Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#127207 Εχω διαβασει τοσα πολλα που στο τελος μας βλεπω να ξενερωνουμε.
+ οτι με τοσα τρομερα τεχνικα χαρακτηριστικα προβλεπω οι τιμες εν Ελλαδι να ξεπερνουν τα 30.000 ευρω, οποτε τσαμπα ασχολουμαστε..
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#127265 Εικόνα

:iconcool: :iconcool: :iconcool: :iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#127324 Εικόνα

Το diffuser και ο όγκος στον προφυλαχτήρα πίσω και κάτω με ενοχλούν αλλα μπορεί αυτά να είναι μπιχλιμπίδια της γλήγορης έκδοσης.

Αύριο τα σπουδαία.
Άβαταρ μέλους
By karacop78
JasonLouk έγραψε:Μιεχ

Γιατί βρε, χαριτωμένη φαίνεται, κάτσε να τη δούμε αύριο καλοφωτισμένη...

Btw, πρέπει να είναι η QV η συγκεκριμένη γι αυτό και οι πιθανές καγκουριές σε diffuser κλπ...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#127439 Οκ. Πισω μου θυμίζει πολλα αμαξια αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο ακριβώς. Στο πλάι θυμιζει 156 οπως εγραψε καπου αλλου ο φαταλ (και χει δικιο ). Μπροστά, αύριο. Γενικά πάντως έχει ενα ενδιαφερον.
Δε λετε παλι καλα που βρηκαμε και τη διαρροή γιατι τους ειχα ικανούς να μην ειχαν να παρουσιασουν κατι γιατί απλώς θα βγαίναν αυριο και θα λεγαν... "Σορρυ σε 6 μηνες θα την παρουσιασουμε!!"

.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Focusman91 έγραψε:Οκ. Πισω μου θυμίζει πολλα αμαξια αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο ακριβώς.

Ghibli
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:Και να σας πω....θα είναι όντως πισωκινητη?

< >

Ναι, είναι ιδια πλατφορμα όπως στην Ghibli. Και τετρακινητη θα βγει πιστευω, εχω ακουσει ότι το συστημα της Ghibli είναι πολύ καλο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#127593 Ψέματα λένε δηλαδή πως θα είναι σε καινούρια πλατφόρμα?
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
GTS έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Οκ. Πισω μου θυμίζει πολλα αμαξια αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο ακριβώς.

Ghibli

εεεεχχχχχμμμμμ. Νομιζω περισσοτερο τη granturismo μου θυμιζουν τα πισω φωτα της. Το εσωτερικο ειναι υπεροχο!!
Άβαταρ μέλους
By Govus
#127697 Μας ζάλιζαν τα παπάκια... Έγινε η παρουσίαση;

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα