Deleted User 1 έγραψε:Παίζουν πολύ στα βίντεα όλες αυτές οι αλοιφές αλλά έχω την εντύπωση ότι οι μόνες διαφοροποιήσεις είναι στο πόσο καυτερές είναι και γενικά δε μου αρέσουν καθόλου τα καυτερά. Αξίζουν δοκιμή εάν δε γουστάρεις καυτερό?
Φίφης
Deleted User 1 έγραψε:Παίζουν πολύ στα βίντεα όλες αυτές οι αλοιφές αλλά έχω την εντύπωση ότι οι μόνες διαφοροποιήσεις είναι στο πόσο καυτερές είναι και γενικά δε μου αρέσουν καθόλου τα καυτερά. Αξίζουν δοκιμή εάν δε γουστάρεις καυτερό?
Deleted User 1 έγραψε:Παίζουν πολύ στα βίντεα όλες αυτές οι αλοιφές αλλά έχω την εντύπωση ότι οι μόνες διαφοροποιήσεις είναι στο πόσο καυτερές είναι και γενικά δε μου αρέσουν καθόλου τα καυτερά. Αξίζουν δοκιμή εάν δε γουστάρεις καυτερό?Καυτερά πολύ δεν μου αρέσουν ούτε εμένα, μια ελαφριά αψαδα όμως δίνει άλλη γεύση στο κρέας.
Chris έγραψε:Dimik, πες πως ψηνω μερικα ωραια κομματια μοσχαρι και βγαζουν ζουμι. Πως το μετατρεπω σε σως? Κατι ειχες γραψει στο παρελθον αν θυμαμαι καλα
Chris έγραψε:Dimik, πες πως ψηνω μερικα ωραια κομματια μοσχαρι και βγαζουν ζουμι. Πως το μετατρεπω σε σως? Κατι ειχες γραψει στο παρελθον αν θυμαμαι καλαΒασική αρχή σως είναι το roux, αλεύρι και βούτυρο σε ίση ποσότητα μέσα στο ζουμί.
Γιατί να πάς ταξίδι; Ε Φ Ι Α Λ Τ Η Σ Μπαίνεις στ[…]
https://twitter.com/there_is_no_if/status/1772679[…]
Οι πετυχημένοι μετανάστες είναι πιθανότατα πιο φα[…]