Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#123807 @admin^

ζαλισε μας λιγο ακομα για το μαστορα, ενω αλλοι βριζονται καθημερινα εδω μεσα και λενε πολυ χειροτερα. Παραγεις εργο ετσι.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
j.marr έγραψε:INVEST IN GREECE

http://www.iefimerida.gr/news/211949/ta ... -i-protasi

Φόρους...έσοδα...φόροι..έσοδα..φόροι..
Μιλάμε για βαθιά μεταρρύθμιση στην οικονομία, υπάρχει κανένας που δεν θα επενδύσει εδώ;
Μόνο οι χαζοί.
Άβαταρ μέλους
By kacey
kacey έγραψε:ρε παλικαρι μου, καταλαβε κατι:

οπως αλλοι λενε "ρε φιλε", "φιλαρακι", "παιδες", "αγορια" (ή κοριτσια, ειρωνικα...), "παλικαρε" κλπ κλπ, ετσι και εγω προσφωνω τον αλλο "μαστορα" ή "μαστορα μου". Τι θες να κανουμε τωρα? Δεν ειναι ειρωνικο. Οπως το νεοφιλελεδες ας πουμε. Δεν μπορεις ρε φιλε να αφηνεις το "γερμανοτσολιας", "τσολιαδακια" κλπ απο τον αλλο edit mod. Έχεις προταθεί και για warn. [mod] και να μου λες εμενα για το "μαστορα". Και αφηστε και τη καραμελα "δεν θα βλεπουμε ολα, κανε report" σε τοπικ που ακριβως απο κατω απαντατε και οι ιδιοι.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#123815 Hifi έχει δίκιο ο kacey, εμένα δεν με προσέβαλλε το 'μάστορα'.
Καλά ο άλλος έχει ρίξει το βρίσιμο της ζωής του και σε πείραξε το 'μάστορα' του kacey; :lol: καλό!!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#123816 Σε αυτά που λες, κάνουμε edit συνεχώς και warn πέφτουν. Ακόμη όμως και να μην υπήρχαν, εσύ θεωρείς πως το "παλικάρι" και το "μάστορας" είναι μια χαρά. Το ότι κάποιοι έχουν ενοχληθεί, ποσώς σε ενδιαφέρει, αφού εσύ θεωρείς πως είναι καλά, τα συνεχίζεις. Δεν παραβιάζεις κανέναν κανονισμό προφανώς, οπότε δεν τίθεται θέμα moderating. Απλώς γιατί κάποιοι ρωτούν και διαμαρτύρονται. Τώρα, υπάρχει η απάντηση φαρδιά-πλατιά. Συνέχισε. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By kacey
#123818 @hifi
εγω μονο mods εβλεπα να μου λενε να το σταματησουν, δεν θυμαμαι χρηστη να μου λεει οτι ενοχληθηκε. Και αν ενοχληθηκε χρηστης απο το "μαστορα", νομιζω οτι ειναι αστειο αλλα τεσπα δικαιωμα του.

@Λαππα

αμα θελει να με μπαναρει επειδη του λεω στα ισια αυτα που ειναι πραγματικοτητα, ας το κανει.
Panosss έγραψε:
j.marr έγραψε:INVEST IN GREECE

http://www.iefimerida.gr/news/211949/ta ... -i-protasi

Φόρους...έσοδα...φόροι..έσοδα..φόροι..
Μιλάμε για βαθιά μεταρρύθμιση στην οικονομία, υπάρχει κανένας που δεν θα επενδύσει εδώ;
Μόνο οι χαζοί
.

1. Έκτακτη εισφορά 12% σε εταιρείες που έχουν κέρδη πάνω από 1 εκ. Υπολογίζονται έσοδα για το 2015 600 εκ και 600 εκ για το 2016
2. Αύξηση του συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων από 26% στο 29% που θα φέρει έσοδα το 2016 450 εκ.

δηλαδη σε μια εταιρια με καθαρα κερδη 1μυριο, θες να ερθεις ΣΗΜΕΡΑ και να του πεις οτι για ΠΕΡΣΙ θα τον φορολογησεις με 150 χιλιαρικακια ΕΠΙΠΛΕΟΝ απο αυτα που ηξερε οτι ισχυαν, οταν ετρεχε η χρονια και λειτουργουσε με το ταδε τροπο...

Γιατι να μη θελουν να επενδυσουν? Σε ολους αρεσουν οι εκπληξεις...
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 15 Ιουν 2015, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Panosss έγραψε:Hifi έχει δίκιο ο kacey, εμένα δεν με προσέβαλλε το 'μάστορα'.
Καλά ο άλλος έχει ρίξει το βρίσιμο της ζωής του και σε πείραξε το 'μάστορα' του kacey; :lol: καλό!!

Εμένα δεν με πείραξε, άλλους όμως ναι.
Εμένα με πειράζουν πιο πολύ τα flame bait που πετάς εσύ συνέχεια, παρά όλοι οι χαρακτηρισμοί, αλλά αυτή είναι η δική μου γνώμη, δεν αποφασίζω μόνος μου.
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#123822 Δέν καταλαβαίνω αυτές τις συζητήσεις. Κουμάντο στην τσέπη του άλλου θα κάνετε? Απο σας τα πήρε τα λεφτά και νοιάζεστε που θα τα ξοδέψει?
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Anonymous Founder έγραψε:
Panosss έγραψε:Hifi έχει δίκιο ο kacey, εμένα δεν με προσέβαλλε το 'μάστορα'.

Εμένα δεν με πείραξε, άλλους όμως ναι.
Εμένα με πειράζουν πιο πολύ τα flame bait που πετάς εσύ συνέχεια, παρά όλοι οι χαρακτηρισμοί, αλλά αυτή είναι η δική μου γνώμη, δεν αποφασίζω μόνος μου.

Flame bait; :hmmm:
Έτσι τα βλέπεις εσύ, δεν σημαίνει κι ότι είναι.
Απλά η γνώμη μου είναι.
Στα μάτια ενός 'αριστερού', όμως, ό,τι δεν χαϊδεύει "αριστερά" αυτιά φαντάζει flame bait.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#123828 Στην Πατρα Panoss ρωτησα μια γκαρσονα αν υπαρχουν φοιτητριες στη πολη που πουλανε ερωτα και με 30 ευρω. Απαντηση ηταν ναι. Γυναικα ανοιγει μπουτια βγαζει λεφτα σε καθε κριση.
Οσο για τους νεους ας ερχονταν να δει καποιοςχθες και προχθες στο drag race Αλιαρτο στην παρελαση εκ ευρω απο πιτσιρικαδες σε τουμπανιασμενα αμαξια.
10 ευρω εισητηριο και γεματο απο πιτσιρικια
Άβαταρ μέλους
By kacey
fubar.gr έγραψε:Δέν καταλαβαίνω αυτές τις συζητήσεις. Κουμάντο στην τσέπη του άλλου θα κάνετε? Απο σας τα πήρε τα λεφτά και νοιάζεστε που θα τα ξοδέψει?

δεν νομιζω να προσπαθησε να κανει καποιος κατι τετοιο. Εκτος αν καποιοι απο αυτους τους "δενεχωλεφτααλλαξοδευωενα30αριγιαμπανιοστημουρατηπαραλια" ερχεται μετα και κουναει το δαχτυλο σε οσους εχουν ή βγαζουν ("να φορολογησουμε τους "πλουσιους" γιατι εγω δεν εχω λεφτα/εργασια") ή γκρινιαζει για το οτι δεν εχει λεφτα/εργασια...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#123887 Λοιπόν, κύριοι και κυρίες, ζούμε στη Ζώνη του Λυκόφωτος.

Κοντεύω δηλαδή να πω 1η Φορά "Μέρκελ Τράβα Πρίζα". :s_omg :s_omg :s_omg

Ο Σπάρτακος ζητά μισθούς χωρίς το πλαφόν 4.750 ευρώ το μήνα στην ΔΕΗ

Το Σωματείο Σπάρτακος ζητά μισθούς χωρίς πλαφόν για τους εργαζομένους της ΔΕΗ

Το Δημόσιο δεν ασκεί Διοίκηση ούτε Διαχείριση στη ΔΕΗ και δεν την επιχορηγεί από τον κρατικό προϋπολογισμό, συνεπώς η εταιρεία θα πρέπει να εξαιρεθεί από το πλαφόν των αμοιβών που ισχύει στο Δημόσιο και είναι ίσο με 4.750 ευρώ το μήνα, (όσο είναι ο μισθός του γενικού γραμματέα υπουργείου) υποστηρίζει το Σωματείο «Σπάρτακος» της επιχείρησης.

Σε επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο ο Σπάρτακος αναφέρει ότι οι ανωτέρω αποδοχές μετά τις κρατήσεις διαμορφώνονται σε 2.620 ευρώ :metalo: :metalo: :metalo: :s_drinks :s_drinks :s_drinks :s_dance , ποσό που κατά τον Σπάρτακο «δεν μπορεί να συγκριθεί με τους μισθούς στελεχών αντίστοιχων ανταγωνιστικών εταιριών» και επικαλείται νομικές ερμηνείες και γνωμοδοτήσεις σύμφωνα με τις οποίες το πλαφόν δεν έπρεπε να εφαρμοστεί στη ΔΕΗ. Ο Σπάρτακος ζητά επίσης από τον υπουργό να μην προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση των αποδοχών των γεν. γραμματέων γιατί κάτι τέτοιο «θα συμπαρασύρει αυτόματα και τους μισθούς των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ με καταστροφικά αποτελέσματα για τις εταιρίες του Ομίλου και τους εργαζόμενους». «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πρώτη Κυβερνητική επιλογή δεν θα έχει ως στόχο την περαιτέρω μείωση των αποδοχών των εργαζομένων θέτοντας εαυτόν σε πλήρη αναντιστοιχία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις :whistlink: », καταλήγει ο Σπάρτακος.

Εικόνα