σκυλοπνίγονται............
Άβαταρ μέλους
By gianik
castigamatti έγραψε:............... Ο σώζων ευατόν σωθήτω......και καλό να έχει κανείς και έτοιμα τα διαβατήρια, πριν βρεθεί μαντρωμένος, λόγω εθνικής κρίσης, στο κοτέτσι, για να έχει τη μοίρα αυτών που σήμερα παρακολουθεί να σκυλοπνίγονται............

:(
Μεγάλη αλήθεια....
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#184472 Η Σταματακη του Συριζα λεει οτι ο Λαμπρου μιλουσε και με ποινικους και με πολιτικους κρατουμενους... ΑΜ ΠΩΣ? :dizzy:

http://www.protothema.gr/politics/article/526246/stamataki-suriza-o-labrou-sunomilouse-kai-me-poinikous-kai-politikous-kratoumenous/
Άβαταρ μέλους
By italakias
Hellenic tifosi έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Tifosi νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Πανούσης όσο το τσουτσεκισταν που φαίνεται ότι πλαισιώνει την κρατική μηχανη.
Δηλαδή το συγκεκριμένο ξερατο ξεπερνάει πολλά παρατράγουδα που είχαμε δει επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...
Ξεμπερδεψαμε με το παλιό τουλάχιστον...
:vava:

Δε διαφωνώ καθόλου!

Απλώς παρεμπιπτόντως ανέφερα οτι και ο Πανουσης το μ@μησε ελαφρώς με το να μιλήσει τωρα.
Άβαταρ μέλους
By Adriver
#184491 Αν η πολιτική συμπεριφορά του Ι. Πανούση κινείτο από φτηνή ιδιοτέλεια, δεν θα άρχιζε την σύγκρουση με την "αριστερά του τίποτα" 1-2 μήνες αφότου είχε εξασφαλίσει την υπουργική καρέκλα.

Νοείται Αριστερά του Τίποτα;
Γιάννης Πανούσης | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2015 08:31 |
http://www.tanea.gr/opinions/all-opinions/article/5225495/noeitai-aristera-toy-tipota/

Αριστερά, και μάλιστα Κυβερνώσα Αριστερά, σημαίνει ισοελευθερία, δικαιώματα κοινωνική πολιτική, δημόσιο έλεγχο, δικαιοσύνη. Οποιος θεωρεί ότι στο σύγχρονο διεθνές και ευρωπαϊκό πεδίο Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη (δίχως προσωπική, κοινωνική, εθνική ασφάλεια, δίχως στρατό και δίχως αστυνόμευση, ίσως και χωρίς δικαστές ή φυλακές), όποιος πιστεύει ότι τα διδάγματα της Ιστορίας μας είναι περιττά (αφού όλοι οι λαοί είναι «αδελφωμένοι» - sic) και ότι η Παιδεία μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση (sic), τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με τη Δημοκρατία. Αυτήν την Αριστερά του Τίποτα δεν τη χρειάζονται ο τόπος και ο λαός. Η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι η ώρα των ανέξοδων ιδεολογημάτων και των ανούσιων τσιτάτων αλλά η ώρα της εμπέδωσης θεσμών, πολιτικής νομιμοποίησης και κοινωνικής συναίνεσης.

ΥΓ1: Εχει επιστημονικό ενδιαφέρον το ότι μερικοί «καθαρόαιμοι αριστεροί» (ποιος τους έχρισε άραγε;) θεωρούν «φασιστικό» ό,τι δεν τους αρέσει και το υβρίζουν ως χυδαίο. Ιδού το ήθος των «γνήσιων»...

ΥΓ2: Θα ήθελα να μάθω πώς νοούν οι «καθαρόαιμοι» την «αριστερή Αστυνομία». Να καίγονται οι αστυνόμοι από κουκουλοφόρους; Κι αν ναι, ποιοι εκπροσωπούν τη Δημοκρατία και την Κοινωνία και από ποιον ελέγχονται;

Δεν αμφιβάλλω ότι έχει "κοιτάξει την πάρτη του" στο παρελθόν, αλλά αυτά που είδαμε από όταν έγινε υπουργός δεν ταιριάζουν σε "λογική" φθηνής συμφεροντολογίας. Περισσότερο μου μοιάζει με προσωπική ανάγκη (τουλάχιστον για λόγους υστεροφημίας) να τιμήσει το ρόλο του σαν δάσκαλος και να "σπείρει καινά δαιμόνια" για κατεστημένες αντιλήψεις και πρακτικές στην Ελληνική κοινωνία και τον πολιτικό κόσμο.

Ότι είδαμε, λοιπόν, είναι λογική συνέχεια για ότι ξεκίνησε πριν ένα 6μηνο. Και όπως τον άκουσα να δηλώνει, πότε θα τα έλεγε? Όταν η Ελλάδα έφθανε στο τέλος της "σκληρής διαπραγμάτευσης", όταν έκανε δημοψήφισμα και capital controls, την προεκλογική περίοδο ή αμέσως μετά τις εκλογές?

Αυτό που νομίζω δεν λέει ανοικτά ο Ι. Πανούσης (κρατώντας ένα επίπεδο απέναντι στον Τσίπρα που τον τίμησε με το Υπουργείο) αλλά εννοείται, είναι ότι προφανώς τώρα βλέπει ότι "αυτό" που πολέμησε έχει πάρει το πάνω χέρι στην Δημόσια Τάξη και στη Δικαιοσύνη και κάνει κρατική πολιτική την ατζέντα των αριστεριστών.

Αυτό μπορεί να μη σε χαλάει αν είσαι "αριστερός", αλλά είναι πρόκληση στη λειτουργία της δημοκρατίας .... ξανανοίγει ασκούς του Αιόλου και σε αυτή την κατεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
The Ace έγραψε:Θα έχει πολύ γέλιο μέχρι αύριο

Κατάληψη στο Μαξίμου από τον Αλ. Τσίπρα – Ζητάει παραίτηση του Πρωθυπουργού!

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Τσοπάνα Rave
Εγώ μαζί μου δε μιλιόμαστε
Όποτε είμαι μαζί μου πάντα τσακωνόμαστε
Με πήρα στο τηλέφωνο και το `κλεισα
Μ’ είδα στο δρόμο μ’ έφτυσα και με κλώτσησα
Μια μέρα που τρυπήθηκα φρικάρισα
Πήρα βελόνα και κλωστή και με μαντάρισα
Σε μια πορεία στην Αθήνα μέρος έλαβα
Μα ήμουν μέλος των ΕΚΑΜ και με συνέλαβα
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
Adriver έγραψε:Αυτό που νομίζω δεν λέει ανοικτά ο Ι. Πανούσης (κρατώντας ένα επίπεδο απέναντι στον Τσίπρα που τον τίμησε με το Υπουργείο) αλλά εννοείται, είναι ότι προφανώς τώρα βλέπει ότι "αυτό" που πολέμησε έχει πάρει το πάνω χέρι στην Δημόσια Τάξη και στη Δικαιοσύνη και κάνει κρατική πολιτική την ατζέντα των αριστεριστών

αριστεριστής --> Εικόνα

:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By Adriver
#184526 Αντί να ενοχληθεί η κυβέρνηση ότι στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της συναλλάσσονται με καταδικασμένους για τρομοκρατία, τους ενοχλεί ότι διέρρευσαν αυτές οι εμπιστευτικές πληροφορίες!

Το πιο πιθανό που θα τους ενοχλεί είναι ότι, μεταξύ άλλων, θα είχαν υποσχεθεί στους φυλακισμένους τρομοκράτες και το σχετικό χώρο ελεύθερη επικοινωνία κι αποδεικνύεται ότι παρακολουθούνταν! :s_whiteflag

Μηνυτήρια αναφορά της κυβέρνησης για το θέμα Πανούση - "Σε θέματα εθνικής ασφάλειας δεν παίζουμε" (Video)
11.11.2015 , 13:33
http://www.avgi.gr/article/6017402/minu ... ume-video-

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#184527 Εικόνα

hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv:
Άβαταρ μέλους
By Adriver
Red Garland έγραψε:αριστεριστής -->
:s_laughat

Δεν ξέρω να βάζω φωτογραφίες, βρες μια αυτού του Λάμπρου και βάλε την εσύ .... μετά συνέχισε με όσους συμπορεύεται.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Adriver έγραψε:Αντί να ενοχληθεί η κυβέρνηση ότι στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της συναλλάσσονται με καταδικασμένους για τρομοκρατία, τους ενοχλεί ότι διέρρευσαν αυτές οι εμπιστευτικές πληροφορίες!

Το πιο πιθανό που θα τους ενοχλεί είναι ότι, μεταξύ άλλων, θα είχαν υποσχεθεί στους φυλακισμένους τρομοκράτες και το σχετικό χώρο ελεύθερη επικοινωνία κι αποδεικνύεται ότι παρακολουθούνταν! :s_whiteflag

Μηνυτήρια αναφορά της κυβέρνησης για το θέμα Πανούση - "Σε θέματα εθνικής ασφάλειας δεν παίζουμε" (Video)
11.11.2015 , 13:33
http://www.avgi.gr/article/6017402/minu ... ume-video-

είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη κυβέρνησή μας και τα προπαγανδιστικά της μέσα

αυτό δείχνει ότι το καθεστώς λειτουργεί κανονικά και έχει γρήγορα αντανακλαστικά

μακάρι να τον βάλουν φυλάκα

αυτό παιδιά είναι ότι πιο κοντινό μπορούμε να ζήσουμε σε αριστερο-κομμουνιστικό απολυταρχικό καθεστώς
χαρείτε το όσο κρατάει :metalo:

ακολουθεί το ότι πιο κοντινό μπορούμε να ζήσουμε σε χιτλεροχουντικό μέχρι τελικά να φτάσουμε κανονικά τα επίπεδα αφρικής/λατινικής αμερικής
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 11 Νοέμ 2015, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Govus
KWSN-Men έγραψε:
The Ace έγραψε:Θα έχει πολύ γέλιο μέχρι αύριο

Κατάληψη στο Μαξίμου από τον Αλ. Τσίπρα – Ζητάει παραίτηση του Πρωθυπουργού!

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Τσοπάνα Rave
Εγώ μαζί μου δε μιλιόμαστε
Όποτε είμαι μαζί μου πάντα τσακωνόμαστε
Με πήρα στο τηλέφωνο και το `κλεισα
Μ’ είδα στο δρόμο μ’ έφτυσα και με κλώτσησα
Μια μέρα που τρυπήθηκα φρικάρισα
Πήρα βελόνα και κλωστή και με μαντάρισα
Σε μια πορεία στην Αθήνα μέρος έλαβα
Μα ήμουν μέλος των ΕΚΑΜ και με συνέλαβα

Κομματάρα-συγκροτηματάρα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#184534 Θα ήταν για γέλια, αν δεν είναι τόσο μεγάλο και επικίνδυνο καραγκιοζιλίκι

Η κυβέρνηση προστατεύει τον Λάμπρου και μηνύει τον Πανούση!

Αυτό το γ@#$#@νο 35% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ 3 συνεχόμενες φορές, που είναι να βγει να πανηγυρίσει ? :shifty: