Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#134764
mjacob έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Μπορώ να καταλάβω το "πουλημένοι" αν μιλάμε για δημοσκοπήσεις ΠΡΙΝ την κάλπη που επηρεαζουν δυνητικά το αποτέλεσμα. Όμως για δημοσκοπήσεις την ωρα της κάλπης, δεν εχουν κίνητρο!

Μάλλον.... την πάτησαν.

Ναι, απλώς τα έβαλα όλα μέσα γιατί στην τελική δεν έχει καμία σημασία.
Με μια τάξη μεγέθους διαφορά πρόβλεψης απλώς πας σπίτι σου και το κλείνεις το μαγαζί.


Συμφωνώ 100%.

Εν τω μεταξύ, είναι δημοψήφισμα με 2 απαντήσεις, δεν είναι ότι μιλάς για εκλογές που η στάθμιση είναι πολύπλοκη.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#134765 Ο Βορίδης αρχηγός της νδ και θα θεωρείται δημοκρατικός . Ο συναγωνιστής του στην ΧΑ θα θεωρείται ναζί και ο Καμμένος θα θεωρείται ακροδεξιός .

Και όλα αυτά για να στηρίξουν κάποιοι τον πιτσαδόρο .
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
#134766
dimviii έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
mjacob έγραψε:Πλάκα είχε ότι οι δημοσκόποι έβγαλαν "3-4% διαφορά" (aka εντός στατιστικού σφάλματος) λίγο μετά τις κάλπες, και που προφανέστατα απλώς αποδείχτηκαν παντελώς άχρηστοι/πουλημένοι/άσχετοι/whatever, κάθονταν μετά και ανέλυαν πως κινήθηκαν τα ποσοστά εντός της εβδομάδας.
Ρε, μόλις έχετε αποδειχτεί παντελώς αναξιόπιστοι με μια τάξη μεγέθους απόκλιση, μήπως θα έπρεπε να ντρέπεστε να κάνετε αναλύσεις; :hmmm:

δε δικαιολογούνται με τίποτα, πιστεύω απλά ότι μαγείρεψαν


ακριβως αυτο.Μην ξεχναμε και τις προηγουμενες εκλογες που επεσαν παλι ολοι μαζι με παρομοιο ποσοστο εξω,και οτι καποιες δημοσκοπησεις ειχαν πεσει μεσα.


Το να μην παιζει τιποτα απο τα δυο και απλα να επεσαν εξω σχετικα με την προσελευση του κοσμου δεν ισχυει? :hmmm:
Μην ξεχνατε οτι περιπου τα 2/3 ψηφισανε. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#134778
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν εκλεγεί ο Βορίδης στην ΝΔ... :lipsealed:

Θα πρεπει να αλλαξεις κομμα μετα. :shifty: :svivhaha:
Τελευταία επεξεργασία από italakias και 06 Ιούλ 2015, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#134780
bill33 έγραψε:Aδωνις!!!


Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#134781 Σαν τον επόμενο πρόεδρο της Ν.Δ ή οπως αλλιώς θα λέγεται , θα προτιμούσα έναν πολιτικό σαν τον Κωστή Χατζηδάκη , τον Μειμαράκη ή ακόμα και έναν νέο και άγουρο σαν τον Ιωαννίδη της Οννεδ.
Παίζει δυνατά ο Δένδιας..
Επιλογές του στυλ Βορίδη ή Άδωνη ή Ντόρας θα καταπόντιζαν ακόμα πιο πολύ τα ποσοστά του κόμματος.
Άβαταρ μέλους
By nass
#134786 Τα καλά του δημοψηφίσματος:
Απαλαχτήκαμε με ένα σμπάρο και από Σαμαρά και από Βαρουφάκη :s_thumbsup και να μπει κανας σοβαρός άνθρωπος (Τσακαλώτος ή Σταθάκης)
Να δούμε και πότε θα ξεκολήσει και ο criuser με τον πιτσαδόρο :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#134787 Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο Europe1, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών τόνισε πως «το νήμα του διάλογου κρατείται γερά» και πρόσθεσε πως ήδη στο τραπέζι βρίσκεται πρόταση για το χρέος που θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για διάλογο. Επεσήμανε δε ότι περιμένει πλέον τις προτάσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Το βάρος του ελληνικού χρέους τους επόμενους μήνες ή τα επόμενα χρόνια θα είναι υπερβολικά υψηλό για την Ελλάδα για να μπορέσει να ανακάμψει» δήλωσε ο Μισέλ Σαπέν και πρόσθεσε: «υπάρχουν διάφορες εκφράσεις, (...) θα μπορούσαμε να το αναδιαρθρώσουμε, να το ελαφρύνουμε, να το επιμηκύνουμε χρονικά και αυτή είναι η πρόταση που η Γαλλία έχει βάλει επάνω στο τραπέζι και επ' αυτού θα μπορέσουμε να συζητήσουμε».

Στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, γύρω από το ότι το "Όχι" στο δημοψήφισμα θα μπορούσε να σημάνει έξοδο από το ευρώ ο Μισέλ Σαπέν υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει αυτόματη σχέση».

