Μενω σε ενα ρετιρε κατασκευης 1977 χωρις θερμανση (μονο ερκοντισιον) αλλα με απεριοριστη θεα πανω στη θαλασσα. Βεβαια τα μειονεκτηματα πολλα οπως το καλοκαιρι καιγεσαι και το χειμωνα παγωνεις μιας σαν ρειρε εισαι στο ελεος των καιρικων συνθηκων
Αnyway, το 2005 ειχαμε δωσει αντιπαροχη ενα οικοπεδο στο οποιο χτιστηκε μια πολυκατοικια με 4 διαμερισματα ισογειο και 4 πρωτο. εγω πηρα ενα διαμερισμα 93τμ στον πρωτο γωνιακο. Το σπιτι το ειχα νοικιασει απο το 13 εως φετος και φετος μου το παρεδωσε η νοικιαρα γιατι της ειχα πει να βρει σπιτι γιατι το θελω για μενα.
Μου το παρεδωσε 15 μαρτιου και μπηκα μεσα πρωτα απολα με φιλο μου καλο που σκαμπαζει απο ηλεκτρολογικα να δουμε τι αλλαγες θελει.
Εν ολοιγοις η ηλ εγκατασταση ηταν για τον πεο κυριολεκτικα. Ανοιξαμε λοιπον ολα τα κουτια και περασαμε σωστα καλωδια για τις αναγκες μου,
Αφου μπηκα σε αυτο το τρυπακι αποφασισα να αγορασω για ολο το σπιτι καινουργιους διακοπτες και πριζες
εγιναν μερικα σκαψιματα και κτραβηχτηκαν κατι γραμμες για καποια πραγματα που ηθελα.
Εφερα και τον μαραγκο να μου σχεδιασει ενα επιπλο για τιβι κλπ ,εναν παγκο κουζινας και ενα επιπλο στο χωλ.
παραλληλα αγοραστηκαν 2 ερκοντισιον για το ενα υπνοδωματιο και το σαλονι ( προς το παρον στο δευτερο υπνοδωματιο δεν θα βαλω)
φυσικα επρεπε να αγοραστει κρεβατι καναπες τραπεζι σαλονιου κουζινα πλυντηριο και ψυγειο .
Με το περας των ηλεκτρρολογικων μπηκε ο βαφιας που εβαψε ολο το σπιτι.
Αγοραστηκαν και τοποθετηθηκαν και φωτιστικα
Ειμαι πλεον ετοιμος και το μονο που μενει ειναι τα επιπλα του μαραγκου ο οποιος λογικα παρασκευη θα τα εχει ετοιμα και θα ερθει να τα τοποθετησει
Το σπιτι εχει αυτονομη θερμανη και υπογειο γκαραζ και επισης εχω και μικρη αποθηκη στο υπογειο.
Φυσικα τα ετοιμα χρηματα εξαφανιστηκαν οποτε εχουν μεινει 2-3 εκρεμοτητες για αργοτερα
Τεντα στο μπαλκονι και ηλιακος στην ταρατσα. Απο σημερα ειμαι σε φαση μετακομισης απο το ενα σπιτι στο αλλο. Ελπιζω σιγα σιγα σε μια βδομαδα να εχω τελειωσει. Ευτυχως ειναι αποσταση 5 λεπτα με το αμαξι απο το ενα στο αλλο σπιτι οποτε σιγα σιγα θα τα μεταφερω ολα
Εγινει και η αιτηση για fiber to the home ( α ξεχασα να αναφερω οτι τραβηξα μονος μου την οπτικη απο το κουτι του διαδρομου στο σπιτι μεσα ,πριν μπει ο βαφιας για να ειμαι ετοιμος)
Επισης στην διπλη μπαλκονοπορτα του σαλονιου που εχει παντζουρι απο αυτα που τα ανεβοκατεβαζεις με αυτο τον ηλιθιο ιμαντα ,εφερα ενα αλουμινα και μου εβαλε μοτερ,
ακολουθουν μερικες φωτο