Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
trident1971 έγραψε:Serf, ο ανθρωπος απο την Ατλαντιδα.

Για αυτο σκουριαζουν :lol:

Πού τη θυμήθηκες; Νομίζω την έπαιζε κάποιος σταθμός γύρω στις 5:00 το πρωί... την είχα δει μικρός κάποιες φορές που ήμουν άρρωστος και μου έφερναν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Serf έγραψε:Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Θα αξιολογηθούν για να προχωρήσουμε με την αγορά.

Εεεπ! Ένα ευχαριστώ και καθαρίσαμε; :s_no
Περιμένουμε να δούμε το decision table με τους συντελεστές βαρύτητας και την τελική βαθμολογία της αξιολόγησης! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#153297 And τραμοντινα it is... Οι πίνακες είναι πολύ μεγάλοι για να τους ανεβασω. Μας άρεσαν με την ξύλινη λαβή κι έπεσε άμεσα online παραγγελία.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#153301 αυτα με την ξυλινη λαβη εχω,και εχει η μανα μου πανω απο 30 χρονια.
Δεν θα πιστευεις πως κοβει μπριζολα μετα απο 30 χρονια.
Απιστευτη ποιοτητα για την τιμη τους.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
dimviii έγραψε:αυτα με την ξυλινη λαβη εχω,και εχει η μανα μου πανω απο 30 χρονια.
Δεν θα πιστευεις πως κοβει μπριζολα μετα απο 30 χρονια.
Απιστευτη ποιοτητα για την τιμη τους.

Αυτο ακριβως που περιεγραψα. Γαμανε.

Τωρα πρεπει να βρω κατι που να κοβει αμεσα το περιτυλιγμα απο το παριζακι. :lol:

@serf
μικρος την εβλεπα τη σειρα και εγω.
Για τα μαχαιρια, ραντεβου σε 6 μηνες. Αν σκουριασεις και τα tramontina, ε τι να πω. :protest:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#162370 Πού μπορώ να δώσω παιχνίδια; Πολλοί λένε όχι σε εκκλησία αλλά και ότι τα ιδρύματα έχουν πολλά.Είναι όμως κρίμα να τα πετάξω μιας και τα περισσότερα είναι σε άριστη κατάσταση.Μέχρι και τηλεκατευθυνόμενα με μπαταρίες και ολόκληρα καραβάκια με φιγούρες κάθονται στο πατάρι ενώ κάποια παιδάκια σίγουρα θα τα χαρούν. :oops:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#162389 Προσωπική γνώμη ΟΧΙ στο χαμόγελο του παιδιού ..βρες άλλο ίδρυμα , υπάρχουν δεκάδες που δεν διαφημίζονται κ δεν στηρίζονται τόσο...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#162431 Ρε Χρήστο δεν καταλάβες τι είπα; Πολύ καλά έκανες , απλά υπάρχουν τόσα ιδρύματα λιγότερο πλούσια κ λιγότερο γνωστά που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες..
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Cosmonaut21 έγραψε:Πού μπορώ να δώσω παιχνίδια; Πολλοί λένε όχι σε εκκλησία αλλά και ότι τα ιδρύματα έχουν πολλά.Είναι όμως κρίμα να τα πετάξω μιας και τα περισσότερα είναι σε άριστη κατάσταση.Μέχρι και τηλεκατευθυνόμενα με μπαταρίες και ολόκληρα καραβάκια με φιγούρες κάθονται στο πατάρι ενώ κάποια παιδάκια σίγουρα θα τα χαρούν. :oops:
Μου εχει κανει εντυπωση για καποιο λογο αυτο
http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/13/40/lang,el/

ειδα τον τυπο στην τηλεοραση, η παρουσια του και τα παιδακια που ειχε (καποια απο τα πρωτα παιδια ηταν πλεον ενηλικες και βοηθουσαν για τα μικροτερα) με συγκινησαν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#164347 Παναγιώτη Γλυφάδα σε βολευει; Ή μήπως Καλλιθέα;