«Προηγουμένως είχα πει ότι το Όχι κυοφορούσε κινδύνους» εξήγησε. «Δεν υπάρχει όμως καμία αυτόματη σχέση, ούτε και για το ότι αυτομάτως η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ. Το να δούμε εάν παραμένει ή εάν βγαίνει εξαρτάται από την ποιότητα των διαπραγματεύσεων που θα αρχίσουν. Άλλωστε ο διάλογος έχει ήδη ανοίξει. Είναι θέμα σεβασμού που οφείλουμε στην ψήφο των Ελλήνων. Ανήκει τώρα στον πρωθυπουργό να κάνει προτάσεις» είπε ο Μισέλ Σαπέν.

«Δουλέψαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος Ολάντ, εγώ ο ίδιος με τον πρόεδρο Γιούνκερ, με τον πρόεδρο του Eurogroup, με την ΕΚΤ, με τους Έλληνες, σε πρόταση που ήταν και πρόταση της Γαλλίας. Αυτή η πρόταση δεν έχει απορριφθεί. Απορρίφθηκε η προηγούμενη. Υπάρχει ήδη στο τραπέζι η βάση για ένα διάλογο, ανήκει όμως στην Ελλάδα να μας αποδείξει ότι αντιμετωπίζει σοβαρά αυτόν το διάλογο και ότι ξέρει, ότι μπορεί να παραμείνει στο ευρώ (...) Εάν η Ελλάδα υποβάλει σταθερές και σοβαρές προτάσεις και εάν από τη μεριά μας, όπως η Γαλλία έχει προτείνει, λάβουμε υπόψη το βάρος του χρέους και ενεργήσουμε ώστε τα πρώτα χρόνια ελαφρυνθεί επιτρέποντας στην Ελλάδα να ανακάμψει, τότε θα έχουμε μια στέρεη βάση. Το νήμα του διαλόγου κρατείται γερά και κρατείται από τη Γαλλία από τη μια πλευρά» κατέληξε ο Μισέλ Σαπέν.
http://www.newsit.gr/politikh/eidiseis- ... eos/415444
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#134788 Δήλωση Ξυδάκη στο FB
http://popaganda.gr/dilosi-tou-nikou-xi ... ifismatos/

«Δεν ψάχνουμε για νικητές και χαμένους, δεν παίρνουμε το δολερό σκήπτρο της διχόνοιας. Καταλλαγή και στοχασμός τώρα, αφοσίωση στην εθνική και κοινωνική σωτηρία. Βρισκόμαστε σε δυσχερή θέση, παλεύουμε για επιβίωση και μια αχτίδα φωτός για τα παιδιά μας. Πέντε χρόνια χειμώνα έχουμε πίσω μας, κι άλλα πολλά μπροστά μας. Η αγωνία και η λαχτάρα είναι κοινές, όλοι στην ίδια Ελλάδα ζούμε, κοιτίδα Δημοκρατίας και Ευρώπης, ας το θυμόμαστε. Να συνεχίσουμε ενωμένοι, αυτό μας μένει κι αυτό μας αξίζει, αυτό θα μας βγάλει στο μέλλον.»


Εικόνα

:hmmm: :hmmm:

Ρε λες;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#134789
giannik1977 έγραψε:Σαν τον επόμενο πρόεδρο της Ν.Δ ή οπως αλλιώς θα λέγεται , θα προτιμούσα έναν πολιτικό σαν τον Κωστή Χατζηδάκη , τον Μειμαράκη ή ακόμα και έναν νέο και άγουρο σαν τον Ιωαννίδη της Οννεδ.
Παίζει δυνατά ο Δένδιας..
Επιλογές του στυλ Βορίδη ή Άδωνη ή Ντόρας θα καταπόντιζαν ακόμα πιο πολύ τα ποσοστά του κόμματος.


Mειμαράκης φαντάζει σαν τη χρυσή τομή. Η Ντόρα δεν μπορώ να εκτιμήσω αν θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά το κόμμα. Το λίγδιασμα που λέγεται Άδωνις δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα μπορούσε να φύγει από κει...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#134806
nass έγραψε:Τα καλά του δημοψηφίσματος:
Απαλαχτήκαμε με ένα σμπάρο και από Σαμαρά και από Βαρουφάκη :s_thumbsup και να μπει κανας σοβαρός άνθρωπος (Τσακαλώτος ή Σταθάκης)
Να δούμε και πότε θα ξεκολήσει και ο criuser με τον πιτσαδόρο :lol:

Μόλις τον χωνέψω :lol:
Μου έπεσε και βαρύς ο πστ . Αχώνευτος :s_sarcastic

Επί της ουσίας . Κεφαλογιάννη - Τζιτζικώστας . Ηλικιακά κοντά στον Τσίπρα . Πετυχημένη υπουργός η Ολγα :inlove:
70 % με την ΝΔ και τον Ιωαννίδη απέναντι του ο Τζιτζικώστας , ενώ η περιφέρεια δίνει μεγαλύτερη πείρα από υπουργείο ,μιά και έχει όλους τους κρατικούς τομείς .