- 04 Νοέμ 2015, 12:13
Φόρο πολυτελείας πλήρωνες 440€ ως το 2011, 270€ ήταν μετά.
Ασφάλεια πληρώνεις έτς κ αλλιώς (γω το έχω ασφαλισμένο για 4500€) κ πληρώνω 165 ευρώ το 6άμηνο.
Το rebuild των kw κάνει 180 ευρώ για 2 φυσίγγια εμπρός + λαστιχένια top mounts.
Γω σε "κράζω" γιατί έσκασες ένα σκασμό λεφτά για βελτίωση, δε βρέθηκες στιγμή άνεργος, θα μπορούσες να το κάνεις ένα αξιόπιστο detune για να ηρεμήσει η κατανάλωση και να σου πάει η καρδιά να το κυκλοφορείς έστω και καθημερινά και να μην προβείς στην αγορά μιας μελιτζάνας κ να κρατήσεις το 1250 που με μια μπαγκαζιέρα χωράει μια χαρά μια οικογένεια, τουλάχιστο για αρχή(Οι πατεράδες μας φορτώναν έσκορτ και καντεττ, μια χαρά μπορούμε κ μεις). Και να έχεις την καύλα σου κάθε μέρα. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ συνέχεια

(Φιλικά πάντα ε;

)
Κ εγώ ήμουν πολύ κοντά (ΠΑΡΑ πολύ κοντά) να περάσω ένα quaife μαζί με semislick, αλλά οι προτεραιότητες και τα χλμ με έκαναν να το κρατήσω να βρώ λύσεις για ελαχιστοποίηση κατανάλωσης (το οποίο κ κατάφερα αρκετά ικανοποιητικά) και να μη σκέφτομαι να το βάλω στην άκρη, να πάρω ένα μικρότερων κυβικών το οποίο δε ξέρω τι θα μου βγάλει και να μη ξέρω πότε και αν θα κάνω απόσβεση με αυτήν την κίνηση. Επίσης, και μας έρχεται ένα τσικό στην οικογένεια, αλλα δεν υπάρχει ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τόσο εκ μέρους μου όσο κ από γυναίκας να έρθει ένα νέο αμάξι (είμαστε κ λίγο μινιμαλιστές)
Και με το fuel log βλέπω ότι: (από 17/11/2014 που έκανα άρση ακινησίας)
Τα έξοδα βενζίνης είναι: 4.709 € (με μέση κατανάλωση 6,73 λτ/100χλμ)
Τα λοιπά έξοδα: 2.361€ μέσα στα οποία είναι 3 σέρβις (1 μεγάλο ακινησίας) 1 τετράδα λάστιχα και σε αυτά ΔΕΝ βάζω τα ασφάλιστρα, που για να μικρότερο αμάξι π.χ. το fiat panda του μπαμπά είναι... (δεν κάνω πλάκα) ακριβότερα...
Σε αυτά τα 7.000 ευρά, τα 660 € είναι μεν ΠΟΛΛΑ, αλλά όχι λόγος για αλλαγή αμαξιού.
Για μένα σαφώς.