- 11 Ιαν 2020, 23:01
#621880
Tetix έγραψε:Μπορώ να σε ρωτήσω κατι;
Στην Ελλάδα αναφερεσαι σε wine tasting ή στο εξωτερικό;
Και αν είναι στην Ελλάδα εχεις να μου προτείνεις κατι;
Χαίρομαι πολύ που κι εσυ υποστηριζεις τις ελληνικες ποικιλίες και ακόμα πιο πολυ που εν τέλει τα "βρηκαμε".
Και μπορω να πω πως ισως ο λόγος που υποστηριζω τόσο πολυ τις ελληνικες ποικιλίες,είναι γιατί καθημερινά εχω να κανω με πολλές ξενες ετικέτες.
< >
Καλησπέρα Tetix
Τις εκθέσεις στην Ελλάδα , αφού είσαι και του χώρου, θα τις ξέρεις ήδη (Βοροινά, Χάρτης Γεύσεων κοκ)
Πέρυσι την είχαν Βελλίδειο και μου φάνηκε ενισχυμένη.
Θα ήθελα κιόλας αν έχεις κάποιες προτάσεις , που αξίζει να πάει κανείς.
Έπειτα, πολλά local εστιατόρια κάνουν τέτοια event (πχ στο Βόλο υπήρχε τακτικά παρουσίαση σε εστιατόριο στην Ερμού και υπήρχε χώρος που μπορούσες να κλείσεις τραπέζι με προτεινόμενα ενώ και ντόπια κάβα ήταν πολύ ενημερωμένη απο άνθρωπο που αγαπούσε αυτό που έκανε , εκεί δοκίμασα πρώτη φορά ισπανικό κρασί πχ familia Torres)
Αθήνα θυμάμαι εστιατόριο σε πεζόδρομο κοντά στην Ακαδημίας με πολύ καλές επιλογές.
Στην Δράμα, στο ξενοδοχείο Hydrama , πέραν του πολύ ενδιαφέροντος οικήματος που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο, λειτουργεί και με σομελιέ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και πολλές ποικιλίες δραμινών παραγωγών και όχι μόνο , μαζί με ντόπια εδέσματα.
Στο εξωτερικό δεν έχω συμμετάσχει σε επίσημο event , δοκιμάζω προτάσεις φίλων και εστιατόρων.
Στην Εσθονία πέρυσι π.χ σε καλό εστιατόριο του Ταλίν είχα δοκιμάσει γαλλικό κρασί , πολύ ταιριαστό με το πιάτο.
Ελληνικά κρασιά δεν φτάσανε εκεί, έφτασε όμως brandy , καθώς το Μεταξά είναι πολύ αγαπητό.
Σήμερα δοκίμασα μετά απο καιρό Παράγκα , Κυρ Γιάννη. Να τα λέμε όλα, δεν τρελάθηκα κιόλας , το θυμόμουν καλύτερο.