Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Νίκος Παππάς έγραψε:Κανεις κατι συγκρισεις ωρες ωρες :lol:

Γενοκτονια η εθνοκαθαρση μικρη διαφορα εχουν, η σφαγη παραμενει, οπως ειπε και ο HF.
Οσο ασχολουμασταν με την δηλωση Φιλη, ψηφιστηκε απο την βουλη η συμβαση για την ενοικιαση των περιφεριακων αεροδρομιων. :s_yes :s_wink

Αμα εχουν μικρη διαφορα, γιατι μου εχετε ζαλισει τον ερωτα απο το πρωι με το θεμα για το οτι ο Φιλης επρεπε να υπερασπιστει την προηγουμενη αποψη του, και "ειναι θεμα σεβασμου στον εαυτο του" κλπ...???

Ποτέϊτο-ποτάτο?

Τοτε τι σας κραταει απο
- το να συμφωνησουμε οτι ειναι γενοκτονια, οπως ειναι ψηφισμενο επισημα,
- το να συμφωνησουμε πως ο Φιλης κανει μονο για "κεφαλι" στη μακρια γαιδουρα

Ε?
Γιατι "αφου ειναι τοσο μικρη η διαφορα", γιατι τοση λυσσα να πουμε οτι "δεν εγινε τιποτα"? Τσαμπα μαζευτηκαν οι αλλοι χτες να διαμαρτυρηθουν? ή απλα δεν μπορουσε η Αριστερα να το καπελωσει και αποφασισε να το θαψει?

Αρα μαλλον δεν ειναι μικρη η διαφορα... :rtfm:

Οσον αφορα τα αεροδρομια, εγω συμφωνω με την παραχωρηση τους.

ΥΓ: Εμφυλιος ή συμμοριτοπολεμος, μικρη διαφορα εχουν για καποιους. Discuss.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
trident1971 έγραψε:
Red Garland έγραψε:Που κολλάει η ένταξη στην ΕΕ με την γενοκτονία ακριβώς;

Το εχω γραψει πιο πισω.

δεν είδα τίποτα ουσίας, αν θες επανέλαβε.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Red Garland έγραψε:
trident1971 έγραψε:
Red Garland έγραψε:Που κολλάει η ένταξη στην ΕΕ με την γενοκτονία ακριβώς;

Το εχω γραψει πιο πισω.

δεν είδα τίποτα ουσίας, αν θες επανέλαβε.

Τοτε ή δεν βλεπεις καλα, ή δεν χρειαζεται να επαναλαβω. :)
απαντηση στον arrows ή nass νομιζω ηταν.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Spartan έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Όσο για τον φίλο μας τον Κουμουτσάκο,
Εικόνα

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες :iconcool:

Σε σχέση με το παραπάνω.Μήπως αγαπητέ admin, να αλλάζω όνομα και άβαταρ σιγά-σιγά μη με φάει καμμια κότα...? :hmmm:
ΣΩΡΑΙΟΥΣ καιρούς ζούμε συντρόφια και συναγωνιστές.... :lol: :lol: :lol: .... Πολύ γέλιο! (σε καλό να μας βγει.... :s_no )

@drifter...Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που επικροτείς τέτοιες πράξεις και θα έπρεπε να γνωρίζεις που οδηγούν. Αν σε νοιάζει κιόλας. Που θα έπρεπε επίσης... Προσωπικά θα ήθελα να φάει μπουνίδια και το βλαμμένο στο μυαλό ο Βαρβιτσιώτης (για φάπες είναι...), για τις |λογοκρισία| που έχει πει κατα καιρούς, αλλά ούτε λύση στα προβλήματά μου θα ηταν αυτό, ούτε ο ίδιος θα γινόταν σοφότερος. Οπότε ΔΕΝ το επικροτώ κιόλας.
Αν έχεις λίγο μυαλό (που είμαι σίγουρος θεωρείς οτι έχεις άφθονο), δεν θα έπρεπε να χαίρεσαι με τέτοια φαινόμενα. 'Οπως δεν χαίρεσαι όταν για χ,ψ λόγο τρώνε ξύλο τα συντρόφια, όταν δολοφονούνται Φύσσες, όταν δολοφονούνται Φουντουλάκηδες και Καπελώνηδες... (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος στο τελευταίο...)

Πολύ έξυπνο το ποστάκι σου, μόνο που αγνοείς ? ότι λίγο νωρίτερα έγραψα κάτι:
rx8_drifter έγραψε:Ξέρεις τί λέει ένας μεγάλος ρεμπέτης Ιταλάκια? (btw, ακόμα εδώ βόσκεις εσύ, δεν θα γύρναγες στους 4τ :s_biggrin )

Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους ομοφυλόφιλους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν ομοφυλόφιλος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τον Κουμουτσάκο δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν ο Κουμουτσάκος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…

Η ζωή αγαπητέ μου είναι μεγάλη πουτάνα, κυρίως γιατί δε βάζετε μυαλό. Όταν τα ΧΑ χαριεντίζονταν με τους ομοειδεάτες σας (τους σωστούς πατριώτες λέω έτσι, μην παρεξηγηθώ) και χειροφιλιόντουσαν με τις Ντόρες και τους Μπαλτάκους λέγατε ότι είναι περιθωριακοί και ότι κακώς ασχολούμασΤΕ.

Έλα όμως που τα φίδια που μεγαλώνετε στον κόρφο σας ήρθε η ώρα να σας τσιμπήσουν :iconcool:

Το μυαλουδάκι το δικό μου λοιπόν ήταν αρκετό εδώ και καιρό να καταλάβει πού πήγαινε το πράγμα με τα χρυσαύγουλα, άλλοι είσασταν αυτοί που σφυράγατε καλαματιανό. Τώρα λοιπόν που καταλάβατε πού πάει το πράγμα, ήρθε η ώρα να συστρατευτείτε κι εσείς στο αντιφασιστικό μέτωπο και να αφήσετε τα μαθηματάκια για άλλους :s_wink
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
trident1971 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Κανεις κατι συγκρισεις ωρες ωρες :lol:

Γενοκτονια η εθνοκαθαρση μικρη διαφορα εχουν, η σφαγη παραμενει, οπως ειπε και ο HF.
Οσο ασχολουμασταν με την δηλωση Φιλη, ψηφιστηκε απο την βουλη η συμβαση για την ενοικιαση των περιφεριακων αεροδρομιων. :s_yes :s_wink

Αμα εχουν μικρη διαφορα, γιατι μου εχετε ζαλισει τον ερωτα απο το πρωι με το θεμα για το οτι ο Φιλης επρεπε να υπερασπιστει την προηγουμενη αποψη του, και "ειναι θεμα σεβασμου στον εαυτο του" κλπ...???

Ποτέϊτο-ποτάτο?

Τοτε τι σας κραταει απο
- το να συμφωνησουμε οτι ειναι γενοκτονια, οπως ειναι ψηφισμενο επισημα,
- το να συμφωνησουμε πως ο Φιλης κανει μονο για "κεφαλι" στη μακρια γαιδουρα

Ε?
Γιατι "αφου ειναι τοσο μικρη η διαφορα", γιατι τοση λυσσα να πουμε οτι "δεν εγινε τιποτα"? Τσαμπα μαζευτηκαν οι αλλοι χτες να διαμαρτυρηθουν? ή απλα δεν μπορουσε η Αριστερα να το καπελωσει και αποφασισε να το θαψει?

Αρα μαλλον δεν ειναι μικρη η διαφορα... :rtfm:

Οσον αφορα τα αεροδρομια, εγω συμφωνω με την παραχωρηση τους.

ΥΓ: Εμφυλιος ή συμμοριτοπολεμος, μικρη διαφορα εχουν για καποιους. Discuss.

Βρε Θοδωρη θα με τρελλανεις;; :lol: :lol:
Εσυ το εκανες θεμα και το συζητας και επιμενεις οτι ειναι σημαντικο, τοσοι σου ειπαμε οτι δεν ειναι οσο σημαντικο νομιζεις. Εδω ισχυριστηκες οτι θα χρησιμοποιησει η Τουρκια την δηλωση Φιλη για να ενταχθει στην ΕΕ. Ελεος δηλαδη :lol:

Πρωτη φορα ειδες διαμαρτηρια στο Συνταγμα που δεν ειχε ουσιαστικο νοημα;;

Εγω διαφωνω, και για την ενοικιαση και για το τιμημα.

