REALZEUS έγραψε:Επειδή ειπώθηκαν πολλές |λογοκρισία|, μια συγκεντρωτική απάντηση σε ότι με αφορά και αναφέρθηκε:
1) Δεν έχω καμία σχέση με την Lyoness ή κάποια άλλη πυραμίδα.
2) Ο χρήστης που μέσα στο θολωμένο σας μυαλό έχετε δαιμονοποιήσει δεν είναι υψηλόβαθμος της Lyoness ή κάτι παρόμοιο. Μέλος είναι που πλήρωσε κι αυτός το 4χίλιαρό του για να βάλει τις επιχείρησεις του (2 χ €2000) στην πυραμίδα αυτή. Από εκεί και πέρα προσπάθησε να την "τρέξει", δίνοντας κάρτες, εκμεταλλευόμενος την πελατεία που του έφερνε, τα bonus που έπαιρνε κλπ. Τίποτα παράνομο από την πλευρά του!
3) Φυσικά και παραμένουμε φίλοι. Δεν είναι ούτε μεμπτό, ούτε ντρέπομαι, ούτε απολογούμαι για τα επιχειρηματικά λάθη των άλλων. Φυσικά και ΔΕΝ είναι μέσα στους κατηγορούμενους. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσες να πεις ότι είναι στα θύματα. Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πραγματικά θύματα, ο καθένας έπρεπε να ξέρει που μπλέκει! Για αυτό κι εγώ δεν μπλέχτηκα...
@otso: Είσαι όντως τόσο χαζός όσο δείχνεις; Άκου εκεί δουλικότητα επειδή έχω φιλικές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους που γνώριζα πολύ πριν εμφανιστεί καν η Lyoness!!!
Δηλαδή διαλύθηκε το 4τφ, έσβησαν ποστ απο το συγκεκριμένο τόπικ και όλα αυτά επειδή απλά αγόρασε 2 πακέτα απο την lyoness? Το αστείο είναι ότι παίζει να είσαι όντως τόσο αφελής και να το πιστεύεις αυτό, αφου σε έκαναν admin και χάρηκες
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)