Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bibendum έγραψε:..νοσοκομειο Γεννηματας. Ημουν στην πτερυγα της Οφθαλμολογικης και οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες.
ΥΓ2 η μανα μου χαρακτηριστικε μου λεγε "Πολυ καλυτερα εδω απο το μητερα που πηγε να γεννησει η αδερφη σου"
Από Οφθαλμολογική στο Γεννηματάς και η μητέρα μου έχει πολύ καλές εντυπώσεις.
Μην συγκρίνεις διαφορετικά πράματα, οφθαλμολογική με μαιευτήριο δεν έχει καμία σχέση. Σύγκρινε ίδια ειδικότητα. Και γίνε πιο συγκεκριμένος τι συγκρίνεις. Πχ γιατροί, νοσοκόμες, κτίριο-υποδομή, καθαριότητα, φαγητό, χειρουργεία, ευκολίες, εξυπηρέτηση κλπ.

Κι εμένα το 6 με δυσκόλεψε λίγο.
Σημειώστε όμως και το ότι του καθενός η οθόνη μπορεί να τα δείχνει και λίγο διαφορετικά.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#168626 Απλα συνολικη εμπειρια συγκρινει κανεις. Πας, νοσηλευεσαι και κρινεις. Το ενα ηταν σχεδον αψογο σε ολα, το αλλο μετριο στα περισσοτερα και το πληρωσανε κιολας.

Ιδια ειδικοτητα επισης συγκρινα. Πηγα σε ιδιωτικη οφθαλμολογικη κλινικη και αυτο που μου προτεινε δεν θα μου προσφερε τιποτα. Θα πληρωνα χωρις λογο.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#168640 Eτοιμάζομαι για εγχείρηση laser, μετά απο 10 χρόνια ξαναέκανα μέτρηση και πλέον η διαμετρος της κόρης είναι κάτω από το όριο.
Πρέπει βέβαια να βρώ ενα διάστημα 2 βδομάδων να είμαι χαλαρός με τη δουλειά γιατί θα έχω θέμα με το λάπτοπ
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
rx8_drifter έγραψε:Πρέπει βέβαια να βρώ ενα διάστημα 2 βδομάδων να είμαι χαλαρός με τη δουλειά γιατί θα έχω θέμα με το λάπτοπ

και με το αεροπλάνο δεν παίζει κάποιος περιορισμός; Ή θυμάμαι λάθος; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#168659 H διάμετρος της κόρης παίζει ρόλο στα διαθλαστικα χειρουργεια,γιατί παίζει ρόλο στη ποσοτητα του φωτος που μπαινει μέσα στο ματι.Δεν θέλουμε να είναι ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#168669 Για δες τι μαθαίνει κανείς! Και από τί ελέγχεται, παίζει ρόλο ο ακτινωτός μυς και η νεύρωσή του, γενικά είναι κάτι που αλλάζει με τον καιρό;
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
mjacob έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Πρέπει βέβαια να βρώ ενα διάστημα 2 βδομάδων να είμαι χαλαρός με τη δουλειά γιατί θα έχω θέμα με το λάπτοπ

και με το αεροπλάνο δεν παίζει κάποιος περιορισμός; Ή θυμάμαι λάθος; :hmmm:

Δεν νομίζω, γιατί το ανέφερα αυτό :)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#169087 Έκανα το ετήσιο εμβόλιο γρίπης, πρώτη φορά το ένιωσα, παρενέργειες. Αισθάνομαι σαν άρρωστος απόψε, λαιμος και ελαφριά κακουχια.

Μας βάζουν στη δουλειά να το κάνουμε, αλλιώς δεν ξέρω αν θα πήγαινα έξω να το κάνω
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
KiloMeater έγραψε:Έκανα το ετήσιο εμβόλιο γρίπης, πρώτη φορά το ένιωσα, παρενέργειες. Αισθάνομαι σαν άρρωστος απόψε, λαιμος και ελαφριά κακουχια.

Μας βάζουν στη δουλειά να το κάνουμε, αλλιώς δεν ξέρω αν θα πήγαινα έξω να το κάνω

μου κάνει εντύπωση που σας αναγκάζουν. βασικά δε γίνεται να σε αναγκάσει κανείς να κάνεις κάτι πέρα από τους κανονισμούς κ τη θέλησή σου.

εγώ ποτέ δεν έχω κάνει εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης, κ ας έρχομαι κάθε μέρα σε επαφή με ασθενείς.

τέτοια εμβόλια είναι κυρίως για ευπαθείς ομάδες, καρδιοπαθείς, ΧΑΠ κτλ. Κ πάλι αυτοί δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν... δεν είναι για τον καθένα απαραίτητα...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#169099 Γιατί το λές; Δεν είναι καλύτερα να αποκτήσεις σχετική ανοσία από το εμβόλιο από το να νοσήσεις;
Ακόμη κι αν νοσήσεις, τα συμπτώματα θα είναι πολύ ελαφρύτερα αν έχει προηγηθεί εμβόλιο. Κάνω λάθος; :hmmm: