Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
g8777 έγραψε:Βρωμιαρηδες είναι, αλλά από την άλλη έχουν κανει άλματα εμπρός στα ταξίδια στον χωροχρόνο.Απόδειξη ειναι η εκπομπή Doctor Who.

Καλα ασε την πλακιτσα.
Τουλαχιστον απο καθαριοτητα εδω στην ελλαδα παιρνουμε αριστα.
Ακομη και το τελευταιο καφενειο εχει μεσα πλυντηριο πιατων.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#99897 Έχουμε ψύχωση με τα πλυντήρια ιταλε φίλε μου. Εδώ φτιάχνουμε ολόκληρες τράπεζες, εφημερίδες,κανάλια,ομάδες για αστραφτερή καθαριότητα. Στα καφενεία θα κολλησουμε;
Άβαταρ μέλους
By glf
kyr80 έγραψε:Ανάδευσης ή ψεκασμού; Οι πρώτες καθαρίζονται σχετικά εύκολα και είναι η καλύτερη λύση για σκληρά νερά.
Βέβαια τα παγάκια είναι με τρύπα, και δεν κλέβουν στο ποτό.

Ανάδευσης είναι, μικρό. Μόνο για τον καφέ στο κυλικείο θέλω παγάκια.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#99960 Άνοιξέ την από πάνω.... Καθαρίζεις το λεκανάκι πρώτα με γενικού καθαρισμού + βούρτσα εύκαμπτη... Ψεκάζεις με υποχλωριώδες και το αφήνεις 10 λεπτά. Ξεπλένεις με άφθονο νερό.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#102550 :superman:
Εικόνα
Aν δεν έχω πείσει πως με Gaggia - GRAEF και ταμπερ Motta (<350€ σύνολο), θα πιείς ESPRESSO , τότε ... :s_whiteflag

Καλύτερα και φτηνότερα, δεν πάει. Βέβαια, το "sky is the limit" προφανώς και ισχύει.
Απο εκεί και πέρα, χωρίς μεράκι ή με λιγότερα €, πάρτε Nespresso κλπ αυτόματες για κάψουλες-pods.

ΥΓ: Το σπυρί που αλέστηκε ήταν Segafredo Casa, στα 12€ το κιλό.

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#102558 Κύριος είσαι και φαίνεσαι !!! :rtfm:
:lol:
Βασίλη, το καιμάκι το βλέπω λεπτό και ξανθό. :oops:
Η εκχύλιση κράτησε 25-30 sec ή παραπάνω?
Μήπως να προσπαθήσεις με 1 κλικ λεπτότερο άλεσμα?
Και τελευταίο, να πατήσεις δυνατότερα με το τάμπερ?
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#102571 Η κούπα είναι εξαιρετική, .... εμπορική:

Εικόνα
Είναι όντως "κούπα" (φλυτζάνι για cappuccino), αφού πάντα πίνω διπλό και θέλω να "χώνω " και τη μύτη στο φλυτζάνι, για να μυρίζω περισσότερη ... πρέζα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#102572 Παρεξήγησις :oops: .....το διάφανο φλιτζανάκι που πόσταρε ο famas μου άρεσε, άλλωστε έχω κι εγώ τα EDIT: εμπορικά φλυτζάνια της Bialetti σε διάφορα χρώματα, μου είχαν φέρει δώρο μια κασετίνα με δαύτα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#102574 Ας βάλω κ εγω μια παλιά:

ΕικόναGaggia Baby by GeorgTs, on Flickr

βεβαια ακόμα περιμένω τη εκλεκτή παρεα να πιούμε ενα καφεδάκι μαζι! (θα τους κανω τη μίξη μοκα με άσπρη σοκολατα μάλιστα)
Άβαταρ μέλους
By drdino
dimik έγραψε:Παρεξήγησις :oops: .....το διάφανο φλιτζανάκι που πόσταρε ο famas μου άρεσε

Τα μικρά bodum είναι:
[url]Bodum Canteen Double Walled Glasses, Set of 2 - 3 Oz https://www.amazon.co.uk/dp/B00076ZCXC/ ... nvb0ABC4JZ[/url]

@dbekos: ναι, η εκχύλιση τόσο κράτησε, το συγκεκριμένο χαρμάνι (από hasbean) δεν μου δίνει πιο σκούρη κρέμα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
drdino έγραψε:
dimik έγραψε:Παρεξήγησις :oops: .....το διάφανο φλιτζανάκι που πόσταρε ο famas μου άρεσε

Τα μικρά bodum είναι:
[url]Bodum Canteen Double Walled Glasses, Set of 2 - 3 Oz https://www.amazon.co.uk/dp/B00076ZCXC/ ... nvb0ABC4JZ[/url]

:thumbsup: Θα πέσει παραγγελία σε διάφορα μοντέλα απο ότι βλέπω :)