Για το ΥΓ, Same shit, differnt prospective
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:Οσο για τους Τσαμηδες... το ιδιο το λινκ που εβαλες...
Οι Τσάμηδες, αλβανόφωνη μουσουλμανική κοινότητα, ελάχιστα ενσωματωμένη στην ελληνική κοινωνία, υποστήριξαν τον αλβανικό αλυτρωτισμό και είχαν τη στήριξη της ιταλικής φασιστικής προπαγάνδας. Ένα μεγάλο τμήμα των Τσάμηδων συνεργάστηκε με τις κατοχικές δυνάμεις του Άξονα και ήταν υπεύθυνο για εγκληματικές πράξεις κατά του τοπικού ελληνικού πληθυσμού

και στενοχωριεσαι που τους εστειλαν Αλβανια, ετσι??? :slap:
:s_whiteflag

Δεν μου λες, έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης; Έγραψα εγώ κάπου κάτι τέτοιο; Όχι.
Ακόμη βέβαια και να το έγραψα, το γεγονός πως εσύ θεωρείς πως ΟΛΑ τα χωριά, μηδενός εξαιρουμένου, και ΟΛΟΙ οι κάτοικοι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς, άρα καλώς και εκδιώχθηκαν, δείχνει και το πραγματικό σου χαρακτήρα.
Μην παραπονιέσαι λοιπόν γιατί εδώ μέσα πολλοί έχουν αυτή την γνώμη για σένα, είναι οι απόψεις σου που την καλλιεργούν και δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Μ' αρέσει που είσαι λάβρος για τα περί γενοκτονίας ή εθνοκάθαρσης των Ποντίων, αλλά για την περίπτωση των Τσάμηδων (μια ξεκάθαρη περίπτωση εθνοκάθαρσης μιας περιοχής), αλλάζει το πράγμα, αυτοί καλώς ( :shifty: ) εκδιώχθηκαν από τις πατρογονικές εστίες, γιατί ήταν τσιράκια των Γερμανών (λες και το ένα δικαιολογεί το άλλο...).

Γιατί όταν δεν είσαι κουμπωμένος και ξεσπαθώνεις, φαίνεται και το πραγματικό σου πρόσωπο. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#182661 Θαρρω οτι φιλοι φιλευρωπαιστες (ευρω παση θυσια κλπ) μια τετοια δηλωση ειναι πιο επικινδυνη σε σχεση με τις ανοησιες του Φιλη

http://www.thetoc.gr/politiki/article/p ... -thalassas
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:Θαρρω οτι φιλοι φιλευρωπαιστες (ευρω παση θυσια κλπ) μια τετοια δηλωση ειναι πιο επικινδυνη σε σχεση με τις ανοησιες του Φιλη

http://www.thetoc.gr/politiki/article/p ... -thalassas

:dizzy: :dizzy: :lipsealed:
Νομιζω ηταν υπο την επηρεια :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Νίκος Παππάς έγραψε:Βρε Θοδωρη θα με τρελλανεις;; :lol: :lol:
Εσυ το εκανες θεμα και το συζητας και επιμενεις οτι ειναι σημαντικο, τοσοι σου ειπαμε οτι δεν ειναι οσο σημαντικο νομιζεις. Εδω ισχυριστηκες οτι θα χρησιμοποιησει η Τουρκια την δηλωση Φιλη για να ενταχθει στην ΕΕ. Ελεος δηλαδη :lol:

Πρωτη φορα ειδες διαμαρτηρια στο Συνταγμα που δεν ειχε ουσιαστικο νοημα;;

Εγω διαφωνω, και για την ενοικιαση και για το τιμημα.

Για το ΥΓ, Same shit, differnt prospective

Για εμενα ειναι σοβαρο το θεμα, εφοσον ανακατευεται μεσα υπουργος. Αν μιλουσε ο τραγουδιστης ο Πλουταρχος, θα ελεγα "ελα μωρε το βλακα", αν ασχολιομουν κιολας.

Εγραψα και αρκετα πιο πισω, πως το γεγονος οτι η Τουρκια εχει διαπραξει γενοκτονια αναγνωρισμενη απο κρατη της ΕΕ, στην οποια εκτοπιστηκαν, σφαγιαστηκαν κλπ σημερινοι πολιτες κρατους της ΕΕ, και δεν το παραδεχεται, αποτελει διαπραγματευτικο χαρτι που εχουμε παιξει στο παρελθον και μπορουμε να ξαναπαιξουμε, όποτε θελουμε ανταλλαγματα ή να τραβηξουμε το λουρι την Τουρκια.
Ο Φιλης με τι δηλωσεις του μας στερει αυτο το χαρτι, αφου το να παραδεχτει Δημοσιο προσωπο και δη Υπουργος της Κυβερνησης οτι "δεν εγινε γενοκτονια" αυτοματως μεταφερει το πλεονεκτημα στην Τουρκια και της λυνει το συγκεκριμενο προβλημα. Ακομα και αλλα κρατη να θελανε να μας υποστηριξουν, οτι εμεις οι ιδιοι λεμε "μεχρι χτες σας λεγαμε πιπες" καταλαβαινεις οτι δεν ειναι και πολυ αυχαριστο απο διαπραγματευτικης αποψης.
Μπορει να παραμενει το Κυπριακο, μπορει να ειναι θεμα τα ανθρωπινα δικαιωματα, μπορει οτιδηποτε, αλλα δεν παραδιδεις ετσι αμαχητι ενα πλονεκτημα που εχεις.
Θα κρατουσε οποιοσδηποτε στην επιχειριση του καποιον που θα ειχε δηλωσει δημοσια, "τα προιοντα μας ειναι για τα πανηγυρια"? Με τιποτα.
Θα ειχε διαγραφει ο Φιλης αν εξεφραζε αποχψεις που δεν συνεφεραν το κομμα του? Ναι.
Γιατι τον αφηουμε να λεει τετοιες πατατες λοιπον? Αντε να πω οτι ειναι καλυψη και καπνος για να ψηφιζει μαγικα ο Τσιπρας. Επρεπε να βρει αυτο το θεμα? Δεν μπορουσε κατι αλλο πιο ανωδυνο, πχ αγιασμους ?
Αυτη ειναι η αποψη μου.

