Και σήμερα αναλογικά δεν είναι κακές . Και βέβαια δεν μιλάω μόνο για ανειδίκευτους , αλλά για τεχνίτες και τεχνικούς .
Και σήμερα αναλογικά δεν είναι κακές . Και βέβαια δεν μιλάω μόνο για ανειδίκευτους , αλλά για τεχνίτες και τεχνικούς .
Asimov έγραψε:Πάντα όμως αυτό αφορά τις άλλες οικογένειες κι όχι τη δική μας (όπως όλα σε αυτόν τον τόπο).
Να στείλουνε οι γονείς τα παιδιά να γίνουν μαστόρια ή αγρότες και να μην πάνε στο πανεπιστήμιο, αλλά όχι εμείς τα δικά μας ή εμάς οι γονείς μας.
Να απολύσουνε τους άλλους αλλά όχι εμάς.
Να μειώσουνε τους μισθούς των άλλων αλλά όχι τους δικούς μας.
Να φορολογήσουνε τους άλλους αλλά όχι εμάς.
κ.ο.κ.
Anonymous Founder έγραψε:Βέβαια, και ο cruiser δεν έγινε τεχνίτης, για τους άλλους τα λέει...
criuser έγραψε:....Βέβαια δεν ξεχνάμε ότι επί Γιαννάκου είχε θεσπιστεί η βάση του 10 , αλλά οι πασόκοι πριν και μετά το 2004-2009 ενδιαφέρονταν για τις καφετέριες και τις γκαρσονιέρες της επαρχίας που έφερναν ψήφους , διότι με την βάση του 10 πολλές σχολές απλά δεν γέμιζαν ...
criuser έγραψε: ενώ και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά .
Κόντρες μεταξύ πανεπιστημίων-τει διαχρονικές , αλλά και μεταξύ πανεπιστημίων διαφόρων πόλεων .
Ολα για το φαίνεσθαι .
QsisVTS έγραψε:criuser έγραψε: ενώ και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά .
Κόντρες μεταξύ πανεπιστημίων-τει διαχρονικές , αλλά και μεταξύ πανεπιστημίων διαφόρων πόλεων .
Ολα για το φαίνεσθαι .
Βέβαια υπάρχει και ο ρατσισμός από την ανάποδη
πάει η αδερφή μου (οικονομολογά καθαρή, όχι όπως εγώ από σπόντα ) σε λογιστήριο και της λέει μια τεατζου:
εδώ θέλουμε χέρια τα θεωρητικά πτυχία είναι άχρηστα![]()
![]()
![]()
The Ace έγραψε:criuser έγραψε:....Βέβαια δεν ξεχνάμε ότι επί Γιαννάκου είχε θεσπιστεί η βάση του 10 , αλλά οι πασόκοι πριν και μετά το 2004-2009 ενδιαφέρονταν για τις καφετέριες και τις γκαρσονιέρες της επαρχίας που έφερναν ψήφους , διότι με την βάση του 10 πολλές σχολές απλά δεν γέμιζαν ...
Ακόμα και αν είχε κάνει μόνο αυτό, αρκεί για να την θεωρώ την καλύτερη Υπουργό Παιδείας τα τελευταία 30 χρόνια. Δηλαδή πόσο πιο απλό είναι ρε φ@#$τη μου ? Βάλε ένα γ@#$@#νο όριο, μια βάση, ώστε μόνο όποιος θέλει και μπορεί και αξίζει να περνάει στην λεγόμενη "ανώτατη εκπαίδευση". Αλλιώς όλα ίσωμα, όλοι μαζί αχταρμά, και να περνάει το παιδί με βαθμό 2 και 3 για "να πάρει ένα πτυχίο"![]()
.......α, και όπως έλεγε και η Αννούλα (για να μην ξεχάσω την αγαπημένη μου) για να υπάρχει δουλειά για τα ενοικιαζόμενα και τα σουβλατζίδικα σε κάθε άκρη της Ελλάδας
) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ;;;;;;;;;;

Του να μην έχουμε αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται πανελλήνιες εξετάσεις;;; Ναι, είναι και να ερωτεύονται, είναι στην ηλικία για κάτι τέτοιο. Γενικά, να ζούνε σαν έφηβοι και όχι σαν υπεραγχωμένοι 40άρηδες...

ήταν η 3η μου επιλογή στο μηχανογραφικό...

Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]