Alex.man έγραψε:Orestis.D έγραψε:Το ΤΤ συγκεκριμενα ειναι κατωτερο των προσδοκιων. Το RT απο την αλλη ειναι μια χαρα αλλα θελει αγρια πραματα.
Όταν λέτε κατώτερο των προσδοκιών, τι ακριβώς εννοείτε;
Σε τι δεν σας άρεσε σε σχέση με τον ανταγωνισμό;
Σε τι δεν σας άρεσε σε σχέση με το RT επίσης;
Υπαρχουν καλυτερα εκει εξω μονο αυτο... Η ιδια η Dunlop το εβγαλε και μεσα σε λιγο χρονια το "παραμερισε" λανσαροντας το RT στις περισσοτερες κοινες διαστασεις. Κακο λαστιχο δεν ειναι, απλα υπαρχουν καλυτερα πλεον.
Το RT απλα λενε οτι ειναι πιο αγριο.. Το βαζουν πρωτης τοποθετησης σε κορυφαια μοντελα με 300+ αλογα κλπ.
Αν θες κατι πιο sport-touring καλυτερα να πας σε κανα Sport Contact 5 ή PS3 π.χ. που θα "γουσταρουν" και πιο νορμαλ συνθηκες. (πιο μαλακο πλαινο, μια καποια καλυτερη αποσβεση, μεγαλυτερη ευκολια στο ζεσταμα)
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θα συμφωνήσω. Μια χαρά μαλακό ελαστικό είναι και σε εμένα τουλάχιστον, έχουν και εμφανή φθορά μετά από 2 χρόνια. Τα πίσω κυρίως, τα μπροστά λιγότερο.
Πλέον, είναι και απίστευτα φτηνά, στην διάστασή μου (225/40/18): 440€, όταν πριν δύο χρόνια τα είχα πληρώσει 550€
http://www.fokas-tyres.gr/index.php/tyr ... 2y-xl.html
![]()
Εξαιρετικό λάστιχο, ανώτερο από τα Pzero Rosso που είχα, που ήταν ήδη πολύ καλά. Τα Dunlop αποδεικνύονται και λίγο πιο ανθεκτικά πάντως, χωρίς να υστερούν σε κράτημα. Κατάφερα να βγάλω 2 χρόνια με τα πίσω, όταν τα Pirelli στον πρώτο χρόνο είχαν φτάσει κάτω από το επιτρεπτό όριο.
Δεν λεω κατι αντιθετο. Εγω Dunlop φοραω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο το κρατημα και απο τη φθορα και απο το ποσο |λογοκρισία| ειναι. Αυτο δε σημαινει οτι δε θελουν πιεση για να δουλεψουν σωστα, ή οτι δε προοριζονται για αγρια χρηση. Απλα η Dunlop σκεφτεται και για την καθημερινη χρηση ακομα και των πιο σπορ μοντελων.
Σε τεστ που εχει γινει τα RΤ εβγαιναν σχεδον "ατσαλακωτα" μετα απο καποιους γυρους στο Magny-Cours, ενω τα πιο sport-touring π.χ. PS3 και SC5, ηταν εντελως φυτιλια-παραμορφωμενα.

ευχαριστω παιδια
και
και