skous έγραψε:Θέλω να βάλω ένα φωτιστικό σε ένα δωμάτιο και έχω μπερδευτεί...
Το layout είναι ώς εξής.
Τετράγωνο δωμάτιο, η πόρτα βρίσκεται πάνω αριστερά στο τετράγωνο, το κρεβάτι ακουμπάει (το κεφαλάρι την πάνω πλευρά του τετραγώνου) και η αριστερή πλευρά έχει παράθυρο ενώ η κάτω πλευρά έχει μπαλκονόπορτα (άρα το κρεβάτι βλέπει προς τα έξω).
Δεξιά και αριστερά του κρεβατιού έχει απλίκες (1+1) και στον δεξί τοίχο έχει τον καθρέπτη και μια συρταριέρα. Σε αυτόν τον τοίχο λοιπόν έχει αναμονή στο κέντρο του μήκους τοίχου και ψηλά.
Εκεί τι μπορώ να βάλω, δεδομένου ότι οι απλίκες έχουν ήπιο φώς, οπότε εκεί χρειάζομαι κάτι πιο δυνατό (π.χ. για να βάφεται κάποια κλπ).
Σκεφτόμουν κάποιο σποτ, αλλά δεν μπορώ να βρώ κάτι που να ταιριάζει σε δωμάτιο σε αισθητική. Κάποια πρόταση (ή ακόμα και πρόταση σε σπότ);
Πρέπει να ψάξεις να βρεις τύπου-απλίκα που να παίρνει 2 ή καλύτερα 3 λάμπες. Αν είναι και κατευθυνόμενες ακόμα καλύτερα (και καλύτερα μεμονωμένα μία-μία). Σκέψου ότι θες κάτι παρόμοιο με φως καθρέπτη μπάνιου. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, πάντως εγώ βρήκα τέτοια στην αρχή της Βουλιαγμένης, αμέσως μετά το Mall που έχει 3-4 μαγαζιά στη σειρά...