Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Focusman91 έγραψε:Δλδ. η οικονομια θα μου κοστισει 20 ευρω. Μπραβο μου.

.

Παθών κ εγώ κοντά πίσω από νταλίκα, όχι για σληπστρ (όχι οτι δεν το κάνω) αλλά γιατί ερχόταν η ώρα να στρίψω εκτός κεντρικού δρόμου σε 500 600 μέτρα. Κάθομαι στα 7 μέτρα πίσω με 50, γλιτσερός δρόμος αριστερή λωρίδα ερχόταν τακτικά αμάξια κινούμενα στο άλλο ρεύμα κ φανερώνεται ένα πλιθί μέγεθο 15 επι 30

Πάγωσα, δε μπόρεσα ούτε "αχ" να κάνω και ΓΚΡΑΟΥ, big ΓΚΡΑΟΥ, σπάει το παρ μπριζ χωρίζει στα 2 (σχηματίζοντας ένα S) στη μέση και αναδιαμόρφωση του σχήματος της γέφυρας κάτω. Αισίως το χτύπησα στο κατάλληλο σημείο κ δεν πήρε μπάλα αναρτηση / κάρτερ / σασμάν ... κάτι...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#169158 Αφού το πήρες από κάτω, πως βρέθηκε στο παρμπρίζ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#169187 Μάλλον ΣΤΡΕΒΛΩΣΕ το σασί (αν και τρίθυρο, ποπολάρε ακούς;) :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#169191 Ουαου! Νόμιζα ότι η κοτρώνα χτύπησε το παρμπρίζ.
Για να μεταφερθούν τέτοιες τάσεις στο παρμπρίζ και να σπάσει, θα έγινε φοβερή στρέβλωση στο πλαίσιο! :s_omg
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#169528 Στρέβλωσε καλά, έκτοτε, μαστίχα έχει καταντήσει... :lol: :lol: Αυτό πλέον δεν είναι πλαίσιο, είναι Turbo-Xst
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#179952 Suzuki Jimny VVT με 50/50 λάστιχο, 3 άτομα + μπαγκάζια όσο παίρνει.
ΕΟ με ταχύτητες 100 - 130 χαω (120 σταθερά δηλαδή + αυξομειώσεις λόγω κίνησης και τούνελ): 8.5l/100km
Επαρχιακός με υψομετρικές διαφορές, σε κάποια κομμάτια ψιλοαέρα: 11l/100km :dizzy:
Eπαρχιακός με υψομετρικές διαφορές, πολύ χαλαρά: 6.5l/100km
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#179966 Και δεν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί με το άλλο θα γκρίνιαζα συνέχεια :innocent:
Θα γράψω βρε, μόλις συμμαζευτώ.

Οσο για την καταναλωση, ειναι μεν αυξημενη αρκετα σε σχεση με ενα συμβατικο 1300αρι, αλλα συνυπολογιζοντας τον χαρακτηρα του οχηματος πιστευω ειναι οκ. Το μεγαλο του μειον ειναι το μικρο ρεζερβουαρ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#180817 Εικόνα

Μια χαρά πήγε στο πρόσφατο ταξιδάκι..κάποια στιγμή που ανέβαινα στον παγετώνα μηδενισα το δεύτερο μετρητη, είχα μέση 19lt/100km για απόσταση περίπου 25 χλμ.(εμπεριέχεται στη μέτρηση της φωτο). Όταν πήγα πάλι εθνική και ηρέμησα, μόλις γέμισα για πολύ ώρα έπαιζα σε αυτόνομιες ~1280 χλμ με ένα τεποζιτο!!!
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#180982 Τι γίνεται ρε παιδί μου, ακόμα και το cruise καταλαβαίνει ότι είμαι γκαζοφονιάς και δεν βγάζει τέτοια νούμερα ? :lol:

Σχεδόν 250χλμ με cruise στα 120χαω, και δεν έπεφτε με τίποτα η μέση κάτω από τα 7lt/100χλμ....μόλις μπήκα Αθήνα μάλιστα, σκαρφάλωσε στο 7,7-7,8 :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#181013 Τι να σου πω, τα πρώτα 30-40 χλμ ήταν εντός και πέριξ της Τρίπολης, και μάλιστα ανεβοκατέβασμα στα Δολιανά, αλλά τα περισσότερα (~180χλμ) ήταν Τρίπολη-Αθήνα και μετά Αττική Οδό. Φοράω μπάρες (οι οποίες κάνουν και πολύ θόρυβο ξαφνικά :hmmm: ), λες να επηρεάζουν τόοοοοσο πολύ την κατανάλωση ?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#181031 Ποδήλατο που έχω βάλει σε σχάρα πίσω πήγαινε +1 λίτρο σίγουρα. Παίζει να είναι οι μπάρες σου το θέμα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
The Ace έγραψε:, και μάλιστα ανεβοκατέβασμα στα Δολιανά,

τι εκανες στο χωριο του Λαλιωτη? :adminpower: