Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Pitt έγραψε:μπορεί ανα πάσα στιγμή να γίνει χειρότερο.

Και αυτό μπορεί να συμβεί χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#147968 Κορδονάκι, τσάκ μπαμ, 5ε και έφυγες.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#148280 Εγω το λεω μιας και:

*θα αλλαξει λαστιχα
*δεν θελει να του γρατζουνισουν τη ζαντα

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#148311 Να δεις όμως άμα σκάσει ξαφνικά το λάστιχο στην εθνική με 130 πόσο θα του γρατζουνιστεί η ζάντα... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#148331 Ελαστικά σε αυτοκίνητο του 2011 με dot 10ος του 2010 αλλά μόνο 20.000χλμ. Είναι σε αυτοκίνητο φίλου και το είδα οπότε πρότεινα να τα αλλάξει αμέσως αλλά μου λέει ''ο λαστιχάς μου είπε ότι είναι εντάξει ακόμα'' :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#148360 λαστιχα σχεδον 5ετιας, με λιγα χιλιομετρα και ισως μικρη εκθεση στον ηλιο (αν πχ το αυτοκινητο περνα το μεγαλυτερο μερος της ζωης του σε παρκινκ, οπως "δειχνουν" τα 4-5000 χιλ το χρονο)

γιατι το βρισκετε περιεργο να "κρατανε" ακομα;
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#148447 Δεν ειναι περιεργο να κρατανε ακομα, αλλα ειναι κατι που δε φαινεται με το ματι.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#148451 Λαστιχας εβρισκε ενταξει και Michelin Energy E3B του 2008 με 20.000 χλμ... Εχουν πελμα ακομα λεει, αλλαξε μονο τα μπροστα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#148569 Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η Michelin δεν συνιστά αλλαγή μετά από κάποια χρόνια, αλλά έλεγχο. Φανταζόμουν ότι το ελαστικό ασχέτως της χρήσης του (λίγα ή πολλά χιλιόμετρα, καλή ή κακή χρήση, βάθος πέλματος, συνθήκες αποθήκευσης κλπ) θα έπρεπε να αντικατασταθεί μετά απο λίγα χρόνια. Πέρσι που έψαχνα γι αυτό στα sites της Michelin δεν υπήρχε καμία αναφορά σε χρόνο ζωής.

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By dimik
#148570 Άλλο Michelin στην β. Γαλλία άλλο στην Καλαμάτα. Η θερμοκρασίες λειτουργίας αλλά και στις οποίες "ζει" το ελαστικό πρέπει να παίζουν μεγάλο ρόλο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#148572 Έτσι πίστευα κι εγώ, αλλά η Michelin δεν λέει τίποτα για τον χρόνο ζωής. Αν βρείτε κάτι, θα με ενδιέφερε να το διαβάσω.

Sent Through Tapatalk