Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#150537 Βλέπω το δίκτυο το εκκαθάρισαν κυριολεκτικά από πολλούς παλιούς συνεργάτες έτσι? Εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές όπως Ζερβός, Πλάλας κτλ δε μου τους βγάζει καν.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#150562 Προφανώς ζητήθηκαν πράγματα που το έκαναν ασύμφορο για πολλούς να παραμείνουν έστω και σαν εξουσιοδοτημενοι επισκευαστες.Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από κουβέντα με τον υπεύθυνο πρώην αντιπροσωπίας όταν τον ρώτησα γιατί δεν παρέμειναν έστω σαν εξουσιοδοτημενοι επισκευαστες και ενώ έχει ακόμη σε λειτουργία το συνεργείο

.
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#150658 Νταξ ας δουμε το θετικό. Έχουμε πλέον και καλά εξειδικευμένα με χαμηλότερες τιμές που δεν είχαμε και πολλά στην Αθήνα
Άβαταρ μέλους
By Mark
#150660 Για πες κανένα. Έχω ένα υπόψιν που πάω και κάνει καλή δουλειά, αλλά από τιμές δε θα έλεγα ότι έχει από τις χαμηλότερες.

< μου
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#150793 Στον Πλάλα στο Πολύγωνο εγω ενδεικτικά για εργασία (τα ανταλλακτικά δικά μου) έδωσα 272 ευρώ για:
-λάδια
-βαλβολίνες
-φίλτρο λαδιού
-φίλτρο αέρα κινητήρα
-φίλτρο καμπίνας
-σετ ιμάντα χρονισμού + γρανάζι μεταβλητού χρονισμού + τρόμπα νερού + 6 λίτρα παραφλού
-σετ ιμάντα παρελκομένων
-μπουζί
-δίσκους μπροστά
-τακάκια μπροστά
-υγρά φρένων
-καθαρισμό a/c
Το αμάξι μπήκε το πρωί στις 9 παρά και βγήκε στις 3 το μεσημέρι
Όλα τα παραπάνω ανταλλακτικά και υγρά εκ των οποίων κάποια ακριβά (ιμάντες χρονισμού γρανάζι μεταβλητού κτλ) κόστισαν 560 ευρώ. Εννοείτε έψαξα ποιος είναι ο κατασκευαστής κάθε part number (σετ ιμάντες χρονισμού Gates, φίλτρα Mann του αέρα και του καμπίνας κτλ) και πήρα το αντίστοιχο OEM ανταλλακτικό του ίδιου κατασκευαστή στα περισσότερα και το γρανάζι που έβαλα το μανίσιο. Δεν ξέρω πως ακούγεται το 272 ευρώ εργασία για όλα αυτά, αλλά εμένα μου φάνηκε οκ. Υπολόγισα επίσης τιμές των μαμά και θα μου έρχονταν 300 ευρώ πάνω από αυτά που έδωσα για τα ανταλλακτικά. Άρα γλίτωσα την εργασία από την αγορά των ανταλλακτικών απέξω και κάτι ακόμα. Δεν ξέρω εντυπώσεις από άλλους αλλά εμείς πάμε τα ρενώ μας σε αυτόν απο το 1994 και μετά και είμαστε υπερευχαριστημένοι. Κι όπως είπα κι αυτός και ο Ζερβός που ήταν εξουσιοδοτημένα και δεν ειναι πλέον θεωρούνταν από τα καλά συνεργεία του δικτύου
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#150807 εμενα πολλα μου φαινονται τα εργατικα
αλλά αν ειναι καλος στην δουλεια του (αυτο ομως ειναι και σχετικο και υποκειμενικο ) , και σου εδωσε και αποδειξη, τρωγεται
Άβαταρ μέλους
By edmond
#150848 χοντρικά βγαίνει 50 ευρω την (εργατο)ώρα. ετσι κι ετσι.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#161397 Τιμια τιμη για Renault Clio 1.2 16V τριπορτο, μαυρο, 146000km, 10/2002??
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#161408 2200 που το έχεις καλά ειναι, αν δεν φεύγει το ρίχνεις στα 2000 κ λογικά θα φύγει τότε!
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#162743 Έχει κανείς εμπειρία από Renault Kangoo 1, 5DCI ? :hmmm:
Αξιοπιστία, κατανάλωση, γνωστά κουσούρια;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#162767 kangoo II?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
saxon_747 έγραψε:
dimviii έγραψε:kangoo II?

2007 μοντελο