junior gt έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Πραγματικά έτσουξε αυτή η διαδήλωση, έτσι;
Μη μου πεις ότι πήγες κι εσύ?
Και βέβαια πήγε και έβγαλε και ωραίες φωτογραφίες.
Να ξαναπάς Χρήστο Λάππα.
.
junior gt έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Πραγματικά έτσουξε αυτή η διαδήλωση, έτσι;
Anonymous Founder έγραψε:junior gt έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Πραγματικά έτσουξε αυτή η διαδήλωση, έτσι;
Να ξαναπάς Χρήστο Λάππα.
dimviii έγραψε:Τον περασμένο Σεπτέμβριο, αρκετά πριν αποφασίσω να πολιτευτώ, έγραψα ένα άρθρο ως απάντηση στο πρόγραμμα της Θεσσαλονικής του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε τίτλο «Δάκρυα και Αίμα», και δυσαρέστησε πολλούς από τους συντρόφους μου. Σε αυτό ισχυριζόμουν ότι, παρόλο που είχαμε δίκιο να υποσχόμαστε έναν νέο δρόμο που θα έσπαγε τον αυτοτροφοδοτούμενο κύκλο της λιτότητας και της ύφεσης, ο δρόμος αυτός δεν θα ήταν εύκολος. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και οι θεσμοί δεν θα παραδέχονταν εύκολα ότι το πενταετές πρόγραμμά τους για την Ελλάδα είχε αποτύχει. Τα «δάκρυα» και το «αίμα», έγραφα, ήταν οι μόνες προεκλογικές υποσχέσεις που θα ήταν συνεπείς με το γιγαντιαίο έργο του να σπάσει ο φαύλος κύκλος και να αρνηθούμε νέα δάνεια μέχρι να έχουμε μια βιώσιμη συμφωνία.
Την ημέρα που μπήκα για πρώτη φορά στο Υπουργείο Οικονομικών υποσχέθηκα να μην παραδοθώ στν συνήθεια των προκατόχων μου να αποδέχονται μη βιώσιμα δάνεια από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους ως βραχυπρόθεσμη «λύση» στα προβλήματά μας. Σήμερα, η «επίσημη Ευρώπη» μας ωθεί να «υπογράψουμε τη συμφωνία»∙ να «κάνουμε το σωστό και να αποδεχτούμε την τελική προσφορά των θεσμών για να αποφύγουμε τη χρεωκοπία». Αυτό είναι που έγινε και το 2010! Μου ζητάνε να πράξω όπως οι προκάτοχοί μου είχαν πράξει τότε – να πάρω τα χρήματα, να επεκτείνω την κρίση στο μέλλον, και να προσποιηθώ ότι έχει… ξεπεραστεί. Όχι, ευχαριστούμε! Δεν εκλεγήκαμε για να κάνουμε τα ίδια.
http://www.newsit.gr/politikh/varoufakh ... oxi/411539
Χρήστος Λάππας έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:junior gt έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Πραγματικά έτσουξε αυτή η διαδήλωση, έτσι;
Να ξαναπάς Χρήστο Λάππα.
Χαίρομαι που σου άρεσαν.
bibendum έγραψε:Στην πρωτη παραγραφο εχει 100% δικιο
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]