Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
markvag έγραψε:
F&G έγραψε:Ναι ναι . Του εκλεισε το ματι ο αστροναπτης. :lol:
Τον ερωτευτηκε κιολας... :inlove:
Που να δει και τα xenon που εχω απο μακρια.

Καλό είναι, αν κάτι δεν το γνωρίζουμε, να μην κοροϊδεύουμε αυτούς που το γνωρίζουν...

Όταν η ΝΑΣΑ βγαίνει και μας λέει από που μπορούμε να δούμε τον ISS ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ, νομίζω πως ξέρει κάτι παραπάνω από εσένα... :iconcool:
Τιποτα παραπανω δεν ξερει . Ειδε ενα φως που μπορει να ηταν οτιδηποτε αλλο.
Φαντασιοπληκτος και αναιδης ειναι ο viper.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
F&G έγραψε:
markvag έγραψε:

Καλό είναι, αν κάτι δεν το γνωρίζουμε, να μην κοροϊδεύουμε αυτούς που το γνωρίζουν...

Όταν η ΝΑΣΑ βγαίνει και μας λέει από που μπορούμε να δούμε τον ISS ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ, νομίζω πως ξέρει κάτι παραπάνω από εσένα... :iconcool:

Ξαναλεμε μπορεις να τον δεις Ουτε η πρωτη φορα θα ειναι ουτε η τελευταια και ναι τον βλεπεις με γυμνο ματι φυσικα δεν βλεπεις τιποτα αλλο εκτως απο το φως που ανακλα ενω διατρεχει τον οριζοντα σου η νασα εχει ολοκληρο site για να σου πει και να σου δειξει απο που ΑΚΡΙΒΩΣ θα περασει
εκτως και αμα νομιζεις πως κατι μεγαλο οσο ενα οακα σχεδον δεν θα ειναι ορατο με τις καταλληλες συνθηκες και ανακλασεις απο ανθρωπους..
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#145426 O κουπέας πιθανότατα δεν μπορεί να καταλάβει ότι το ISS και ο κάθε δορυφόρος απέχουν από το μάτι του περίπου τη μισή απόσταση από ότι απέχει από το σπίτι του η Αθήνα φερ'ειπείν (ΟΚ σε ευθεία γραμμή ίσως όχι). 200 χλμ είναι
Άβαταρ μέλους
By bill33
F&G έγραψε:
markvag έγραψε:

Δύο ξανθιές κάθονταν και μιλούσαν.
Λέει η μία στην άλλη:
- Τι είναι πιο κοντά, το φεγγάρι ή το Παρίσι?
Απαντά η άλλη:
- Hello, βλέπεις και το Παρίσι από το μπαλκόνι σου?

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:Μπιλλ είσαι αναιδης.

Ο αναιδής φαίνεται από την ειρωνική του υπογραφή - flame bait προς άλλα μέλη. :s_yes :s_yes

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#145437 :hmmm:

Θα έλεγα οτι είσαι και συ αναιδης, αλλά θα αφήσω τον γκεουλη να σε περιμένει στο στενάκι το βράδυ. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#145481 κκ mods, για πόσο καιρο θα ανεχομαστε τον edit [mod] εδώ μέσα;

Πατάει submit και πέφτει το IQ του ιντερνετς κατά 2 ψηφία...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Corto Maltese έγραψε:O κουπέας πιθανότατα δεν μπορεί να καταλάβει ότι το ISS και ο κάθε δορυφόρος απέχουν από το μάτι του περίπου τη μισή απόσταση από ότι απέχει από το σπίτι του η Αθήνα φερ'ειπείν (ΟΚ σε ευθεία γραμμή ίσως όχι). 200 χλμ είναι

Αυτό ισχύει για τους δορυφόρους χαμηλής τροχιάς (LEO). Στο αντίθετο άκρο είναι οι δορυφόροι γεωστατικης τροχιας (λχ. για την εκπομπή τηλεόρασης) που είναι γύρω στις 36000km. O ISS είναι στα 400km περίπου.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Zorz έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:O κουπέας πιθανότατα δεν μπορεί να καταλάβει ότι το ISS και ο κάθε δορυφόρος απέχουν από το μάτι του περίπου τη μισή απόσταση από ότι απέχει από το σπίτι του η Αθήνα φερ'ειπείν (ΟΚ σε ευθεία γραμμή ίσως όχι). 200 χλμ είναι

Αυτό ισχύει για τους δορυφόρους χαμηλής τροχιάς (LEO). Στο αντίθετο άκρο είναι οι δορυφόροι γεωστατικης τροχιας (λχ. για την εκπομπή τηλεόρασης) που είναι γύρω στις 36000km. O ISS είναι στα 400km περίπου.

Η πλάκα είναι ότι όταν περνάει 'πάνω από το Λέστα', στην πραγματικότητα είναι κάπου πάνω από την βόρεια Γαλλία. :lol:

Σήμερα έχει πέρασμα στις 22.24 :ninja:
Άβαταρ μέλους
By markvag
A-Viper7 έγραψε:

Που να κοιτάξω;;;; Αν βολέψει (και δεν είμαι για ποδήλατο) ίσως πάρουμε τα κυάλια με τη μεγάλη να προσπαθήσουμε να το δούμε...
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
markvag έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:

Που να κοιτάξω;;;; Αν βολέψει (και δεν είμαι για ποδήλατο) ίσως πάρουμε τα κυάλια με τη μεγάλη να προσπαθήσουμε να το δούμε...

Θα εμφανιστεί από WSW και θα εξαφανιστεί προς E.

Ορατός για 6 λεπτά!

Αυτά ισχύουν για κεντρική Αγγλία. :)
Άβαταρ μέλους
By markvag
#145517 Δεν είσαι Ελλάδα!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ πάντως! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
markvag έγραψε:Δεν είσαι Ελλάδα!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ πάντως! :s_thumbsup

Τσέκαρε τον ISS tracker αν θέλεις... :)
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#145576 Για το μόνο που μπορούμε να εγκαλεσουμε τον viper είναι για το πότε βρηκε ξαστεριά για να τον δει, προφανώς και ψεύδεται :rtfm: