Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
cabala10 έγραψε:αμα σου δουλευει στα 7 δεν θα εχεις θεμα(λογικα..)
απο εναλλακτικες υπαρχουν πολλα προγραμματα...
ενα απο τα καλυτερα Imo
http://kodi.tv/

Με τους drivers το ξέρω ότι δεν θα έχω θέμα. Αφού τρέχουν κανονικά στα 8.1, θα τρέχουν και στα 10.
Για το πρόγραμμα λέω. Θα δοκιμάσω το kodi και αν δουλέψει θα περάσω τα 10αρια.
Τι τους ήρθε και κατήργησαν το windows media center δεν μπορώ να καταλάβω. :x
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
cabala10 έγραψε:ε νταξ το εβγαλαν απο τα 10 αλλα υπαρχει ακομη αν θες να το κατεβασεις big deal

Για δώσε infos.
Όσο έψαξα στο google το έχουν για dead.....
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Bayern7 έγραψε:
cabala10 έγραψε:ε νταξ το εβγαλαν απο τα 10 αλλα υπαρχει ακομη αν θες να το κατεβασεις big deal

Για δώσε infos.
Όσο έψαξα στο google το έχουν για dead.....

ναι χεστο θελει πειραγμα στο registry
Kodi it is :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#155280 Με δεξί κλικ στην taskbar ανοίγει το “Taskbar and Start Menu Properties” που κανονικά θα έπρεπε να έχει 4 tabs:

1. Taskbar
2. Navigation
3. Start Menu
4. Toolbars

Εικόνα

Στο δικό μου έχει μόνο 3 tabs. Λείπει το tab του “Start Menu”
Συμβαίνει και σ’ εσάς το ίδιο; Βρήκατε κάποια λύση; :hmmm:

Στο internet υπάρχουν πολλοί που έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά λύση γιοκ. :s_no
Άβαταρ μέλους
By bill33
#155284 Kαι εμένα 3 επιλογές εχει,ουτε και προσεξα οτι λείπει κάτι πριν το αναφέρεις.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#155288 Κι’ εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι, προσπαθώντας να ρυθμίσω το start menu στο account της γυναίκας μου.
Μου έτρωγε τ’ αυτιά τόσες μέρες και τελικά σήμερα βρήκα χρόνο και της έβαλα την πασιέντσα και τα άλλα χαζοπαιχνιδάκια από τα ΧΡ... :roll:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Bayern7 έγραψε:Είναι σίγουρα από τα 10άρια το screenshot αυτό;
Γιατί έτσι ειναι στα 8.1

To screenshot είναι από εδώ: 8 Ways to Customize the Windows 10 Start Menu

Υπάρχει πληθώρα με screenshots από το μενού “Taskbar and Start Menu Properties”. Να και μία ακόμη: Windows 10 Tip: Customize the Start Menu

Όλες αφορούν τα Windows 10. :hmmm:

Εκτός τούτου η ονομασία του ίδιου του μενού “Taskbar and Start Menu Properties” υποδηλώνει ότι περιέχει και τις ρυθμίσεις του "Start Menu" .

Πάρα πολλοί χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα, ακόμη και σε κάποιους χρήστες που είχαν εγκατεστημένη προγενέστερη έκδοση των Win10 με την εγκατάσταση της build 10240 το tab από το μενού εξαφανίστηκε.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#155347 Eχω κάνει upgrade σε δύο PC και τώρα λέω να φτιάξω ένα USB με τα 10 να υπάρχει.Πώς το κάνουμε αυτο?Πόση χωρητικότητα πρεπει να έχει το φλασακι?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
gakost έγραψε:Κι εμένα έτσι είναι με 3 tab αλλά έχω το classic shell (απομεινάρι από τα 8αρια που δεν έχω ασχοληθεί). Μήπως φταίει αυτό;

Ναι, βγάλτο (βασικά έπρεπε να το βγάλεις από πριν)...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#155405 Καλημέρα.

Πως διαγραφουμε την παλια εγκατασταση που εχει μεινει μη και αλλαξουμε γνωμη, και πιανει καμια 20αρια Giga??
Απλά περιμενουμε να περασει ο μηνας>

Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
fokion έγραψε:Καλημέρα.

Πως διαγραφουμε την παλια εγκατασταση που εχει μεινει μη και αλλαξουμε γνωμη, και πιανει καμια 20αρια Giga??
Απλά περιμενουμε να περασει ο μηνας>

Ευχαριστω.

Δες εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από Pitt και 04 Σεπ 2015, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά