Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#149141 Ευχαριστω! :s_smile

4μπουλονες ειναι, ναι.
Το συγκεκριμενο σετ βεβαια ειχε απο την αρχη θεμα με την ζυγοσταθμιση του. Δεν ξερω αν ειναι κοινο σε αλλα σετ αυτης της ζαντας.
Άβαταρ μέλους
By karacop78
#149234 Εικόνα
Μοντέλο '10, 1.3 mjet 95hp, μέχρι σήμερα έχει 69 χιλ. χμ και ακόμη προσπερνάει σχεδόν τους πάντες στις ανηφόρες, φορτωμένο με τετράδες/πεντάδες και τα μπαγκάζια τους (όσα χωράνε τελοσπάντων) χαλαρά...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#149235 Εικόνα

ultra majestic
Άβαταρ μέλους
By IKE
#149239 Μετά από ~11 χρόνια χρήσης yaris (αν και δεν είναι δικό μου per se), είναι να απορείς γιατί δεν είναι το 80% όλων των αυτοκινήτωνε toyota.
Άβαταρ μέλους
By karacop78
#149245 Με μπέρδεψε το κοντινό σου, όσο για την απορία σου...έλαμ ντε? Ίσως γιατί ο καθένας κουβαλάει το κόλλημά του, π.χ. το δικό μου με τα ιταλά...
Εικόνα
Δεσποινίς ετών 19 (στην ακμή της :) ) - τα κακά της ούκ ολίγα, τα καλά της, ντιζένιο & μπούσο...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
IKE έγραψε:ultra majestic

Τα περισσότερα Yaris (και άλλα μικρά) αυτής της ηλικίας έχουν συνήθως θολωμένο το ακρυλικό από τα φανάρια λόγω UV από την ηλιοφάνεια. Τα άλλαξες πρόσφατα ή καθόσουν και τα έτριβες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#149249 Στο δικό μας είχαν κιτρινίσει (λίγο όμως, όχι σαν τα πρώτα που είναι εντελώς κίτρινα), στο σερβις είχαν προσφορά καθάρισμα/τρίψιμο σε καλή τιμή (~30 ευρώ νομίζω, δε θυμάμαι κιόλας) οπότε είναι καθαρισμένα. Εδώ και αρκετούς μήνες διατηρούνται έτσι.
Άβαταρ μέλους
By IKE
karacop78 έγραψε:Εικόνα
Δεσποινίς ετών 19 (στην ακμή της :) ) - τα κακά της ούκ ολίγα, τα καλά της, ντιζένιο & μπούσο...

Αν θες γράψε 2 λόγια και για τα καλά και για τα κακά, είναι από τις αγαπημένες μου Alfa. :s_thumbsup