g8777 έγραψε:2. Ο Μουσατος ειναι ψυχασθενης, ονειρευται πλοουτσοπια απο την Θεανω στα τυρια επειδη μπηκε με 8 ευρω πατσετ στο μαγαζι.
lol , εγώ και 200 εκ άλλοι ευρωπέοι .
viewtopic.php?f=9&t=332&p=679580&hilit=%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82#p679580
markvag έγραψε:dimik έγραψε:
Το σουπερμάρκετ που επισκέπτομαι συχνότερα έφερε μερακλή χασάπη και άρχισε τις ωριμανσεις κλπ.
< >
Έχει ένα χασάπικο εδώ, που δεν σου πουλάει καν το κρέας αν δεν το έχει παλαιώσει. Έχω πάει αργά και δεν μου έχει πουλήσει, γιατί του είχε τελειώσει το παλαιωμένο. Δις...
Βέβαια, ότι έχω πάρει από αυτόν είναι το λιγότερο συγκλονιστικό. Και μιλάω μόνο για χοιρινά (μπριζόλες, λαιμό, σουβλάκι, κτλ) και μοσχαρίσιο κιμά και στρογγύλη για βραστό. Έχει και κάτι μοσχαρίσα πράγματα (t-bone και δεν συμμαζεύεται ) που τα βλέπω να παλαιώνουν και μου έρχεται να τα φάω έτσι όπως είναι, αλλά με τιμές άντε γεια... Βέβαια μιλάμε για παλαίωση 40+ ημερών σε ειδικό ψυγείο σε αυτά... Το πρόβλημά μου είναι πως δεν ξέρω να τα μαγειρεύω και φοβάμαι πως θα τα χαλάσω...
dimik έγραψε:Για αυτά τα 40 ημερών κλπ λέω κι εγώ.
Θέλω να πάρω ένα κομμάτι ολόκληρο ribeye με το κόκκαλο να το κάνω στις γιορτές.
Μην ανησυχείς δεν θέλουν πολύ μαγείρεμα, πρέπει να τα ακούς να μουγκριζουν όταν τα κόβεις
markvag έγραψε:Να θυμηθώ να βγάλω και μια φωτογραφία τον τιμοκατάλογο που έχει άλλη τιμή ανάλογα με τις μέρες παλαιότητας την επόμενη φορά που θα πάω...