Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#175081 Δυστυχως ειναι θεμα υλικων,δε θα εχεις 100% σαφη εικονα(ικανη να επιλεξεις σωστα με μισο νουμερο ακριβεια τουλαχιστον) αν δοκιμασεις αλλο Jordan.
Ιδανικα παντως πηγαινε στη nike και δοκιμασε 2-3 jordan που καθονται επισης true to size.Αν σε ολα σε βολευει π.χ το 42.5 ,τοτε 99% θα σε καλυπτει και στο 29.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#176710 Καλή τιμή, αλλά πολύ άσχημο ΙΜΗΟ. Γενικά τα Jordan απ'το 03' και μετά, ζήτημα είναι να έχουν βγάλει 2 εμφανίσιμα μοντέλα.
Άβαταρ μέλους
By g47
#176715 Σε ποιο σχεδιο αναφερεσαι?
Υπαρχουν τουλαχιστον 7 εντελως διασφορετικα σχεδια.
Εκτος αν σε ενοχλει το design.
Προσωπικα πηρα το playoff pack σε home χρωματα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#176721 Γενικά ρε γμτ δεν μου κάθεται καθόλου καλά σαν σουλούπι το συγκεκριμένο, φαντάζει κάπως χοντροκομμένο στα μάτια μου, σαν γαλότσα. Αν έβγαζες τον jumpman και έβαζες ένα σηματάκι AND1 εγώ δεν θα έπαιρνα χαμπάρι ... Μιλάμε καθαρά για εμφάνιση τώρα έτσι ; Γιατί έχω διαβάσει/ακούσει οτι είναι απ'τα καλύτερα για να παίζεις.
Άβαταρ μέλους
By g47
Geo f1 έγραψε:Πραγματικα ΙΟΥΥΥΥ :lol:

Μεγειαααα

:x
Eυχαριστω. :lol:

royal_airness έγραψε:Γενικά ρε γμτ δεν μου κάθεται καθόλου καλά σαν σουλούπι το συγκεκριμένο, φαντάζει κάπως χοντροκομμένο στα μάτια μου, σαν γαλότσα. Αν έβγαζες τον jumpman και έβαζες ένα σηματάκι AND1 εγώ δεν θα έπαιρνα χαμπάρι ... Μιλάμε καθαρά για εμφάνιση τώρα έτσι ; Γιατί έχω διαβάσει/ακούσει οτι είναι απ'τα καλύτερα για να παίζεις.

Μου φανηκαν πιο λεπτα απο τα 28. :hmmm:

Εικόνα

Παρολαυτα οντως οι μεγαλες επιφανειες ισως ξενιζουν γιατι εψαχνα για high μονο.
Και παλι δεν τα εχω δει απο κοντα και μπορει ναναι οντως χοντροκομενα, αλλα δεν προκειται να βγουν εκτος παρκε οποτε η εμφανιση ειναι δευτερευουσα.
Εδω ειχα φορεσει τα foamposite. :lol:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
royal_airness έγραψε:Καλή τιμή, αλλά πολύ άσχημο ΙΜΗΟ. Γενικά τα Jordan απ'το 03' και μετά, ζήτημα είναι να έχουν βγάλει 2 εμφανίσιμα μοντέλα.

Ισχυει..Γενικα οσο περνανε τα χρόνια και μπαινει στο παιχνιδι η τεχνολογια και η καινοτομια ,παει λιγο περιπατο η αρμονια στα σχεδια..Αυτο φαινεται κυριως στα Lebrons απο το 10ο και μετα και στα jordan εδω και κοντα μια δεκαετια.

Εφοσον θα πατανε μονο παρκε,αδιαφορη σχεδον η εμφανιση,αλλα σε περιπτωσεις τυπου Lebron 13 και για παρκε κακασχημα ειναι.

@Geo εχεις πολυ χειροτερα παπουτσια,να μη μιλας :inlove: :ninja:

@G47 Μακαρι να σου κανουν κομπλε!Μεγεια :)
Παντως απο κοντα δεν ειναι τοσο μποτα,προς το μινιμαλ τεινουν σε σχεση με Lebrons π.χ Και αναλογα με το σχεδιο υπαρχουν και μερικα σχετικα εμφανισιμα.

Εγω ψηνομαι να παρω Foamposite ones για εξω τωρα,μη τα κακολογειτε! :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#176765 Αν δεν το μάθατε, βγήκαν :metalo:

THE 2015 NIKE MAG

Άβαταρ μέλους
By socratesn
#176772 Μονο ο Michael J. Fox τα εχει απο χθες.Με χειρόγραφη επιστολη απο τον Tinker Hatfield :metalo:
Στο γραμμα γραφει οτι θα διατεθουν σε καποιο αριθμο μεσα στο 16 και τα εσοδα θα πανε σ ενα ιδρυμα που εχει ο Michael J. Fox.Οπως ειχε γινει και το 11 με τα ιδια παπουτσια αλλα χωρις να δουλευει το αυτοματο δεσιμο.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#176776 Ναι ο MJF είναι ο μοναδικός που τα έχει μέχρι τώρα. Θα βγουν λίγα κομμάτια, προφανώς πανάκριβα, και θα πάνε στο MJF Foundation για το parkinson....

Στο μεταξύ αν δείτε πως είναι ο MJF χωρίς φάρμακα (π.χ. στη διαφήμιση της Toyοta) θα πάθετε ένα μικρό ταράκουλο...έχω θεία που έχει χρόνια parkinson και δεν είναι τόσο άσχημα...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#176778 Το '11 ειχαν δωθει μεσω ebay με bids,αν ξαναγινει με τετοιο συστημα,τοτε sky is the limit για τις τιμες που θα φυγουν :lipsealed:
Ωραία ειναι αυτα τα πραγματακια παντως..Ειδικα οταν πανε για καλο σκοπο.Ουτως ή αλλως τα παπουτσια αυτα κ εγω κ εσεις να τα παιρναμε στα 100€ που θα τα βαζαμε?Αρα καλυτερα που ειναι καθαρα collector's item για να μαζευτουν και περισσοτερα λεφτα για το Ιδρυμα :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#177164 Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί. To ίδρυμά του MJF ξοδεύει πολλά λεφτά για την έρευνα στο Parkinson (από την οποία πάσχει). Γνωστός μου ερευνητής στο αντικείμενο έχει χρηματοδοτηθεί αδρά.
Άβαταρ μέλους
By dstou
Στο μεταξύ αν δείτε πως είναι ο MJF χωρίς φάρμακα (π.χ. στη διαφήμιση της Toyοta)

Δεν παίρνει φάρμακα? Εγώ νόμιζα ότι είναι έτσι ακριβώς γιατί παίρνει.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dstou έγραψε:
Στο μεταξύ αν δείτε πως είναι ο MJF χωρίς φάρμακα (π.χ. στη διαφήμιση της Toyοta)

Δεν παίρνει φάρμακα? Εγώ νόμιζα ότι είναι έτσι ακριβώς γιατί παίρνει.

Ο άνθρωπος έχει δυστυχώς μεγάλο πρόβλημα και λογικά είναι έτσι με φάρμακα όχι χωρίς.Άλλωστε κάθε πάθηση δεν εκδηλώνεται με την ίδια ένταση σε όλους τους ανθρώπους και ειδικά οι νευρολογικές και τα αυτοανοσα.

.