- 31 Ιούλ 2015, 12:48
Δεν ξερω που να το γράψω, αρα ας το γράψω εδω.
Μεσα στο αμαξι, ανάμεσα στις ταχύτητες και στο χειρόφρενο, εχει μια κονσόλα που ελέγχεις τα εξωτερικά φώτα (καπώ - σχάρας), αυτη η κονσόλα ειναι ναυτικού τυπου μάρκας Lalizas, άλλα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ειχε γαμησει τις ασφάλειες σε σημειο που ήθελε αλλαγη ολόκληρη.
Βρήκα με την πρώτη στον Γερακα μια ολόιδια.
Παω να την βαλω, κανω κλασικα την |λογοκρισία| μου, τσακ μου καιει ασφαλεια κατω απο το ταμπλό... Άντε βρες την, με πιάνει και ενα άγχος και παω σε ηλεκτρολόγο.
Φτάνω ψιλά στην Κλεισθενους (τέρμα με Αναπαυσεως), σε εναν που ειδικεύεται στα εκτός δρόμου, του λέω τι θέλω, βαριεστημένα βγαίνει να δει και αυτος.
Α μου κανει, πρεπει να μου το αφήσεις εδω να το κοιτάξω, να δω που πανε οι καλωδιωσεις και τα λοιπά.
Του λέω πόσες ωρες και ποσο θα παει. Ε μπορει και μια ωρα, μπορει και τρεις και κάπου 50€-60€. Αλλα θα το αφήσεις και θα φύγεις, αλλα μεχρι τις πέντε γιατι κλείνω για διακοπές. Οκ του λέω τα λέμε...
Παω πιο κατω παλι στην Κλεισθένους απέναντι απο την BP, λέω στο παλικάρι τι και πως και μου λεει, περίμενε να κατεβάσω μια μίζα και στο κοιταω.
Έκανα δυο τσιγάρα, έρχετε, το κοιτάει, μου το φτιάχνει, μου αλλάζει και ασφαλεια, το τεστάρουμε, ολα οκ.
Του λέω τι σου χρωστάω; Ε μου λεει, τι να σου πω, δωσε 10€.
Καταλάβατε ποιος ειναι ο πραγματικός επαγγελματιας.
Η κριση μας φταίει!