mirage έγραψε:Εγω παντως χτες περασα απο ελεγχο διαβατηριων στο αεροδρομιο του Ντυσελντορφ. Πτηση απο Θεσσαλονικη.
Είσαι μελαχροινός και μαυριδερός ? Μήπως έκανες πολύ ηλιοθεραπεία ?
mirage έγραψε:Εγω παντως χτες περασα απο ελεγχο διαβατηριων στο αεροδρομιο του Ντυσελντορφ. Πτηση απο Θεσσαλονικη.
21 quadra έγραψε:Mια απορία, η Συρία είναι δίπλα στην Κύπρο, τι γίνεται εκεί με τους μετανάστες ?
Γιατί πάνε Τουρκία και σχεδόν την διασχίζουν για να φτάσουν απέναντι που είναι η Ελλάδα αφού η Κύπρος είναι δίπλα τους χωρίς να πρέπει να περάσουν τα σύνορα με την Τουρκία και να ταξιδέψουν μετά τόσο μακρυά?
Corto Maltese έγραψε:To πρώτο πράμα που διαβάζει ένας Σύριος όταν πλακώνουν οι Ταλημπάνοι στο χωριό του είναι οι δηλώσεις της Τασίας. Δηλαδή αν τους έλεγε ο υπουργός μετανάστευσης της Ουρουγουάης ελάτε θα διασχίζανε τον Ατλαντικό με τις βάρκες![]()
21 quadra έγραψε:mirage έγραψε:Εγω παντως χτες περασα απο ελεγχο διαβατηριων στο αεροδρομιο του Ντυσελντορφ. Πτηση απο Θεσσαλονικη.
Είσαι μελαχροινός και μαυριδερός ? Μήπως έκανες πολύ ηλιοθεραπεία ?
Corto Maltese έγραψε:To πρώτο πράμα που διαβάζει ένας Σύριος όταν πλακώνουν οι Ταλημπάνοι στο χωριό του είναι οι δηλώσεις της Τασίας. Δηλαδή αν τους έλεγε ο υπουργός μετανάστευσης της Ουρουγουάης ελάτε θα διασχίζανε τον Ατλαντικό με τις βάρκες![]()

Anonymous Founder έγραψε:Στην τελική, και η Ελλάδα μπορεί να αρνηθεί να τους δεχτεί πίσω και να κλείσει τα σύνορα, αν όλοι κλείνουν τα σύνορα, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς.
Anonymous Founder έγραψε:οπότε ο Σύρος θα μπει στην Ελλάδα και μετά μπορεί να βρεθεί στην Ουγγαρία μέσω Βουλγαρίας και Ρουμανίας για παράδειγμα...
Anonymous Founder έγραψε:Το Δουβλίνο ισχύει πάντα, ενώ η Σεγκεν οπότε γουστάρουμε;
Anonymous Founder έγραψε:Όσο για τον φράκτη και την παρουσία, αν μπορεί η Ουγγαρία να φυλάξει εκατοντάδες χιλιόμετρα συνόρων, ας το προσπαθήσει...
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]