mirage έγραψε:Γιατι δεν εχει οδηγησει ποτε ΒΑΝ.
Εγω εχω φαει όμως, πιάνετε;
htanso21 έγραψε:mirage έγραψε:Γιατι δεν εχει οδηγησει ποτε ΒΑΝ.
Εγω εχω φαει όμως, πιάνετε;
leonp έγραψε:
Δεν είναι αμάξια, άλλη δουλειά κάνουν.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εξαρτάται από την χρήση. Αν έχεις να κουβαλήσεις 7 άτομα με εξοπλισμό από το αεροδρόμιο μέχρι τους γνωστούς προορισμούς, προφανέστατα και είναι μια χαρά. Υπεργαμάτα θα έλεγα.
Αν είναι το μόνο και καθημερινό σου αυτοκίνητο, δεν βλέπω σε τι υπερτερεί ένα βανάκι, εκτός και αν συστηματικά κουβαλάς πολύ κόσμο, ή είσαι σαν τον γνωστό μας απ' την Θεσσαλονίκη που έχει μονίμως μέσα parapente + πανί ελευθέρας, ποδήλατα, windsurf και σκηνή.

edmond έγραψε:mirage έγραψε:Γιατι δεν εχει οδηγησει ποτε ΒΑΝ.
επι 10 χρονια ως μοναδικο οχημα στην οικογενεια ηταν ένα transporter T3. ξερεις από τα τελευταια με μηχανη-κινηση πισω. με αυτό εμαθα να οδηγω. το μπαντιλικι πηγαινε συννεφο. ο μποξερ κινητήρας ανεβαζε μεχρι 7500 σαλ ανετα. και χωρις υδραυλικο τιμονι παρακαλω!
τα ταξίδια που κανεις με ένα τετοιο, ΔΕΝ μπορει να τα κανει κανενα ΙΧ.
και s-class να βαλεις διπλα είναι "καταδικασμενη" λογω χαμηλου υψους εναντι της "κλουβας".
νταξ καταλαβαίνεις το νοημα της...σύγκρισης.
εννοείται πως δεν τίθεται θεμα επιδοσεων. απλα καθεσαι ψηλα και κρουζαρεις.
προς απάντηση - διευκρίνιση ανωτερω.
εχω ένα megane 1.6 sedan. κλασικος μεσος ορος, μοτερ σασι φρενα καλά, τιμόνι χάλια
τα λάστιχα θετουν ορια εφόσον αυτά είναι για επαγγελματικη χρηση δλδ για φόρτωμα. βαζεις γιωταχιτζιδικα και εχεις άλλο οχημα.
και τελος παντων όλα είναι θεμα ορεξεων, γουστου καιξερωγωτι.
edmond έγραψε:εννοείται πως δεν τίθεται θεμα επιδοσεων. απλα καθεσαι ψηλα και κρουζαρεις.
τα λάστιχα θετουν ορια εφόσον αυτά είναι για επαγγελματικη χρηση δλδ για φόρτωμα. βαζεις γιωταχιτζιδικα και εχεις άλλο οχημα.
edmond έγραψε:mirage έγραψε:Γιατι δεν εχει οδηγησει ποτε ΒΑΝ.
επι 10 χρονια ως μοναδικο οχημα στην οικογενεια ηταν ένα transporter T3. ξερεις από τα τελευταια με μηχανη-κινηση πισω. με αυτό εμαθα να οδηγω. το μπαντιλικι πηγαινε συννεφο. ο μποξερ κινητήρας ανεβαζε μεχρι 7500 σαλ ανετα. και χωρις υδραυλικο τιμονι παρακαλω!
τα ταξίδια που κανεις με ένα τετοιο, ΔΕΝ μπορει να τα κανει κανενα ΙΧ.
και s-class να βαλεις διπλα είναι "καταδικασμενη" λογω χαμηλου υψους εναντι της "κλουβας".
νταξ καταλαβαίνεις το νοημα της...σύγκρισης.
εννοείται πως δεν τίθεται θεμα επιδοσεων. απλα καθεσαι ψηλα και κρουζαρεις.
προς απάντηση - διευκρίνιση ανωτερω.
εχω ένα megane 1.6 sedan. κλασικος μεσος ορος, μοτερ σασι φρενα καλά, τιμόνι χάλια
και τελος παντων όλα είναι θεμα ορεξεων, γουστου καιξερωγωτι.
REALZEUS έγραψε:Ώρες ώρες σε πιάνει απελπισία εδώ μέσα...
REALZEUS έγραψε:Ώρες ώρες σε πιάνει απελπισία εδώ μέσα...
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]