Επομενο επεισοδιο, Υπουργος Υγειας: "Ελα μωρε με τα μαρμαρα ναούμ, μας εχετε ζαλισει, καλα ειναι και στο Λονδινο"
Εκει να δεις γελια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#182678 Θοδωρη προσεξε που κανεις λαθος.
Ο Φιλης δεν επηρεαζει την εξωτερικη πολιτικη της χωρας.
Αν την δηλωση εκανε ο Υπ Εξ η ο Τσιπρας, θα μπορουσε να την επηρεασει.
Που και παλι το οτι την λεει εθνοκαθαρση και οχι γενοκτονια δεν αλλαζει το γεγονος οτι υπηρξε σφαγη την οποια η Τουρκια δεν αναγνωριζει.
Αρα ακομα και αν επηρεαζε την εξωτερικη πολιτικη, δεν υπηρχε περιπτωση η Τουρκια να ελεγε, "Οριστε δεν εκανα γενοκτονια, εκανα εθνοκαθαρση, βαλτε με στην ΕΕ."
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#182694 Έπρεπε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί προσπερνώντας αν και δεν θα έπρεπε τα λόγια του Φίλη και να μας απασχολούσε περισσότερο ότι δεν υπάρχει ενιαία γραμμή στην κυβέρνηση και βγαίνει ο καθένας και πετάει ένα αεροπλανάκι αποδεικνύοντας ότι είναι ανόητος και δεν γεμίζει την καρέκλα του υπουργού.

οι υπουργοί είναι εκεί για να δίνουν λύσεις στα προβλήματα και όχι να κάνουν διαπιστώσεις και να εκφέρουν προσωπικές απόψεις, όταν πάψουν από υπουργοί ας πούν ότι θέλουν.

Τα ατομάκια που κατά καιρούς υπουργεύουν έχουν αποδείξει παντιοτρόπως μέχρι σήμερα ότι ήταν μικροί για την καράκλα του υπουργού, δεν φτάνει που δεν κάνουν τίποτα λλά κάνουν και λάθη που κοστίζουν πολλαπλάσια, δυστυχώς οι Έλληνες υπουργοί μας κοστίζουν, μας κοστίζουν πολύ, δεν υπάρχει μια γραμμή, δεν υπάρχουν αποφάσεις που θα είναι σωστές και θα κρατήσουν χρόνια για να φέρουν αποτελέσματα, κάθε υπουργός αλλάζει ότι είχαν κάνει ο προηγούμενος, κάθε υπουργός νομοθετεί χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις καραμπόλες που δημιουργούν οι αποφάσεις του ειδικά όταν αλλάζει το κόμμα που κυβερνά με άλλο κόμμα, τότε είναι η πλήρης ανατροπή σε όλα τα επίπεδα.

Δεν αναγνωρίζεται τίποτα ακόμα και αν είναι το σωστότερο, το έκανε ο αντίπαλος και πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε, οι αλλαγές αυτές έχουν διαλύσει το κράτος, αν δεν έχουμε κράτοις είναι γιατί υπάρχουν συνεχείς αλλαγές και δεν κατασταλάζει τίποτα πουθενά ώστε να είναι λειτουργικό για ένα μεγάλο διάστημα και να αλλαχτούν εκείνα που θα δείξουν στην πορεία ότι χρειάζονται αλλαγή.

Ο κάθε υπουργός νομίζει ότι ότι θα είναι ο σωτήρας του έθνους να πιάσουμε την παιδεία ? την οικονομίας ? να μεςτρήσουμε νομοσχέδια που έχουν αλλαχθεί μέσα σε 10 χρόνια ?