Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By popolaros
IKE έγραψε:
popolaros έγραψε:δεν υπαρχει απλα κανενας λογος να αγορασει την πιο πανω χλαπατσα οταν υπαρχει αυτο :

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6222790/

το οποιο ειναι ΑΡΙΣΤΟ

Εσυ θα έδινες 19.000 για ένα τόσο πειραγμένο (από γνωστά συνεργεία και αντωνης τεαμ) αμάξι? Που ξέρεις ότι είναι ΑΡΙΣΤΟ? Μόνο αν είναι φίλος σου, αλλά τότε πόσο αντικειμενικός είσαι για να το προτείνεις.

το τι ξερω εγω ειναι αλλο θεμα, παμε παρακατω.

οποιος θελει ακουει, οποιος θελει δεν ακουει.
Άβαταρ μέλους
By IKE
popolaros έγραψε:ειναι συνηθισμένος ο κωλος σου στα χτυπηματα απο οτι φαινεται

Εσύ μπορεί να χρησιμοποιείς μαξιλαράκι με τρύπα, μπορεί να μη μπορείς καν να κάτσεις σε καρέκλα, ή να είσαι σαν το ανέκδοτο που λέει ο γιος στον πατέρα "μπαμπά μπαμπά έκανα επιτέλους πρωτη φορά σεΧ" του απανταει "ελα κατσε εδω γιε μου να μου πεις!" και αυτός απαντά: "δε μπορώ, πονάει ο κώλος μου"

Ε ΚΑΚΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
By IKE
popolaros έγραψε:
IKE έγραψε:
popolaros έγραψε:δεν υπαρχει απλα κανενας λογος να αγορασει την πιο πανω χλαπατσα οταν υπαρχει αυτο :

το οποιο ειναι ΑΡΙΣΤΟ

Εσυ θα έδινες 19.000 για ένα τόσο πειραγμένο (από γνωστά συνεργεία και αντωνης τεαμ) αμάξι? Που ξέρεις ότι είναι ΑΡΙΣΤΟ? Μόνο αν είναι φίλος σου, αλλά τότε πόσο αντικειμενικός είσαι για να το προτείνεις.

το τι ξερω εγω ειναι αλλο θεμα, παμε παρακατω.

οποιος θελει ακουει, οποιος θελει δεν ακουει.

Όχι όχι, δεν είναι άλλο θέμα, όταν βάζεις αγγελία σαν αυτή και λες είναι ΑΡΙΣΤΟ, είτε είσαι επιπόλαιος, είτε έχεις κάποια ιστορία με τον ιδιοκτήτη.

Αν ήσουνα δηλαδή και κάποιος που έβαζε συνέχεια αγγελίες (ή έστελνε ακόμα και πμ με αγγελίες!) θα ήτΩ ύποπτο.

χοχοχοο
Άβαταρ μέλους
By IKE
popolaros έγραψε:με ισοπεδωσες. αναψε τσιγαρο τωρα

δε προσπάθησα καν, τόσο εύκολο γατάκι είσαι :)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
popolaros έγραψε:
The Ace έγραψε:Sorry, αλλά αν είναι να κάνεις τη στραβή, κάντη σωστά τουλάχιστον

Subaru Impreza STI '08

Είναι ένα σχεδόν ίδιο στη γειτονιά μου και το βλέπω που και που....

Αν θες κάτι πιο normal, το ίδιο σε WRX και πολύ φθηνότερο...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6831230/

δεν υπαρχει απλα κανενας λογος να αγορασει την πιο πανω χλαπατσα οταν υπαρχει αυτο :

το οποιο ειναι ΑΡΙΣΤΟ

Τα λαμπάκια στο ταμπλό τι είναι ?

< >
Άβαταρ μέλους
By IKE
#153338 Με τα λαμπάκια βλέπεις πόσο δυνατά μπιστάει
Άβαταρ μέλους
By Govus
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Nikos! έγραψε:Τα λαμπάκια στο ταμπλό τι είναι ?

< >

Αν ακόμα θες σοβαρή απάντηση, μετά τα αστειάκια των μειρακίων, είναι shift light. Τώρα, το γιατί το ενσωμάτωσε έτσι στο ταμπλώ, είναι άλλο θέμα....

Κάτι ακόμα για το εν λόγω: χωρίς να το έχω δει/ξέρω/ακούσει το συγκεκριμένο, πάω στοίχημα ότι υπάρχουν στιγμές που ο θόρυβος πιάνει τριψήφια dB εντός καμπίνας :ninja:
Τελευταία επεξεργασία από The Ace και 30 Αύγ 2015, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
The Ace έγραψε:
Nikos! έγραψε:Τα λαμπάκια στο ταμπλό τι είναι ?

< >

Αν ακόμα θες σοβαρή απάντηση, μετά τα αστειάκια των μειρακίων, είναι shift light. Τώρα, το γιατί το ενσωμάτωσε έτσι στο ταμπλώ, είναι άλλο θέμα....

Κάτι ακόμα για το εν λόγω: χωρίς να το έχω δει/ξέρω/ακούσει το συγκεκριμένο, πάω στοίχημα ότι υπάρχουν στιγμές που ο θόρυβος πιάνει τριψήφια dB εντός καμπίνας :ninja:

Τελικά δύσκολο να βρεις ένα ΜΗ καγκουρεμενο impreza ή evo.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#153364 Αν ανέβεις στα δύο λίτρα, η καλύτερη επιλογή είναι ένα Forester XT. Εξοπλισμός, χώροι, επιδόσεις με αρνητικά τα ακριβά ανταλλακτικά και την κατανάλωση.
Το τελευταίο λύνεται με υγραέριο, αλλά θέλει προσοχή.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#153379 Το πρόβλημα της κατανάλωσης λύνεται με το να το πάρεις απόφαση ότι θα έχεις αυτό το έξοδο. Αν θές ακόμα περισσότερα έξοδα και έχεις ώρα για σκότωμα τότε υγραέριο είναι καλή ιδέα.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#153380 Ειρωνεύεστε ζωα το Πρόγραμμα by Gerry Petratos :x :x

Εχει και Remove before flight μπρελόκ και αντί να δίνεται σέβας και να τρέχετε με τα 19Κ στο χέρι το συζητάτε ακόμα. :x
Τελευταία επεξεργασία από j.marr και 30 Αύγ 2015, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά