- 17 Σεπ 2014, 11:33
Hannibal έγραψε:Βασικα το εχω παρατηρησει περισσοτερο στο facebook αλλα σιγα σιγα εξαπλωνεται και εδω.
Ειναι πολλοι που κραζουνε το καινουριο μηλοφωνο. Που βαζουνε οτι λινκ μπορουν να τους κατεβει στο μυαλο διαβαζοντας μονο τον τιτλο η χωρις να καταλαβαινουν τι σκατα λεει το κειμενο.
Αλλα ρε παιδες, σορρυ. Ο καθενας περνει οτι του αρεσει και εχει τα λεφτα να το αποκτησει. Ναι. 6,000,000 ανθρωποι ηδη το κανανε pre order. Το γουσταραν, δεν το γουσταραν, τοπ πηραν επειδη ειναι φαν μποις ή οχι δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι το γουσταραν και το πηραν. Τελος. Απο εκει και περα δεν καταλαβαινς γιατι πρεπει να εχουμε 10-15 σελιδες με 3 - 4 ατομα τα οποια ειτε μιλανε θετικα ειτε μιλανε αρνητικα για το καινουριο μιλοφωνο και γενικοτερα για το οποιοδηποτε μηλοφωνο, ανδροιντ, αυτοκινητο, κλπ κλπ προσπαθοντας να εχει τον τελευταιο λογο και φυσικα να επιβαλει την γνωμη του?
Food for thoughts.
Κυρίως έχει να κάνει με τη στάση της εταιρείας και της πλειοψηφίας των αγοραστών, όχι τόσο με τις συσκευές αυτές καθ'αυτές. Στο κάτω-κάτω, η συσκευή αυτή είναι, τόσο κάνει, την θες ? την αγοράζεις. Δεν σου κάνει ? Πας στην επόμενη.
Εγώ γενικά είμαι εναντίον της Apple εδώ και δεκαετίες, καθότι δεν μου αρέσει η αντίληψή της περί της πελατείας της και των προϊόντων της. Δηλαδή τι και πως πουλάει, και πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της. Γενικά η έννοια του "μαύρου κουτιού" ποτέ δεν μου άρεσε, οπότε και ποτέ δεν έχω αγοράσει βάσει αυτής της λογικής.
Από την άλλη, έχεις μια εταιρεία που "διαφημίζει" το που φτάνει ο αντίχειρας, επικρίνει τις άλλες εταιρείες για τις μεγάλες οθόνες, λέει μεγάλα λόγια "κανένας δεν θα αγοράσει μεγάλη οθόνη", και γενικά βασίζεται πάνω σε αυτές τις παραμέτρους για να διαφημιστεί. Και έρχεται τώρα και σου λέει "α ναι, απλά έπρεπε να το τελειοποιήσουμε, όλα έπρεπε να είναι σωστά κλπ κλπ". Παπάρια μάντολες λέω εγώ -και πολλοί άλλοι- τέτοιες κωλοτούμπες ούτε η χαρούμενη ο Μελισανίδης δεν έκανε
Για τους χρήστες -τους περισσότερους βέβαια, όχι όλους- τα ξέρουμε όλοι: "τι να πάρω ?", "πάρε iPhone, είναι το καλυτερότερο"