Re: Περί ψησταριών υγραερίου
Δημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2022, 20:42
@ dimik Θα παρω πλακα για πανω στα ματια αεριου, για εξω θα παρω κατι πιο απλο. Πηγαινε τωρα στο παραδιπλα θεμα που σου ανεβασα προτζεκτ για το επομενο σ/κ
For the true, or the so so, petrolhead...
https://www.petrolheads.gr/
Y.V έγραψε:Υγ3: Το συζητησα με την μαγειρισσα και μου ειπε οτι στην δικη μας, πρωτα γινεται το κρεας και το βγαζει πρωτο, μεχρι να γινουν οπως τις θελει και οι πατατες! Μαλλον δεν σου κανει σωστη κυκλικη κυκλοφορια ο αερας.
bibendum έγραψε:Από απορία, pizza σε πέτρα πόσο χρόνο θέλεις;
Εμένα μου παίρνει 7 λεπτα. Τις βάζω λίγο πριν πιάσει 300 βαθμούς και μετά χαμηλώνω
Dimitris_P έγραψε:Τι είναι το άνθος αλατιού;το λένε και αφρίνα.
Chris έγραψε:Γενικα λοιπον οι αποριες ειναι οι εξης:
1. Τα "ανοιχτης" φωτιας/αντιστασης, δηλαδη σχαρας, δινουν τοσο καλυτερο αποτελεσμα συγκριτικα με τις καθε ειδους πλακες (πλακα θεωρω και το τηγανι που θα μπει πανω στο ματι), που να δικαιολογουν το μπελα του καθαρισματος? Τα ματια αν δεν κανεις καμια χοντραδα δε λερωνονται, μπαινουν αποθηκη ετσι οπως ειναι, και το τηγανι πλυντηριο
2. Ενα ηλεκτρικο μπορει να ανεβασει αρκετη θερμοκρασια για να ψησει σωστα ενα ωραιο κομματι μοσχαρι πχ?
Chris έγραψε:Τρομερο το φασολακι αν το πετυχεις ρε, λιγο βουτυρο σκορδο αλατοπιπερο λεμονι στο wok
Chris έγραψε:Τρομερο το φασολακι αν το πετυχεις ρε, λιγο βουτυρο σκορδο αλατοπιπερο λεμονι στο wok