). Και ποιος θα την πάρει δεδομένου ότι δεν είναι everyday car και δεν είναι φάση supercar (ferrari κλπ);;;
). Και ποιος θα την πάρει δεδομένου ότι δεν είναι everyday car και δεν είναι φάση supercar (ferrari κλπ);;;
dstou έγραψε:Η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα θα είναι να τη βγάλει και με τον 1.3 Multijet.![]()
Η ιστορία είναι αλλού βέβαια και όχι στους χρόνους σε κάθε ρίγκ. Είναι στο πως θα υποδεχθεί την 'νέα' Άλφα η αγορά. Ο Μαρκιόνες έχει τάξει ότι θα ρίξει κάποια δις εν ευθέτω, αλλά άμα δεν δει φως, πελάτες δηλαδής, μην τα πιστεύετε.
Προς το παρόν του πιστώνω ότι αυτή τη φορά έδωσε το πράσινο φως στην εταιρεία να ψωνίσει από το πάνω ράφι, το φεραρίσιο, και όχι από τα καλάθια. Είναι βέβαια και προφανές ότι η εταιρεία μετά από τόσα χρόνια απαξίωσης και συρίκνωσης γκάμας και αγοράς δεν έχει κοσμάκη για να στηριχτεί επάνω της, πρέπει από αλλού, προς το παρόν, να πάρει έτοιμα κάποια πράγματα. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Θαμπς απ.
xenos έγραψε:Μήπως η QV όμως πλέον παύει να είναι everyday car; Επίσης, μήπως αρχίζει να κλάνει μετά από κάποια χλμ (όπως κάτι Μ3, Μ5![]()
j.marr έγραψε:Ακόμα δεν βλέπω λόγο να προτιμήσει κάποιος την Alfa απο την Jaaaaag.
Giuseppe Busso έγραψε:
Ακόμη και ο κινητήρας της QV που είναι ένας V8 της 488 GTO με -2 κυλινδρους,
Έλεος με το #ferrari σε κάθε post. . For the Alfa Romeo Giulia, we’re talking about a 90-degree cylinder bank angle, cylinder deactivation technology, and a design loosely inspired by the 3.9L TT V8 of the Ferrari 488 GTB.
JasonLouk έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:
Ακόμη και ο κινητήρας της QV που είναι ένας V8 της 488 GTO με -2 κυλινδρους,
Λυπήσου τους μηχανικούς που έφτιαξαν το μοτέρ και μην γράφεις τέτοια.Έλεος με το #ferrari σε κάθε post.
. For the Alfa Romeo Giulia, we’re talking about a 90-degree cylinder bank angle, cylinder deactivation technology, and a design loosely inspired by the 3.9L TT V8 of the Ferrari 488 GTB.
via
Giuseppe Busso έγραψε:Έλεος να μου πρήζεις τα @@ σε κάθε τόπικ.
Ignore άμα δε σαρέ...
drdino έγραψε:Φιλική συμβουλή, μην αναπαράγεις αμάσητη την κάθε παπαριά που λένε δημοσίως.
Giuseppe Busso έγραψε:Επίτρεψε μου να γνωρίζω 35 πράγματα παραπάνω από εσένα για τις Alfa Romeo.
JasonLouk έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Έλεος να μου πρήζεις τα @@ σε κάθε τόπικ.
Ignore άμα δε σαρέ...
Άσε μας ρε μπουσο που σε πρήζω σε κάθε τόπικ. Δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω σου. Αναπαράγεις σε επίπεδο fanboy over 9000 οτι παπαριά λένε για την giulia και απαιτείς να μην σε "ενοχλούμε" κιόλας. Όπως σωστά είπε ο Ντίνοςdrdino έγραψε:Φιλική συμβουλή, μην αναπαράγεις αμάσητη την κάθε παπαριά που λένε δημοσίως.Giuseppe Busso έγραψε:Επίτρεψε μου να γνωρίζω 35 πράγματα παραπάνω από εσένα για τις Alfa Romeo.
Lame για να μην πω κάτι περισσότερο.
Giuseppe Busso έγραψε:Παλικάρι μου βαρεμένο είσαι;
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]