Dimitris_P έγραψε:Θα ήθελα να πάρω μια ψησταριά κλασσική να ψήνω με κάρβουνο καμιά φορά στο τόσο, καμιά χοιρινή, κανά παϊδάκι, κανά μπιφτέκι, αλλά δεν θέλω να βγαίνει κάπνα και να μου την λένε. Υπάρχουν λύσεις; (Δεν θέλω με υγραέριο)Δες και αυτή αν θέλεις, η Weber έχει αξιόλογα προϊόντα . Έχει και η Weber μπρικέτες.
Βλέπω εδώ μια "υβριδική" που λέει "χωρίς καπνό" https://www.e-shop.gr/psistiera-first-a ... HAP.003595
Πού σκατά πηγαίνει ο καπνός δλδ;
Μετά έχω διαβάσει ότι τα κάρβουνα παίζουν μεγάλο ρόλο.
Εναλλακτικά ίσως πήγαινα και σε μια καλύτερη ηλεκτρική. Έχω τώρα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/34209/Rohnson- ... 2200W.html
Αυτές οι δύο φαίνονται λίγο πιο ενδιαφέρουσες
https://www.e-shop.gr/psistiera-me-basi ... HAP.221404
https://www.e-shop.gr/ilektriki-psistar ... HAP.205236
https://www.skroutz.gr/s/11722020/Weber ... Black.html
< >
When the going gets tough, the tough get going