Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Bagus
#14326 Ξαφνικα προεκυψε μια ευκαιρια (?)

Κ μιας και παντα ηθελα γκαμπριολέ,
C3 Pluriel ......

Gay θα πειτε κ δεν θα εχετε αδικο. :shifty: Ειναι και πρασινακι :s_biggrin

Το θελουμε για 2ο αυτοκινητο της οικογενειας με βασικη χρηση την μετακινηση μεσα στην Αθηνα,γιατι για οξω εχομεν τη Γκολφω.

Τελη 2004 το αμαξι με 78.000 χλμ απο την ξαδερφη μου.1400αρι σε καλη κατασταση,ατρακαριστο με 2-3 γρατζουνιες που δεν ειναι τιποτα.
Με τα σερβις στη citroen.Καινουργια μπροστα λαστιχα.Γυρω στα 3600 μας το αφηνει με ευκολιες στη πληρωμη-τουτεστιν οποτε εχουμε.

Τη Τριτη που ανηφοριζω προς τα επανω θα το παω σε ενα μηχανικο να του ριξει μια ματια κ αν ειναι καλο,που πιστευω οτι ειναι γιατι το ξερω σαν αμαξι πανω κατω,λεω να κανουμε το βημα...

Αν καποιος εχει καμια ιδεα,ας μου πει τι να προσεξω.

Thanks !
Άβαταρ μέλους
By bill33
Bagus έγραψε:Ξαφνικα προεκυψε μια ευκαιρια (?)

Κ μιας και παντα ηθελα γκαμπριολέ,
C3 Pluriel ......

Gay θα πειτε κ δεν θα εχετε αδικο. :shifty: Ειναι και πρασινακι :s_biggrin

Το θελουμε για 2ο αυτοκινητο της οικογενειας με βασικη χρηση την μετακινηση μεσα στην Αθηνα,γιατι για οξω εχομεν τη Γκολφω.

Τελη 2004 το αμαξι με 78.000 χλμ απο την ξαδερφη μου.1400αρι σε καλη κατασταση,ατρακαριστο με 2-3 γρατζουνιες που δεν ειναι τιποτα.
Με τα σερβις στη citroen.Καινουργια μπροστα λαστιχα.Γυρω στα 3600 μας το αφηνει με ευκολιες στη πληρωμη-τουτεστιν οποτε εχουμε.

Τη Τριτη που ανηφοριζω προς τα επανω θα το παω σε ενα μηχανικο να του ριξει μια ματια κ αν ειναι καλο,που πιστευω οτι ειναι γιατι το ξερω σαν αμαξι πανω κατω,λεω να κανουμε το βημα...

Αν καποιος εχει καμια ιδεα,ας μου πει τι να προσεξω.

Thanks !

Μακρυά.

Υου are welcome.
Άβαταρ μέλους
By Bagus
#14330 Τοσο χαλια ρε συ ?

:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By bill33
Bagus έγραψε:Τοσο χαλια ρε συ ?

:s_dunno

Καμπριο που δεν μπορεις να το κλεισεις αν δεν έχεις μαζί σου τις αψίδες;
(εκτός αν κάνω λάθος το μοντελο οπότε ζητώ συγνώμη)
Άβαταρ μέλους
By Bagus
#14335 Νταξ το πολυ πολυ θα το ανοιγουμε με τις αψιδες,δεν με πειραζει αυτο ή θα εχουμε διπλοτσεκαρει τη προβλεψη του καιρου :s_biggrin

Να μην βγαζει μηχανικα προβληματα ειναι το βασικο imo.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#14400 Το έβαλα σε ξεχωριστό θέμα και για να το δουν πιο εύκολα αλλά και να μείνει πιο γενικό το άλλο θέμα. [Mod]
Άβαταρ μέλους
By IKE
#14404 Έχω 2 γνωστούς μου (άσχετους μεταξύ τωνε) που είχαν αγοράσει C3 Pluriel (καινούρια). Και οι 2 είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ με διάφορες και πολλές βλάβες, με βασική από αυτές προβλήματα στεγανότητας.

Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, απλά αν είσαι αποφασισμένος να το ψάξεις εξονυχιστικά και να το πληρώσεις ανάλογα (ανάλογα φθηνά εννοώ).
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#14443 Θεωρητικά, στα χαρτιά είναι μια χαρά αυτοκίνητο με πλεονεκτήματα, στην πράξη όχι. Οπότε μπορεί και να μην είναι η ευκαιρία που νομίζεις.
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#14529 Μακρυά Βαγγέλη, αν χαλάσει η κουκούλα (που έχει πολλές πιθανότητες όσο παλιώνει) έμπλεξες.
Πάρε κανα ΜΧ5 :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Bagus
#14728 Χειροκινητο ειναι,οχι sensodrive και προβλημα στεγανοτητας δεν υφισταται αυτη τη στιγμη,η κουκουλα ειναι σε καλη κατασταση.
Θα ενημερωσω τη Δευτερα που θα το δω απο κοντα και θα το οδηγησουμε.

Mx5 δεν μπορουμε γιατι το θελουμε για μετακινηση των παιδιων κυριως.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Arrow έγραψε:Πάρε μχ3

Αυτό το αμάξι το έχω οδηγήσει καλά... Έκδοση 1,6 90 αλόγων, αλλά αφενός πήγαινε αξιοπρεπέστατα, είχε κοφτερή απόκριση στο γκάζι, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ οδική συμπεριφορά και χώρους πίσω + αποσκευών καλύτερους από το 206 μου... Ιδίως ο χώρος αποσκευών είναι μεγάλος! Και έχει και μεγάλη 3η πόρτα! Απλά χώνεσαι λίγο πιο βαθιά όταν κάθεσαι πίσω...

Πάρα πολύ ωραίο αμάξι... Φαντάζομαι κιόλας με τον 1,8 ν6 (ω, ναι... :inlove: ) των 140 ίππων θα πετάει... Σαφώς βέβαια και μιλάμε για παλιό αμάξι, η αξιοπιστία του οποίου εξαρτάται από το πόσο το πρόσεχε ο ιδιοκτήτης...

Σύγκριση με το "πράμα" που αναφέρεται εδώ, απλά δεν υφίσταται... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Tsoukas77
#15045 Μεγάλη ζήτηση έχει το τελευταίο διάστημα.Το αγόρασε και ένα μέλος στο alfisti προ 3 ημερών περίπου.Είναι ικανοποιημένος για την ώρα.